If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В този момент е най-добре това село да бъде взето или от Авитохол (има само три села) ако има инфраструктура да го поеме, или от Vorkosigan, който е най-близо до това село и има 5 села - следователно със сигурност има място за ново село. Авитохол има нужда да се поразвие защото още няма дори 200 000 точки, за разлика например от един митхад паша който е със 8 села и е втори по точки в съюза.
Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
за разлика например от един митхад паша който е със 8 села и е втори по точки в съюза.
Кви села бе братче, смрадливи КОШАРИ! :1087:
Нека го взимат (68, 189), аз съм се запътил към поредната камениста нива на (66, 163) да гледам от близо тлъстите дворци на сър Грей
Крилов не мога да го взема сега тъй като имам армия на 2 хода от друго село и ще запълня лимита след 24 часа ще ми излезе апгрейда за повече села т.е. за разпределяне можеш да ме имаш в предвид след 12 часа чак
Я и аз да се включа. Моите армии вървят към следващите 3 села:
59:126
62:117
76:119
Селата, които са долу, включително тези на Мартин ви ги оставям, за да има къде да се развивате. Аз ще се старая да запълвам дупките около мен и да гледам на север.
Food quality: 87
Iron quality: 100
Coal quality: 94
Free space: 84
No known armies
КТова село за Верещагин
Unnamed outpost
Population: 2,500
Food quality: 90
Iron quality: 97
Coal quality: 85
Free space: 78
No known armies
Това за Неграмотен
You can get colonies after you have upgraded Improved navigation to level 8. To get a colony you must start one of the 3 colony expeditions. After a colony has been established it will start sending back resources, it will also start to grow. You will be notified by a news item of every transport arriving from a colony and when the colony has grown so much it will send larger transports in the future.
Note: Getting a colony is expensive. It will take some time before it pays off.
ето инфо за колониите
Last edited by княз Крылов; 14-04-2007, 12:36.
Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Какво ще кажете да пуснеме доктрината за рекрутите, щото аз имам тука едни мижави 2000 дето ще ги пусна утре като стане артилерията и съм дотам, почнах да строя още рекрутски центрове ама си е доста бавно все пак. Крилов, ще провериш ли колко пари на ход ще струва, не вярвам да е много повече от последния път, не мисля че ще е проблем за хазната, пък бонусът си е 50% съвсем не е малко.
Economic policies
support farmers, expected cost: 432 gold per turn, gives 10% more food output for all faction members
support coal miners, expected cost: 216 gold per turn, gives 10% more coal output for all faction members
support iron miners, expected cost: 216 gold per turn, gives 10% more iron output for all faction members
Military policies
higher draft rates, expected cost: 216 gold per turn, gives 50% more recruits per turn for all faction members
armies on high alert, expected cost: 432 gold per turn, increases all faction armies attack and defense by 5%
encourage nationalism, expected cost: 288 gold per turn, 15% more of our villagers are willing to fight enemies when they try to conquer our villages
Хора, не мога да си изхарча парите! Ще купувам ресурси на колеги от отбора
Ти мани майтапа, ами и аз съм на същото дередже ! Пуснах ъпгрейди, строежи, започнах да тренирам артилерия, конница и пушечно месо - ресурсите свършиха, а злато остана :sm186: !
Когато приема следващия набор в казармите може би и аз ще се включа на пазара. Бих могъл и още сега, но пускайте що годе нормални оферти. Под нормални имам предвид до 1500 злато (както се разбрахме), за сравнение - офертата на Неграмотен НЕ Е нормална оферта - 3,000 ж., 4,500 въгл. - за 22,710 зл. :aaa: :wo-oh: - дано да ги продадеш колега, дано... На мен обаче ми е множко !
Comment