Съобщение

Collapse
No announcement yet.

BattleField 1942

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

BattleField 1942

Нека респективно разгледаме и тази игра за ВСВ, макар и тя много бегло да се допира до техническата реалистичност през този период.

Доколкото съм играл тази игра, а това не е малко, съм забелязал следните за мен сериозни грешки :

1. Стрелбата с автомат както винаги е напълно абсурдна - както казваме при нас , "надървяш" и падат главите. Ако беше взаимствана по някакъв начин от MOHAA, може би щеше да е по-приятна.

2. Стрелба с пушка и снайпер - това е може би най-баналното нещо относно стрелбата в тази игра. Когато стреляш с някое от тези оръжия, след съответен изтрел е нормално да се презареди пушката. Обаче по начина, по който това става в тази игра, направо ми се къса сърцето: "ръцете" които държат пушката две секунди след изтрела стоят и чакат нещо - какво е това нещо все още не мога да си обясня. После, с едно темпо, подходящо само за спортна стрелба, тези ръце започват да свалят пълнителя, и да вадят нов... чакай бе, та това е и ПО-БАВНО от спортната стрелба. Всичко това става за около 3 или 4 секунди... Тези момчета все пак "не" са на война, защо им е да бързат ??? Презареждат, все едно стрелят по зайци. Да не говорим в близък бой, колко е важно бързото презареждане !!!

3. Бронетехниката. Така, тука всеки път когато се сетя за тази част от играта, трябва да се смея. Няма как иначе. Тази игра иска да ми каже, че един танк Т-34 превъзхожда Тигъра в БЛИЗЪК бой !!! И то при фронтален обстрел и от двете страни !!! ХАХАХА, направо не си повярвях на очите, когато се качих в тази руска "великолепна" машин - освен, че е по-бърза от всеки друг танк в играта, Т-34 няма почти никакъв ОТКАТ когато стреля !!! Обаче когато се качиш в Тигър и тръгнеш напред, ти започваш да се клатиш по такъв начин, сякаш си на открите море в буря !!! И когато стрелнеш е кулминационния момент - Тигъра по такъв начин се накланя назад, че ако опиташ стрелба от наклонена позиция, можеш да рискуваш да се преобърнеш назад ... :lol: :lol: . За какво са тогава тези амортизатори на дулото ??? Виждал съм как стреля тази невероятна немска бойна машина, и със сигурност няма нищо общо с това което ще видите в играта, или вече сте видяли. Дори при самото набиване на спирачки докато се движя напред, Тигъра с невероятна сила се накланя напред и след това съответно назад и така нататък... Също така, ако някой обича комедиите, може само да влезе в Panzer 6-цата и да излезе срещу Т-34. Няма значение къде го целиш в тази игра всеки снаряд зима щети определени от зарче. Примерно с Panzer 4 съм падал от един снаряд от Т-34-ка. Обаче да ми говорят, че на Тигъра ще му взима по такъв начин damage, направо съм несъгласен. Ако не отправиш първи изтрел по вражески Т-34, можеш много зверски да загазиш... трябва да се надяваш на късмета си. Дори и да влизаш в гръб и да се целиш в двигателя (какъвто опит съм реализирал, и побеждавал с Тигъра само защото имах два изтрела преднина, след което разбира се останах на под 40 %), няма да ти помогне, ако не стреляш първи. Да не говорим, че там където на германците пуска Тигър, на руснаците пуска Т-34... МОЛЯ ??? От кога таза барака е достоен противник на немското супероръжие ??? Защот не е включена Пантерата в тази игра ??? Въобще BattleField 1942 е пълна с мистреии и невероятни нереалности.

Темата за авиацията въобще мисля да не я подхващам, защото вместо реална, тя е само комерсиализирана и улеснена. Най-малко пък за флотата ще говоря, където видимостта ти стига до 200 метра на хубаво време заради което не могат да съществуват приятни морски сражение между големите кораби развиващи се на растояние над 300 метра, все пак като му виждам носа, ще знам къде е центъра накораба, но само това остава да виждам... не повече.

Давайте мнения ако искате, аз си казах всички несъгласия с тази игра. :tup:

(Един технически въпрос - какъв е кода за онова емотикче, което си бие зверски главата в стената ??? Поне да го имам писмено за да мога да го ползвам и аз 8) )
    20ти декември преди излитане, Спаич към техника си :
    "Иване, сега кръв ще се лее!"

