Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Medieval 2: Total War

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Ти губиш.
    Аз разбрах и как може да си вкарам "Dismounted Gothic Knights" в кампанията

Comment

Кво като

Comment

За мой голям срам отскоро играя тази игра, но вече мн. се зарибих по нея. Обаче имам въпрос\и:
        Когато започна т. нар. гранд къмпейн и избера някъде отдолу периода - ранен, среден или напреднал това май се отразява в какъв отрязък от време ще се появят монголите и Тимур нали? А и времето за развитие на д-вата с която играеш ти е далеч по малко, отколкото ако играеш например в ранния период - така ли е?
        И друго, имам къмпания с Франция - първо разбих Милан - те най-мн. ме досаждаха. Завзех де що имаше бунтовен град в Зап. Европа, отнех и онзи северен град който още в началото го владеят Англия и направих васали The Holly Roman Empire, тук вече на Негово Светейшество му писна и ме отлъчи, но на мен повече ми писна от него стоварих десант край Рим (единствената провинция на Негово Светейшество) превез го, заклах папата като куче натиснах енд търн и оп - message - папата е каталясал, дайте да избираме нов. ОК избрахме го - мой човек уж ама папа само с отряд телохранители без град без нищо и д-вата Папски щати (ако мога така да го преведа) си съществуваше - без папата да има ни град който да владее, ни армия ни провинция т.е. седи си до Рим само с 20 човека охрана. Хайде викам ОК ще го търпя, ама не е ли логично щом аз съм го завладял да си бъде мой марионетен папа и да изпълнява мойте заповеди?
        Все пак няма да искам много - може би няколко кръстоносни похода и отлъчване на някой от Европейския съюз

Comment

ALIEN написа Виж мнение
          За мой голям срам отскоро играя тази игра, но вече мн. се зарибих по нея. Обаче имам въпрос\и:
          Когато започна т. нар. гранд къмпейн и избера някъде отдолу периода - ранен, среден или напреднал това май се отразява в какъв отрязък от време ще се появят монголите и Тимур нали? А и времето за развитие на д-вата с която играеш ти е далеч по малко, отколкото ако играеш например в ранния период - така ли е?
          И друго, имам къмпания с Франция - първо разбих Милан - те най-мн. ме досаждаха. Завзех де що имаше бунтовен град в Зап. Европа, отнех и онзи северен град който още в началото го владеят Англия и направих васали The Holly Roman Empire, тук вече на Негово Светейшество му писна и ме отлъчи, но на мен повече ми писна от него стоварих десант край Рим (единствената провинция на Негово Светейшество) превез го, заклах папата като куче натиснах енд търн и оп - message - папата е каталясал, дайте да избираме нов. ОК избрахме го - мой човек уж ама папа само с отряд телохранители без град без нищо и д-вата Папски щати (ако мога така да го преведа) си съществуваше - без папата да има ни град който да владее, ни армия ни провинция т.е. седи си до Рим само с 20 човека охрана. Хайде викам ОК ще го търпя, ама не е ли логично щом аз съм го завладял да си бъде мой марионетен папа и да изпълнява мойте заповеди?
          Все пак няма да искам много - може би няколко кръстоносни похода и отлъчване на някой от Европейския съюз
          Папата какво и да го правиш, и да му вземеш Рим, пак си стои и обикаля като бездомно кутре насам-натам. Ще търпиш, това е.

Comment

Монголите идват към 1300 година май,Тимур по-късно.Точно не мога да ти кажа.Г-н Никой е прав за Папата.

Comment

Намерих му цакат на папата, сега малко се гавря с него, както се върти около Рим, го обсадих с 4-5 отеделнея Feudal Knights и сега ни напред ни назад. Ама по едно време ми дожаля за него, то ебаси мизерията, папата да живее на палатка и отидох при него и просто му подарих Рим. Сега с когото се сбия папата го отлъчва, а мен си ме обича много / все пак си е франсе / аз играя с Франция, а и освен това Йерусалим е мой също след бляскав кръстоносен поход...

Comment

ПОздравления за постижението!

Comment

Извинявам се ако въпроса ми Ви се стори глупав, но по-назад прочетох, че има едитор за битки, някой може ли да дае повече разяснения как точно се ползва и къде се намира точно?

Comment

Мерси kamos, btw. никой ли не играе вече тази игра?

Comment

ами аз ако намеря някой с версия 1.3 удряме по 1 мулти с хамачи ако искаш пиши на скайп t-700068 да направим няколко

Comment

Баси, искам Antipope Event. Ако играя с французите, да си вдигам мой папа. Или да си правя краля папа, ако съм с англичаните или датчаните
                        Луд на шарено се радва - цивилен блог

Comment

Някой навит за мулти,че много ми се цъка?

Comment

оставил съм си скайпа... само да имаш 1.3

Comment

Сега ти писах.Имам 1.2 но ще го изтегля другия.

Comment

Тука гледам има зарибени и си играете мулти , но предполагам мулти само на битките... или ?
                                Питам понеже дочух , че може да се прави и мулти на кампаниите... някой можели да хвърли малко разяснение как би могло да стане това...
                                "Do or do not. There is no try." - Yoda

Comment

Working...
                                X