Toso написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Europa Universalis 3
Collapse
X
-
пийни си една студена вода
живота е тежък, и ако аз съм груб към теб бъди сигурен, че в бъдеще ще има още много такива като мен само, че аз съм в нета а те са в реалността... Абе какво ти се обяснявам в любов, какво може да очакваш от човек с детски мозък и без работа ( става дума за мен )
Постарайте се малко повече да вникнете в духа на форума. Мнения като това не са желателни.
Воланд.Last edited by messire Woland; 07-10-2008, 10:07.
Comment
-
Иначе играта с Магна Мунди е интересна, особенно ако играеш с голяма държава. Но аз имам емоцианолна привързаност към три държави и обикновено първо изигравам такива игри с една от тях , а те са си чисто предизвикателство дори на най-лесно ниво - Нидерландите, Венеция и Новгород. Особенно Венеция на която постоянно империята и диша във врата и й проваля търговията в Генуа и Любек - най-богатите търговски центрове на Стария КонтинентДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
до 3000 година е предвидено технологичното дърво, като краяна дата на годината в описанието е посочена 9999 година ....Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Comment
-
предполагам че унитите имат различни наименования и статистики отговарящи на някакви модерни подделения - но да, скина на войничетата си остава не по-късен от наполеоновите войниДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Comment
-
Toso написа Виж мнениеТо просто е ненужно, кой ще ти играе 6000 години?
аз немога да изиграя 100 пък камули 6000
а и през тея 6000 години възникват и нови градове.
А и за 300 години бих ти завладял цяла европа, та какво ли бих направил за 6000 ? лол е бахти пародиятаДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Comment
-
Е тя цяла америка за 100 години колонизиране ( извън whole wolrd )
иначе да го кажем 200 МАКС.. да в европа е трудно, ама аз като си наложа цел да я завладея, ще го направя. Такива неща като репутация , стабилизация и тем подобни немогат да ме спрат, освен като не ми отъпеее ( това е най - страшното )
Comment
-
Toso написа Виж мнениеЕ тя цяла америка за 100 години колонизиране ( извън whole wolrd )
иначе да го кажем 200 МАКС.. да в европа е трудно, ама аз като си наложа цел да я завладея, ще го направя. Такива неща като репутация , стабилизация и тем подобни немогат да ме спрат, освен като не ми отъпеее ( това е най - страшното )
то и аз последната игра - с Полша. Подбирам си някой съюз от малки държавици в германия и нападам едната, в хода на войната всичките от саюза ги васализирам - сред тях при добро разположение на силите - 1-2 електори - след три войни станах император с толкова сигурна позиция че няма накъде - по-изгодно отколкото да ги завладея колкото и електори да анексирам имам само един глас, а така васалчета - 6 от 10Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Comment
-
Toso написа Виж мнениеДа!! така се играе.. В централна европа първо се биеш с електротите и ги правиш васални и те си дават гласа за теб, и след това става елементарно, после просто си газиш напред
Comment
Comment