когато ми изпише такова съобщение, аз слагам крак, но крак на мод не съм чувал, но може би не си сложил крак на пач 1.2 или инсталирай пач 1.3 и го кракни и тогава пробвай.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Medieval 2: Total War
Collapse
X
-
Last edited by Attila; 28-06-2008, 12:09.Аттила-най-великият хун сред хуните, най-великият вожд сред вождовете!Когато той умря, неговият народ започна да си реже бузите в знак на уважение пред трупа му! Той не воюваше с другите хунски племена, а ги обединяваше, за да разграби Византийската империя и да унищожи вечния град Рим. Той не успя във второто си начинание, но доказа, че е най-великият пълководец за времето си!
-
Хайде бре, такава хубава тема, за такава хубава игра... Споделете какви битки водите в момента, с кого ги водите, кажете за свойте славни битки, който скоро няма да забравите или никой, не играе играта? Аз ще ви кажа за една кампания, която започнах с Испания и купих за 7000 флорина един от замъците (този до Тунис) на Moors( ще ги наричам и араби), но бях във война със Сицилия и те дръжаха Тунис, та арабите воюваха с Португалия и не ми правеха проблеми. Сицилия се отправи да ми вземе замъка, а аз бях тръгнал с 500 човека да заграбя със сила друг град на арабите и в замъка имах 200 човека, та затова и падна, но реших да си отмастя, защото не бях още във война със със арабитеи се отправих към Тунис, но разбира се заобиколих (като страхливец) през планината със своите 500 спартанци, о-о-о пародн! Новобранци! Така ги наричам, защото нямаха хич експириънс. Точно в края на планината сицилианеца ме пресрещна с 1400 човека и ми каза:"Или отстъпваш или умираш!" (е това си го измислих) и трябваше да се бия за славата на Испания! Започна се! Огледах се! Последната скала на планината беше на лице! Тя ми беше като Шипка за България! 350 от 500 човека ми бяха стрелци като 2 отряда конни и останалите пеши. Разположих ги, така че да са на скалата и да данят противника до последно! Сицилианеца имаше две възможности да се качи при мен (два "прохода")- централно или да ме заобиколи (и от двете страни щеше да му е трудно, но отстрани можеше да ме победи. Врага не бързаше! Идваше бавно и се опитваше майче да ме сплаши. Реших да го подразня и да пратя двете си подразделения конница и да го забарзам. Нямах голям успех, но главната ми цел беше да стои под моите стрели и бавно го изтощавах. Онзи ми изби най-нахално конниците и направи най-голямата си грешка-избра централното нападение. Хварли около 1000 войника (вече бях избил най- малко 300-400) в място, в което генерала ми (18 конника) ги удържа в малкото проходче да не стигнат до стрелците ми, които помпеха ли помпеха, а генералската конница изби най-малко 250 врази, останалите около 400 бяга избите от стрелци, а останалите 350 някаде (генерала му загина) се разбягаха и безмилостно ги изклах още на battle map-а, но онзи имаше доста конници и се опита да пробие и отстрани, но го задаржах и там достатачно. Тази битка скоро няма да я забравя! За нещастие си изтрих записката (сейвах друга на нейно място(по навик)).Аттила-най-великият хун сред хуните, най-великият вожд сред вождовете!Когато той умря, неговият народ започна да си реже бузите в знак на уважение пред трупа му! Той не воюваше с другите хунски племена, а ги обединяваше, за да разграби Византийската империя и да унищожи вечния град Рим. Той не успя във второто си начинание, но доказа, че е най-великият пълководец за времето си!
Comment
-
Ами аз съм със нашия мод (Bulgaria: Total war v2)
Започнах кампания на късната ера (1222 година)
Подсигурих си северната граница, със Маджарите, като сключих алинас. Търговски договори със почти всички страни в европа...
Току що унищожих Латинската империя- Събрах голяма армия и със Цар Иван Асен II завладях Плъвдв, Адрианопол и Цариград. Латините събраха Голяма армия околу 1500 души, водена от 2 генерала едната армия- Императорът, а другата Принцаът. Аз реших да им дам решителна битка, с която да се реши общо взето коя империя ще оцелее. Азкарах Принцът си със околу 800 войници и заедно със Царя атакувах при Одрин, ако не се лъжа, битката се разви така че от Латинците не остана нито един жъв човек- умряха дори и Императорът и престолонаследникът... империята след тази битка остана без престолонаследник и се разпадна
Comment
-
това е доста хитър ход! Аз този мод ще го дръпна след 4-5 дена и ще рапортувам какво съм направилАттила-най-великият хун сред хуните, най-великият вожд сред вождовете!Когато той умря, неговият народ започна да си реже бузите в знак на уважение пред трупа му! Той не воюваше с другите хунски племена, а ги обединяваше, за да разграби Византийската империя и да унищожи вечния град Рим. Той не успя във второто си начинание, но доказа, че е най-великият пълководец за времето си!
Comment
-
Само аз ли имам проблем със звука понякое време спира ?Специално за бг мода.
The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.
The 2 minute war - FallOut
Comment
-
Мисля, че става автоматично. Само трябва портата да е под твой контрол, тоест отгоре да се веят твои знамена - става като имаш отряд отгоре. Опитай, би трябвало да се получи.„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
Comment