Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Medieval 2: Total War

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Някой знае ли как да провъзгласиш priest za bishop??Гледам че само аз нямам първият отдавна умря и нямам друг...

Comment

бълвай прийстове и чакай и се надявяй
      "Щом не щеш мира, на ти секира"

Comment

Артилерията най-върши работа при обсади(пък и при полева битка де-такива просеки отварят в редиците на врага),не ви трябват стълби и разни други джунджурии.Оня както е накацал по стените с няколко залпа му отнасям половината бойци заедно със зидарията.За отварянето на нациите пак казвам-не трябват никакви модове,от текстовия файл descr_start правите cut-paste на фракциите от unlockable в playable.За ходовете променяте timescale=1 или 0,5(по-малко не може),а ако искате да се изписват годините вместо ходове изтривате show_date_as_turns и готово.Пробвах едитора за битки ама много сложно ми се видя,иначе имах идеи за няколко исторически сражения.

Comment

Specnaz написа
          Някой знае ли как да провъзгласиш priest za bishop??Гледам че само аз нямам първият отдавна умря и нямам друг...
          Най-добре си вземи един свещеник и го ползвай само него за да палиш еретиците наоколо. Така на мен ми провъзгласиха двама за кардинали за 1 ход... Сега в събранието при папата има трима мои хора (англ.), трима португалци и един поляк. При това правя кръстоносен поход срещу португалците... Нещата са розови... май дори ще успея да завърша преди монголците да дойдат на гости.
          „Аз, Драгомир, писах.
          Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

Еми аз съм с Византия то не е от голямо значение това за Bishopa явно си е бъг на играта.Аз пък с нетърпение чакам монголците защото не остана сериозен съперник и става скучно....Геймплея му давам 3 от 6 никаква промяна от RTW ама никаква воювам с почти всички и с всички отношенията са ми abysmal(изключение прави само Русия).Diplomacytо е под всякаква критика никва промяна и там ,досега никога не съм сключил някакъв договор различен от Съюз или договор за търговия и обмяна на карти. Да не говорим морските битки наскоро играх една игра с подобен характер не е трудно да се пресъздаде морска битка ама просто ги е мързяло.Общо зето много ми омръзна защото единствената промяна е графиката и това с замъците...Medieval единицата е много по зарибяваща само че е с поостаряла графика...

Comment

а ве, Рапторе, не ми дава да запазвам промените в този файл, за отключване на нациите...
              Трол по списък.

Comment

Десперадо,трябва да щракнеш с десния бутон върху файла и в properties да махнеш отметката в read only,щото файла е зададен първоначално само за четене

Comment

На вниманието ви един мини мод със Саксонците , които се включват към другите нации. тия нямат конница и флот но са много мощни.Папата ги отлъчва постоянно , но те трепят трепетно и трепери всичко треперещо. Ето линк за да си дръпнете - само пишете кода в прозорчето и се инсталира без проблем-успех. И да си пуснете Saxon като фон!!!http://www.hotfile.ru/30335/
                  здз

Comment

Искам да попитам:
                    Играя с руснаците и по някаква причина, в началото ми изчезнаха няколко армии - навярно около 40 -50% от всички те ми сили.
                    При някой да се е случвало същото и защо става така??

.
                    ..И кажи ми ти страннико,
                    чувал ли си звук,
                    по- велик от тропота на хиляди коне!!?...

Comment

станали са бунтовници ... и на мен ми се случва, ако пусна голяма армия без генерал
                      Трол по списък.

Comment

Мда.. Ами то и сега /в развита кампания/ отново пускам армии без генерали, но това вече не се забелязва.
                        Може би, защото те са в моите резработени провинции.

.
                        ..И кажи ми ти страннико,
                        чувал ли си звук,
                        по- велик от тропота на хиляди коне!!?...

Comment

а бе, какъв е тоя бъг ... нападат ме ония дивите хуни с некви слонове с оръдия?! как да е, ама тия немат умиране ... аз съм играл с картагенците в Ром-а, ама там след два залпа със запалени стрели слоновете изперкваха ... а тия значи, седят пред замъка ми, на 20 метра от стените... един слонски отряд, на стените имам 7 отряда стрелци ... ъпргрейднати, не селяци или стража... пукам ги слоновете, то са залпове невиждани, с огън- НИЩО!!! един не умря, а кулите го пукат с балисти... заеби, как става тоя номер с умирането им бе, те са безсмъртни ... а той ми дойде с 5-6 отряда слонове?!?
                          Трол по списък.

Comment

Излезе първи пач за играта-версия 1,1. Той оправя тези слонски мъки и други такива несъответствия. Има го навскяде ама нали знаете повечето с какви фалшификати играем та тъй, че ще чакаме крак за пача.
                            здз

Comment

някой знае ли дали скоро ще излиза мод за тази игра и дали БЪлгария ще присъства в него

Comment

да сте намерили някое модче с България?
                                "Щом не щеш мира, на ти секира"

Comment

Working...
                                X