Значи който няма за какво да харчи парите да казва с каква сума може да се раздели и ще му пускам сделки на тази сума от свое име или от името на Новия Ред - след това ще се преразпределят.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Age of Strife
Collapse
X
-
не е над 70% но бих си го прибрал
Unnamed outpost
Population: 2,500
Food quality: 63
Iron quality: 69
Coal quality: 76
Free space: 69
No known armies
Unnamed outpost (currently unavailable)??? това какво значи?
Food quality: 83
Iron quality: 64
Coal quality: 71
Free space: 73
No known armies
Unnamed outpost
Food quality: 74
Iron quality: 64
Coal quality: 70
Free space: 75
No known armies
Dark Galaxy ---> GoodKnight
Comment
-
това означава че това са нови региони, които за 800 дена (игрови) са защитени от налазване на "старите кучета"
67, 199 го вземи
38, 194 - ще го вземе някой от нашия регион - например Исперих.Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
По повод икономическата политика на съюза. Дотолкова е добра, че потдържа интереса ми към играта. Пускам оферти само и единствено, когато долкова закъсам за пари, че спират строежите ми. Винаги пускам офертите максимално изгодно и за съюза/доколкото позволява играта/, като спазвам ограничението от 1500 бимбарика на сделка. Мисля че шефа - негово императорско величество, може да потвърди тези факти. Досега съюза абсолютно винаги/случи се 4 пъти/ своевременно парафира сделките ми, което ми позволи да удвоя точките си само за три реални дни.
П.П: Трите ми армии, обикалят на разузнавателни мисии, като квартални помяри боклуджийска кофа. Не помня вече колко мисии пуснах, всичките ми войници са с тромбофлебит от тичане и резултата е ОХИ! Май в югозападния ъгъл на картата, колегата който е правил играта, е разредил селата, като барман в Бияд - малка финландия...мъка...This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Амазон , продължавай да разузнаваш - вашия регион още никак не е разкрит - за сравнение виж горния и съседния муДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Comment
-
Ок Шефе. Скоро ще имам 4 малки армии и ще ги пусна да си оправдят заплатите. Явно не трябва да пускам "средни" а "големи" разузнавателни мисии. Освен това искам разрешение, да започна да планирам анихилирането на "peckhouser" и "grkem1907". Не са проблем на империята, но аз не обичам някой да ми "диша във врата". А и така целия югозападен ъгъл до края на картата ще е чист. Предполагам, че за около 10 дни/реални/ ще се справя с тях, без да имам нужда от имперска помощ.
П.П: Пуснах две оферти на пазара.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
как точно ще ги анихилираш - столица не можеш да превземеш, а те села нямат - а и да имат нямаш достатъчно армия за да биеш опълчениетоДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Comment
-
Ами аз нямам против, щом си решил да си трошиш главата, те може би дори ще се откажат от играта преди да си готовДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Comment
-
Съюза OFFIRE явно се разпуска и вероятно се присъединява към този на Аполо (Brewers Of Beers), поради което ние ставаме 4-ти в класацията - само Баал ни дели от заветното трето място - За първите две и без това не съм и мечтал хи хи хи - макар че кой знае - подозирам че първите двама ще се счепкат и единият от тях ще умре и загинеДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Comment
-
Мисля че засега имаме добри чувства към Боби турбото който ни изкупи цяла партида сделки .... но все пак - Оцеляват хитрите ...
аде пак изхарчих 15 000 за субсидии. хора! пускайте сделки когато имате нужда от пари за нещо и сделки за толкова злато колкото ви трябва. за какво са ви наведнъж тия 8-22 хиляди? Аз 22 хиляди накуп още не съм виждал в играта .... Този който има толкова накуп не му трябват мижавите ви количества въглища и желязо ...Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Comment
Comment