Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Medieval 2: Total War

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Моля за помощ,тръгват ми следните неща-
    Medieval.II.Total.War.Kingdoms-кампанията с Англия
    Medieval.II.Total.War.Kingdoms-кампанията с Кръстоносците
    Medieval.II.Total.War.Kingdoms-кампанията с Тевтонците
    Medieval.II.Total.War.Kingdoms-кампанията с Испанците
    Medieval.II.Total.War
    Обаче не ми тръгва Grand Campaign (за Medieval.II.Total.War.Kingdoms говоря)Моля помогнете -Когато стартирам Kingdoms.exe ми изкарва-http://img.data.bg/i.php?show=544473&ctrl_id=ef06nz#img както с крака на "Medieval.II.Total.War.Kingdoms.Expansion-FLT"така и с "Medieval.II.Total.War.Kingdoms.CLONEDVD-PROCYON"
    Рицар

Comment

И при мене е така и аз накрая си помислих ,че няма такава кампания ,че са само тея четирите и основната игра.

Comment

мдаа маи никои не я е подкарал

Comment

Напротив , всички сте я подкарали. Това младежи е експанжън разделен в 4 отделни кампании. Както видяхте имате четири отделни игри , но с всички народи от старата игра можете да играете сам на картите на готовите битки. Стартирайте отделните кампании от иконите за съответните на монитора ви. Така вече имате една стара игра ъпдейтвана с нова версия-1,3 и 4 нови на които пише че са версии 1,4.
          Незнам при вас които играете да ви се е получило нещо много странно. Играя с Киев срещу Тевтонците и защитавам крепостите си по един и същ начин. След няколко еднообразни победи от моя страна интелекта на играта взе да ми прави номера-вече не нападаше по същия-стар начин, а по съвсем нов, но най се стреснах, когато и противника за да се защитава по моя начин. Преди да излезе бях чел че с новия експанжън играта ще възприем идеи от човека който я играе, но това ми звучи несериозно.
          здз

Comment

Преди да излезе бях чел че с новия експанжън играта ще възприем идеи от човека който я играе, но това ми звучи несериозно.
            :mhehe:
            Те от КА не успяха да напишат едно свястно АИ, което да може да ти се противопостави поне на VH/VH за 1.0 и 1.2, а какво остава да напишат АИ, което да може да се учи от играча.....

Не казвам, че не е по тяхните възможности, но просто целите им са да правят пари чрез графика и комерсиални методи(Шотландия в М2 :sm113: ), а за да направят качествено АИ, ще е нужно да инвестират повече пари и време в него, а от това почти няма да покачат продажбите.

Comment

Прав си, в модовете му е майката ако искаме нещо реалистично , макар че този експанжън си е чист мод с един ъбдейт и няколко рогати войници.
              здз

Comment

Ами дайте някой хубав мод с умно АИ ,да разцъкаме докато излезе българския мод.

Comment

Pro Deo et Rege - за мен наистина много добър мод. Много различни войници. Разнообразни армии и каквито си пожелаеш наемници. Битките са средна хубост , но всичко е пипнато добре. От тук може да го дръпнеш.
                  GameWatcher is a website that provides news, reviews, and guides for video games. We cover the latest games and provide in-depth analysis of them.

Ако искаш наистина мод с реална битка ти предлагам този на Дарт Вейдър. Битките са дълги и тежки. Тук вярно трябва да си добър. Конницата е фурия - забива се и се смесва в пехотата и не може да се разбере какво става. Както казват -Пълна депресия в центъра.Можеш да го дръпнеш от тук.

Това е мое мнение- по-добро няма и да намериш.
                  здз

Comment

pop69 написа
                    Pro Deo et Rege - за мен наистина много добър мод. Много различни войници. Разнообразни армии и каквито си пожелаеш наемници. Битките са средна хубост , но всичко е пипнато добре. От тук може да го дръпнеш.
                    GameWatcher is a website that provides news, reviews, and guides for video games. We cover the latest games and provide in-depth analysis of them.

Ако искаш наистина мод с реална битка ти предлагам този на Дарт Вейдър. Битките са дълги и тежки. Тук вярно трябва да си добър. Конницата е фурия - забива се и се смесва в пехотата и не може да се разбере какво става. Както казват -Пълна депресия в центъра.Можеш да го дръпнеш от тук.

Това е мое мнение- по-добро няма и да намериш.
                    Мерси ама стават ли за 1.3 ,аз този DARTMOD май съм го играл ,но ще го пробвам пак. :horse:

Comment

Стават. И двата може да се инсталират в играта и няма да си пречат. http://files.filefront.com/DarthMod+.../fileinfo.html
                      А с този пач на Дарт мода се получават два вида нова игра-просто избираш вида на кампанията си.
                      здз

Comment

Дарт мода е страшен ,направо велик - като битки де - такива мелета до сега не съм виждал .Как се мелят само нямам думи ,много съм доволен ,иначе кампанията не съм я пробвал още защото нямам време.

Comment

Ако искаш пробвай Stainless Steel Mod . Той е с много добър баланс , нови войници и тежест на сраженията като при Дарт мода. За разлика от последния годините за правене на сградите е по-малък , но сраженията са също заплетени.
                          здз

Comment

За сега ще играя тоя ,че аз за него нямам време ,пък и друг сега ,съвсем .Трябва да почна работа като total war играч за да мога да обръщам внимание на жена ми и да мога и да уча .

Comment

Прав си Генерале. То да учиш и да обръщаш внимание на жена си си е жив total war.
                              здз

Comment

Pomost !

Njakoj da kaze otkade da izdarpam Medieva 2? Predvaritelno blagodarja!

Comment

Working...
                                X