Еми аз волжката не я грабяа - тя още си стои казанска

Но иначе един 52 годишен консул си прибра една 16 годишна булка ха ха ха - ако успее да изкара и потомство от нея ще съм много учуден ... 

доста нщата не са като в ЕУ3 - да не кажа повечето
но като цяло съм доволен
трябва да им драсна на форумите 
готиното с Варварите че има възможност да им предложиш просто да се предадът (става винаги ако наблизо имаш своя голяма армия) - в този случай те се сливат с робите в провинцията, да им платиш да си отидат. Ако имаш достатъчно земи може да ги направиш клиенти - да им дадеш парче земя което да ти бъде буферна зона и клиентска държава. Или да им позволиш да се заселят в земите ти - това още не съм го пробвал и незнам каква е разликата между клиентелата - дали просто се присъединяват към населението на дадена провинция като варвари, които постепенно да бъдат културизирани.
) е много зле, играх с Отоманската империя и достигнах -3, а пък бях почти завладял Сърбия
Освен това, пълен финансов крах, от време на време взимах отнякъде 200 дуката, но за не стигат за нищо, показва ми, че съм във война с Трансилвания, Корфу, Влахия и др., ама никви бойни действия се не виждат :sm186: 

Comment