Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Medieval 2: Total War

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Medieval 2: Total War

Та както казах в новините тази година ще излезе Medieval 2: Total War. Както ще се обедите тая игра има страшна графика. За повече следения сайта: http://www.totalwar.com/community/medieval2.htm

Някой знае ли кога точно ще излезе и какви параметри иска това чудо-чакам го от много време с нетърпение!!!! :nworthy:
    здз

Comment

моляя ви ако някой има някъква инфорамция за излизането на играта..нека да ми прати 1но лично съобщение

Comment

Младежи новината е -на 27 октомври 2006г. излиза играта.Ще търпиме,но да се надяваме,че си заслужава.То и на издателите ще са им нужни пари за коледните празници.
        здз

Comment

Такааа, напоследък изчетох доста по темата, Ако искате инфо, посетете gamespot.com и wikipedia.org. И на двете места въвеждате Medieval II в търсенето и ще получите доста обстойна информация. Играта ще обхваща периода от 1080 до 1530г. Ще може да завладявате Америките! Ще може да излъчвате кандидат за папската корона. Разширени са опциите при дипломация, водене на битки. Градовете ще имат две направления на развитеи - крепост или икономически ориентирани. Прилагам и скрийншотове към играта:

Last edited by Imperial; 16-10-2006, 00:05.
          "Спартанците не питат колко са враговете им, а къде се намират......"

Comment

Гледах едно клипче днес за английските стрелци с дълъг лък, та те ще могат да поставят подострени колове преди битка,точно както в сраженията от Стогодишната война. Иначе чакаме демо тази или другата седмица,уж обещават ама
            Ето едно клипче:http://www.youtube.com/watch?v=FzoC7glqQko
            Между другото кръстоносците ще могат да поръчват специална единица-Светият кръст(не знам дали беше точно така името), който ще повдига морала на бойците.

Comment

аз пък съм разочерован - България пак ще е умело изпусната от историческата карта на Европа

вижте този шот...погледнете картата долу в ляво, тези огромни провинции улесняват завладяването прекалено много. Българските земи са само 3 провинции, като за да се вземе Тракия трябва да падне Константинопол, много съмнително, а и това София ме уби, да не говорим за Букурещ...
              "Щом не щеш мира, на ти секира"

Comment

Съвсем нормално, играта е пазарно насочена. Спокойно, ще има веднага някой мод дет да оправя нещата в посока реализъм
                XV mile the sea brode is
                From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Снощи разцъках демото и останах много доволен.Графиката е много добра(естествено трябва по-мощна конфигурация),особено ми хареса как стрелите и куршумите от аркебузите като уцелят врага се разхвръчават пръски от кръв (това го нямаше в предишните игри).Демото включва обучаваща битка(Хейстингс) плюс Павиа-1525 и Азенкур-1415. Азенкур е сравнително лесна, но при Павиа постигнах само равен, тъй като там трябва да унищожите две артилерийски позиции на французите. Ако имате добър компютър можете да се насладите на прекрасен терен, а хералдиката на бойците е впечатляваща. Производителите обещават, че във финалната версия нещата ще стоят много по-добре, но по демото сами можете да прецените какво ни очаква . Демото може да свалите от тук:

има и торент

Comment

Алелуя играта ще върви и на по-стари процесори за разлика от демото
                    http://p223.ezboard.com/fshoguntotal...cID=4733.topic :rock:

Comment

аз много не го харесах демото - освен че графиката е по-зле, при Азенкур английските стрелци бяха нереално слаби, а на втората битка французите имаха някакви шотландски наемници - пехота с рицарски доспехи и дълъг лък (?). Очаквам доста глупости от истинската игра.

Comment

josi написа
                        при Азенкур английските стрелци бяха нереално слаби
                        Че те кога въобще са били силни?
                        XV mile the sea brode is
                        From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Ами 8 точки атака при стрелба, при положение че арбалетистите на противника имаха 16 (!) трябваше да ги вкарам на ръка (бяха въоръжени с дървени чукчета ) иначе не стават за нищо. Предполагам че е бъг, дано не е така и в играта

Comment

Французите наистина са ползвали шотландски(и швейцарци) наемници,но дали са били с лъкове не знам-поне за Стогодишната война е било масова практика шотландци да се сражават за французите(а и по-късно).А за английските стрелци не съм съгласен-все пак с тях спечелих битката когато пешите ми рицари бяха почти избити(то и исторически така е станало-Хенри 5 ги вкарва в ръкопашен бой,а арбалетите са с по-голяма мощ по принцип).Стрелците всъщност не повалят самите рицари, а техните коне като ги принуждават да се бият пешком,след това въоръжени с дълги ножове намират слаби места в броните им и ги съсичат.Все пак демото е бета и по него не може да се съди за окончателната игра.А за реализмът-сигурно ще излезнат модове на тази темаМежду другото кое му е зле на графиката

Comment

не знам дали е от компютъра на който пробвах демото (въпреки че той покрива изискванията) но картината беше доста размазана и не се виждаха по-малките детайли. А ефекта който имаха стрелците ми (при еспириънс 7) срещу противниковите единици беше минимален

Comment

Working...
                              X