религията поне я пише - няма ресурса който се произвежда в провинцията, а обикновенно и на икономическата карта са разместени и не мож разбереш кое къде е - но подозирам че мода реагира така само на пиратските версии .... поне не виждам оплаквания на форума им ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Europa Universalis 3
Collapse
X
-
възможно, но все пак е куцава работа, а и защо като имаше wolrd whole за 3.0 тея от компанията не прибавиха провинците в 3.1 пача ама...
Едит :/ Крисчо, твоя whole wolrd и има ли същите проблеми, ако няма ако обичаш да ми пратиш твоя по skype, че така не се играе
Last edited by Toso; 25-09-2008, 20:14.
Comment
-
Абе защо морските пътища ги счита като провинции, ся имам с българите два пътя до великобритания и ми е някво страно, а и посредата на самото поле има къщата като, че ли е провинция
Comment
-
Човек аз нямам такива проблеми. Нещо бъркашToso написа Виж мнениеАбе защо морските пътища ги счита като провинции, ся имам с българите два пътя до великобритания и ми е някво страно, а и посредата на самото поле има къщата като, че ли е провинция
http://img218.imageshack.us/my.php?i...gagagagkb0.jpg
Comment
-
И колко пари ти излезе това удоволствие?княз Крылов написа Виж мнениеВече съм щастлив собственик на пълен оригинален комплект ЕУ3
Comment
-
Къде може би да съм допуснал грешка.
1. Го свалям
2. Инсталирам в отделна папка
3. Copy paste в директорията на играта (NAmbition + Inomine)
и иначе си тръгва ама липсват някой работи, после гледам Basic mod и него качвам кво промени нищо не разбрах, зех, че се върнах от начало първо сложих 3.11 за 3.10 и после 3.12 за 3.11версия ин номине и пак басик мода и пак същата работа
Comment
-
много - но няма по-евтино (след като нито пулсар нито озоне внесоха Ин Номине) - всяка от приложенията е 20 долара на GamersGate, така че обощо около 80 леваkris4o1993 написа Виж мнениеИ колко пари ти излезе това удоволствие?Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
ами интернет магазините със твърда доставка (тоест не дънлоуд) предлагат основата за около 30-36 долара и двата адона за по 9-12, което с доставката отново излиза около 80 лева само дето се налага да ги чакам около 2 седмици докато пристигнат.Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Comment
-
както и подозирах - при инсталването на WW мода върху оригиналната игра няма нито градове в морето, нито проблем с отобразяването на религията и ресурсите - всичко е просто песен
Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Comment
-
ми значи инсталирай в директорията на Еу3 и после когато стартираш там отдолу има опция "Choose mod" или нещо от сорта. От там избираш Whole World ModToso написа Виж мнениеРадвам се за теб
Жалко, че така ми се получава...
Comment
-
По нагоре бях описал какво правя но явно не си прочел.kris4o1993 написа Виж мнениеми значи инсталирай в директорията на Еу3 и после когато стартираш там отдолу има опция "Choose mod" или нещо от сорта. От там избираш Whole World Mod
1. Инсталирам в оделна папка и после copy paste в NA където всъщност единствено ми тръгваше IN и затова и там сложих и мода...
2. Сега като ти го прочетох опитах да стартирам играта от файла eu3 а не от eu3game та от eu3
Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.
3. copy paste мода и в EU3 и там като стартирах eu3 пак няма мод
ЕДИТ :/ Ауууууоууу ама чак сега като го прочетох това което написа загрях къде ми е проблема...
Получава се така не само защото не стартирвам мода от eu3 и играя от eu3game ами защото в самата директория на играта трябва да има папка mod а аз като copy paste само това в нея без самата нея и затова ....
ЕДИТ 2 :/ Тъкмо я стартирах и гледам, че си изписва дори, че играя еди коя си версия - mod whole wolrd ... влизам в играта и всичко е тип топ УРААААААААААААААААААа
И сега започвам в рязаните побеждавам войната с тимуидите и освобождавам българите и почвам да ги къртяяяяя до де не направя България на цял континент
Last edited by Toso; 26-09-2008, 16:49.
Comment
Comment