Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Medieval 2: Total War

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Няма мод за България. Има България само в мода-Руската тотална война-Варварската инвазия. Ама е бъгава много. За Тотална война 2 модове много трудно ще се правят, защото авторите са действали с нови технологии за текстурите, които от любители трудно ще се преправят поне засега.
    здз

Comment

А за пач-а крак излезе ли?

Comment

Модче ще излезне но след много време.Много се надявам създателите да се сетят и да направят игра върху наполеоновите войни.Лично аз с Medievala 2 играх проиволна битка като пуснах само пушкари(мускетари) и оръдия,ефектите са невероятни!! Представям си и се моля да са помислили по тоя въпрос и най-накрая да направят игра за наполеоновите войни

Comment

Има такава игра - казва се "Imperial Glory". Можеш да намериш данни за нея ето тук: http://www.imperialglory.com/

Comment

Да, но графиката й е доста под нивото на Medieval 2: Total War.

Comment

Първо, здравейте на всички в БойнаСлава! Доста отдавна знам за форума и периодично чета в него (един вид lurker съм), но досега не бях писал.

Та, ще трябва да ви "разочаровам" - мод за България ще има. Може би няма да е много скоро и чак толкова комплексен колкото Ви (ни) се иска, но веднъж готов ще има място за подобрение. Ето за какво говоря - http://www.takeforum.com/btw/ (форум, понеже сайт още нямаме).
              Благодарение не кодера ни ще има и разни "глезотийки", като титли на царете - например, завладявате Византия и персонажът става "цар на българи и ромеи"! Надявам се и чисто новите текстури, отчасти за които отговарям аз, също да ви харесат!

С представянето настрана, но ще се радваме да посетите форума ни и да давате съвети и мнения! В крайна сметка сме малък екип, работещ безплатно за да я има нашата славна родина, с която да се радвате по бойните полета...
              Дори и моралната подкрепа да разгледате ще е достатъчна!

Comment

От седмица я цъкам вече съм 1910 година (отдавна минах мисията) завладях Америка,всички кардинали са французи(аз играя с Франция),маврите съм ги изтласкал в Африка и сега ги почвам,Русия и останаха 3 града+още 2 и далечният Изток е мой.Англия си мизеруват на островите,Венеция са само на Крит,а Полша в един град.Проблем са ми Тимуридите и МОнголците.Последните са приготвили 15-16 супер големи армии пред проливите,но аз съм блокирал с флот там и няма начин да минат да превземат Константинопол интересно ми дали ще стигна рожденната си година преди да свърша

Comment

"Imperial Glory" - тази я имах на компа но неможе да се сравнява с Total war...единствено морските битки ми направиха впечатление и май вече бях писал в този форум че ще е добре да направят морски битки и в total wara.

Comment

Soul_Hunter
                    Не се притеснявай за монголите.Те през 1910 г. са пред революция, а няколко хода от твоя страна по-късно , ще са в социализма. Но внимавай защото руснаците ще им дадът картечници и артилерия-зор ще има да знаеш.
                    здз

Comment

Хубава шега но играта не позволява такива развития и по далеч от аркебузи няма да стигнем при това Монголците имат недостиг на такива единици и е въпрос на време да спечеля

Comment

Някои може ли да ми каже как да си разгледам града?Става ли както в римската да се разглежда,че аз нещо не намирам начин!

Comment

Не не можеш да го разглеждаш.
                          Съдбата закриля само смелите!!

Comment

Някой може ли да намери крак за пач 1.1 четох в един руски форум,че има но не мога да го открия.Пък ми писна от тея бъгове.

Comment

General написа
                              Някой може ли да намери крак за пач 1.1 четох в един руски форум,че има но не мога да го открия.Пък ми писна от тея бъгове.
                              След около 15мин. ще кача карака и пача виж. темата за Рим ТВ.
                              Иначе от http://www.gamecopyworld.com/.
                              "...а крилете биват всякакви-каза враната..."

Comment

Дай линк моля,че нещо не мога да те намеря в дата бг.

Comment

Working...
                                X