Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Age of Strife

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Значи който няма за какво да харчи парите да казва с каква сума може да се раздели и ще му пускам сделки на тази сума от свое име или от името на Новия Ред - след това ще се преразпределят.
    Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
    [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
    きさまはしんでくださいませんか
    [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

не е над 70% но бих си го прибрал
      Unnamed outpost
      Population: 2,500

Food quality: 63
      Iron quality: 69
      Coal quality: 76
      Free space: 69
      No known armies
      Unnamed outpost (currently unavailable)??? това какво значи?

Food quality: 83
      Iron quality: 64
      Coal quality: 71
      Free space: 73
      No known armies
      Unnamed outpost

Food quality: 74
      Iron quality: 64
      Coal quality: 70
      Free space: 75
      No known armies

Dark Galaxy ---> GoodKnight

Comment

това означава че това са нови региони, които за 800 дена (игрови) са защитени от налазване на "старите кучета"

67, 199 го вземи

38, 194 - ще го вземе някой от нашия регион - например Исперих.
        Last edited by княз Крылов; 14-04-2007, 22:53. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
        Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
        きさまはしんでくださいませんか

Comment

Вече изкупих много от по-дребните оферти на съюзниците, който намазал - честито! За днес приключвам, щото в хазната само мишките останаха.
          Last edited by Sulla; 15-04-2007, 02:09.

Comment

По повод икономическата политика на съюза. Дотолкова е добра, че потдържа интереса ми към играта. Пускам оферти само и единствено, когато долкова закъсам за пари, че спират строежите ми. Винаги пускам офертите максимално изгодно и за съюза/доколкото позволява играта/, като спазвам ограничението от 1500 бимбарика на сделка. Мисля че шефа - негово императорско величество, може да потвърди тези факти. Досега съюза абсолютно винаги/случи се 4 пъти/ своевременно парафира сделките ми, което ми позволи да удвоя точките си само за три реални дни.

П.П: Трите ми армии, обикалят на разузнавателни мисии, като квартални помяри боклуджийска кофа. Не помня вече колко мисии пуснах, всичките ми войници са с тромбофлебит от тичане и резултата е ОХИ! Май в югозападния ъгъл на картата, колегата който е правил играта, е разредил селата, като барман в Бияд - малка финландия...мъка...
            This is my signature. There are many like it but this one is mine.

Comment

Амазон , продължавай да разузнаваш - вашия регион още никак не е разкрит - за сравнение виж горния и съседния му

请您死在地狱般的阵痛
              きさまはしんでくださいませんか

Comment

Ок Шефе. Скоро ще имам 4 малки армии и ще ги пусна да си оправдят заплатите. Явно не трябва да пускам "средни" а "големи" разузнавателни мисии. Освен това искам разрешение, да започна да планирам анихилирането на "peckhouser" и "grkem1907". Не са проблем на империята, но аз не обичам някой да ми "диша във врата". А и така целия югозападен ъгъл до края на картата ще е чист. Предполагам, че за около 10 дни/реални/ ще се справя с тях, без да имам нужда от имперска помощ.

П.П: Пуснах две оферти на пазара.

Comment

как точно ще ги анихилираш - столица не можеш да превземеш, а те села нямат - а и да имат нямаш достатъчно армия за да биеш опълчението

请您死在地狱般的阵痛
                  きさまはしんでくださいませんか

Comment

Taka e. За това написах "10 реални дни". Оценката ми е приблизителна. Идеята ми е да ги откажа преди да имат села.

Comment

Ами аз нямам против, щом си решил да си трошиш главата, те може би дори ще се откажат от играта преди да си готов

请您死在地狱般的阵痛
                      きさまはしんでくださいませんか

Comment

Амазон, за тези двамата и аз мога да ти помогна. Точно си търся подходяща мишена за изпробване на артилерията :twisted: ! Видиш ли ги да колонизират някое село - свиркай :tup: !

Comment

Съюза OFFIRE явно се разпуска и вероятно се присъединява към този на Аполо (Brewers Of Beers), поради което ние ставаме 4-ти в класацията - само Баал ни дели от заветното трето място - За първите две и без това не съм и мечтал хи хи хи - макар че кой знае - подозирам че първите двама ще се счепкат и единият от тях ще умре и загине

请您死在地狱般的阵痛
                          きさまはしんでくださいませんか

Comment

...а ние като хитрата китайска маймуна ще гледаме отстрани и ще подклаждаме враждата. Който от двамата оцелее ще е омаломощен - с дружни усилия ще го смачкаме и ще установим "Нов ред" на тая земя! :twisted: :mhehe:

Comment

Мисля че засега имаме добри чувства към Боби турбото който ни изкупи цяла партида сделки .... но все пак - Оцеляват хитрите ...

аде пак изхарчих 15 000 за субсидии. хора! пускайте сделки когато имате нужда от пари за нещо и сделки за толкова злато колкото ви трябва. за какво са ви наведнъж тия 8-22 хиляди? Аз 22 хиляди накуп още не съм виждал в играта .... Този който има толкова накуп не му трябват мижавите ви количества въглища и желязо ...
                              Last edited by княз Крылов; 15-04-2007, 02:47. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

请您死在地狱般的阵痛
                              きさまはしんでくださいませんか

Comment

пуснах 4 за по 1500
                                след 7 часа ми се отваря фронт за апгрейд и ако някой може да помага...

Dark Galaxy ---> GoodKnight

Comment

Working...
                                X