Някой знае ли как да провъзгласиш priest za bishop??Гледам че само аз нямам първият отдавна умря и нямам друг...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Medieval 2: Total War
Collapse
X
-
Артилерията най-върши работа при обсади(пък и при полева битка де-такива просеки отварят в редиците на врага),не ви трябват стълби и разни други джунджурии.Оня както е накацал по стените с няколко залпа му отнасям половината бойци заедно със зидарията.За отварянето на нациите пак казвам-не трябват никакви модове,от текстовия файл descr_start правите cut-paste на фракциите от unlockable в playable.За ходовете променяте timescale=1 или 0,5(по-малко не може),а ако искате да се изписват годините вместо ходове изтривате show_date_as_turns и готово.Пробвах едитора за битки ама много сложно ми се видя,иначе имах идеи за няколко исторически сражения.
Comment
-
Specnaz написаНякой знае ли как да провъзгласиш priest za bishop??Гледам че само аз нямам първият отдавна умря и нямам друг...„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
-
Еми аз съм с Византия то не е от голямо значение това за Bishopa явно си е бъг на играта.Аз пък с нетърпение чакам монголците защото не остана сериозен съперник и става скучно....Геймплея му давам 3 от 6 никаква промяна от RTW ама никаква воювам с почти всички и с всички отношенията са ми abysmal(изключение прави само Русия).Diplomacytо е под всякаква критика никва промяна и там ,досега никога не съм сключил някакъв договор различен от Съюз или договор за търговия и обмяна на карти. Да не говорим морските битки наскоро играх една игра с подобен характер не е трудно да се пресъздаде морска битка ама просто ги е мързяло.Общо зето много ми омръзна защото единствената промяна е графиката и това с замъците...Medieval единицата е много по зарибяваща само че е с поостаряла графика...
Comment
-
На вниманието ви един мини мод със Саксонците , които се включват към другите нации. тия нямат конница и флот но са много мощни.Папата ги отлъчва постоянно , но те трепят трепетно и трепери всичко треперещо. Ето линк за да си дръпнете - само пишете кода в прозорчето и се инсталира без проблем-успех. И да си пуснете Saxon като фон!!!http://www.hotfile.ru/30335/здз
Comment
-
а бе, какъв е тоя бъг ... нападат ме ония дивите хуни с некви слонове с оръдия?! как да е, ама тия немат умиране ... аз съм играл с картагенците в Ром-а, ама там след два залпа със запалени стрели слоновете изперкваха ... а тия значи, седят пред замъка ми, на 20 метра от стените... един слонски отряд, на стените имам 7 отряда стрелци ... ъпргрейднати, не селяци или стража... пукам ги слоновете, то са залпове невиждани, с огън- НИЩО!!! един не умря, а кулите го пукат с балисти... заеби, как става тоя номер с умирането им бе, те са безсмъртни ... а той ми дойде с 5-6 отряда слонове?!?Трол по списък.
Comment
Comment