BattleField 1942

:wall: Ами Калчев, освен напълно да се съглася с теб по всяка една точка от играта която си посочил, друго май не ми остава. Просто хората не са наблегнали на реализма....иначе кода за тоя emoticon е "две точки" wall "две точки" :lol:
    С вървене, ще изминеш пътя.
    ---------------------------------------------
    The Human Torpedos:

Nedelcho D. Bonchev (POW/K 5 Oct '44)
    Dimiter Spissarevsky (KIA 20 Dec '43)

Salute!

Comment

Проба : :wall:

"Търсейки реализма в играта, аз не напредвах ... :wall:"

Допълнение :

Да става, мерси Кмете... тоест Генерал Влахов. :tup:

Comment

Реализма просто "го няма", така че си си изгубил времето....
        С вървене, ще изминеш пътя.
        The Human Torpedos:

Nedelcho D. Bonchev (POW/K 5 Oct '44)
        Dimiter Spissarevsky (KIA 20 Dec '43)

Salute!

Comment

Играта е супер недомислена според мене.И всичко което казахте за реализма-с вас съм момчета.Т-34 е бил добра машина,но два поредни изстрела в купола-е да ме извиняват :evil: .Самолетите-е по-добре да не ги бяха слагали...Аз съм фен на авиосимулациите,ама тва си е направо подигравка с нас. .И горе долу мнението ми е-НЕ ИГРАИТЕ ТАЗ ИГРА ДЕЦА.... :twisted:
          Състраданието е слабост...

Comment

добре, де! Поне сте я играли... При мен на едното място не му стигат силите, а на другото става нещо... рестартира ми компа! :wall: Какво мога да направя?

Comment

Спри тези опити да я започнеш - направо е безнадеждна... :wall:.
              Страшно отчаяно е положението при нея - по-добре врътни МOHAA отново (ако не си).

Comment

Не ми е интересна втори път :o Не знаеш ли някакъв лек за това рестартиране?

Comment

Калчев го каза - аркада. Но Т 34 да е "барака"?! И доколкото видях това там е Т 34 обр 1941!!! А Т 34 обр 1944?! Къде е той? Къде е ИС-2? ИС-85?!

И Тигъра е убиец в близък бой. На Курск ако Тигър почне да щурмува "родната" съветска база, то ще паднат 2-3 Т 34 да го озаптят - челно той е много, много силен. Веднъж успях да му вляза в гръд с моята Т 34 докато приятелят ми го баламосваше с друг Т 34. Трябваха ми 5 (!) попадения в радиатора и куполата отзад да го взривя.

А самолетите са тотално осакатени! Играта е провалът на 2002 за мен. WW2 заслужаваше нещо по-добро. Долу ЕА, долу леймърите!
                  Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Уханов, не съм фен на руски машини приятелю - барака си е тоя Т-34 за мен ...

Като си мисля как се сражавали последните години срещу Тигрите, като са се блъскали в тях за да ги съсипят, поне те са нямали 5000 танка на месец производство. Та тия руснаците за нищо ги немали - само да ги удрят в тях, за нищо не ставали срещъ Тигъра. Как да не е барака ??? Те са мислили как да го ползват срещъ Панцер 6-цата и е ставало следното -> :wall: !!! И накрая най-лесното, и най-глупавото... абе въобще кво ти се обяснявам, за мен руснаците са били много странни хора по това време.

Направо си удрях главата за да ги разбера ----> :wall: .

Comment

ми продължавай, може и да разбереш некой ден. Но надали. :o
                      И тези неща дет си ги написал заминават направо за "легенди на ВСВ" Типично рпредубедено исказване. :roll:
                      Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Никога не ме е интересувала руската история. Няма и как да го разбирам по друг начин.

Comment

А щом не си хзапознат с въпроса бих ти препоръчал да мълчиш. Така само показваш "вещината" си. Да не говорим че Тигърът е тежък танк. Пантерата може би също. И т34 си е среден танк. 8)

Comment

Добре защо тогава в BattleField са решили, че Т-34 трябва да е еквивалент на Тигъра ??? На мен ми е ясно какъв е Панцер-6 и Т-34 - верно не си категорията, но аз затова заговорих за това в тая игра. Мене ми се струва, че Пнатерата е среден, ама няма значение.

Comment

Originally posted by "FeldMarshal Kalchev"

Никога не ме е интересувала руската история. Няма и как да го разбирам по друг начин.
                              как тогава ще даваш компетентни мнения?
                              albireo написа
                              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Working...
                              X