Europa Universalis 3

Collapse
X

• Време
  • Show
new posts
  • kris4o1993
    ветеран
    • Apr 2007
    • 322

Toso написа
    по спокойно де, да не те пита нещо човек
    Аз съм спокоен, но напоследък не ми харесва това че все се заяждаш за щяло и за нещяло

Comment

• Toso
      редовен
      • Jul 2008
      • 89

пийни си една студена вода
      живота е тежък, и ако аз съм груб към теб бъди сигурен, че в бъдеще ще има още много такива като мен само, че аз съм в нета а те са в реалността... Абе какво ти се обяснявам в любов, какво може да очакваш от човек с детски мозък и без работа ( става дума за мен )

Постарайте се малко повече да вникнете в духа на форума. Мнения като това не са желателни.
      Воланд.
      Last edited by messire Woland; 07-10-2008, 08:07.

Comment

• gollum
        фрогландец на вестконинска служба
        • Jan 2003
        • 22550

Toso, на крачка сте от първо наказание. Целта на този форум не е да се карате или заяждате с някого - преосмислете целите й поведението си, ако желаете да продължите участието си в него. Никой не е длъжен да търпи, и, разбира се, никой няма да толерира подобно поведение.

Comment

• княз Крылов
          Анти-Император
          • Mar 2003
          • 4733

Иначе играта с Магна Мунди е интересна, особенно ако играеш с голяма държава. Но аз имам емоцианолна привързаност към три държави и обикновено първо изигравам такива игри с една от тях , а те са си чисто предизвикателство дори на най-лесно ниво - Нидерландите, Венеция и Новгород. Особенно Венеция на която постоянно империята и диша във врата и й проваля търговията в Генуа и Любек - най-богатите търговски центрове на Стария Континент
          Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
          [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
          きさまはしんでくださいませんか
          [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

• kris4o1993
            ветеран
            • Apr 2007
            • 322

Ето ви още ч готино модче: "Rising Nations". Не съм го пробвал но казват че е добър. Може да се играе до 3000 година.

Някои казват че като стигнат до страница 13 от ledgera им зацепва тотално компа. Някой ще каже ли дали наистина е така

Comment

• княз Крылов
              Анти-Император
              • Mar 2003
              • 4733

до 3000 година е предвидено технологичното дърво, като краяна дата на годината в описанието е посочена 9999 година ....
              Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
              きさまはしんでくださいませんか

Comment

• Toso
                редовен
                • Jul 2008
                • 89

глупости на търкалета, 3000 година, 9999 година...
                то през 2008 има ядрена ракета те ми играят през 9998 с някви си пушки хъ хъ хъ

Comment

• княз Крылов
                  Анти-Император
                  • Mar 2003
                  • 4733

предполагам че унитите имат различни наименования и статистики отговарящи на някакви модерни подделения - но да, скина на войничетата си остава не по-късен от наполеоновите войни

请您死在地狱般的阵痛
                  きさまはしんでくださいませんか

Comment

• Toso
                    редовен
                    • Jul 2008
                    • 89

То просто е ненужно, кой ще ти играе 6000 години?
                    аз немога да изиграя 100 пък камули 6000
                    а и през тея 6000 години възникват и нови градове.
                    А и за 300 години бих ти завладял цяла европа, та какво ли бих направил за 6000 ? лол е бахти пародията

Comment

• княз Крылов
                      Анти-Император
                      • Mar 2003
                      • 4733

Toso написа
                      То просто е ненужно, кой ще ти играе 6000 години?
                      аз немога да изиграя 100 пък камули 6000
                      а и през тея 6000 години възникват и нови градове.
                      А и за 300 години бих ти завладял цяла европа, та какво ли бих направил за 6000 ? лол е бахти пародията
                      Цяла европа за 300 години? Е, ти си гигант Аз мога за 300 цяла америка, ама Европа с тия милиони кралства и империйки ....

请您死在地狱般的阵痛
                      きさまはしんでくださいませんか

Comment

• Toso
                        редовен
                        • Jul 2008
                        • 89

Е тя цяла америка за 100 години колонизиране ( извън whole wolrd )
                        иначе да го кажем 200 МАКС.. да в европа е трудно, ама аз като си наложа цел да я завладея, ще го направя. Такива неща като репутация , стабилизация и тем подобни немогат да ме спрат, освен като не ми отъпеее ( това е най - страшното )

Comment

• княз Крылов
                          Анти-Император
                          • Mar 2003
                          • 4733

Toso написа
                          Е тя цяла америка за 100 години колонизиране ( извън whole wolrd )
                          иначе да го кажем 200 МАКС.. да в европа е трудно, ама аз като си наложа цел да я завладея, ще го направя. Такива неща като репутация , стабилизация и тем подобни немогат да ме спрат, освен като не ми отъпеее ( това е най - страшното )
                          цЦц , ти явно минаваш през картата като монголската орда

то и аз последната игра - с Полша. Подбирам си някой съюз от малки държавици в германия и нападам едната, в хода на войната всичките от саюза ги васализирам - сред тях при добро разположение на силите - 1-2 електори - след три войни станах император с толкова сигурна позиция че няма накъде - по-изгодно отколкото да ги завладея колкото и електори да анексирам имам само един глас, а така васалчета - 6 от 10

请您死在地狱般的阵痛
                          きさまはしんでくださいませんか

Comment

• Toso
                            редовен
                            • Jul 2008
                            • 89

Да!! така се играе.. В централна европа първо се биеш с електротите и ги правиш васални и те си дават гласа за теб, и след това става елементарно, после просто си газиш напред

Comment

• kris4o1993
                              ветеран
                              • Apr 2007
                              • 322

Toso написа
                              Да!! така се играе.. В централна европа първо се биеш с електротите и ги правиш васални и те си дават гласа за теб, и след това става елементарно, после просто си газиш напред
                              Да обаче като ги газиш си намаляваш manpower-a (предполагам знаеш защо и няма да ти обяснявам )

Comment

• княз Крылов
                                Анти-Император
                                • Mar 2003
                                • 4733

ъъъ защо?

请您死在地狱般的阵痛
                                きさまはしんでくださいませんか

Comment

Working...