Съобщение

Collapse
No announcement yet.

BattleField 1942

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Само ще кажа,че играта не е симулатор-нито авиационен,нито корабен,нито танков.Тя просто е универсална и не може всичко да е на равнището на специализираните симулатори.Все пак това е 3D-shooter
    С пистолет и добра дума се постига много повече,отколкото само с добра дума

Comment

Прави сте за съжаление реализма е нулев... оставете ги Т-34, то като минеш през бодлива тел ти прави damage на танка :lol: пък вие сте седнали да обсъждате. Най най дразнещото е Тигъра наистина някакъв палячовски SHERMAN да те унищожи от огромна дистанция смешно е просто. Или с ръчна граната...хахаха разбирам нещто веригата да ти скъса.. Излагация си е
      Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

здравейте всички

Здравейте.
        Отскоро съм във форума.Причина за това е моя интерес към събитията от WW2.Интересното е, че колкото повече задълбавам тази тема-толкова повече разбирам,че няма една истина по един и същи въпрос.
        Поствам тук първото си съобщение,защото съм фен на бф1942.Искам да ви кажа, че се събираме доста играчи в един български сървър-games.online.bg-за бф1942-порт:14567.Относно реализма-да няма го, пък и има много бъгове в играта, но всичко е много по-различно в новия мод-forgotten hope-там реализма е вече една от силните черти ,пък и графиката е много яка. Съветвам тези, които си падат по подобни игри да влезнат в секция игри на games.online.bg и да си дръпнат необходимите файлове. Ще ви очаквам с нетърпение.
        P.S.Там съм със същия ник
        Last edited by Док Холидей; 09-02-2005, 14:36.

Comment

Здравей Ерих. Не бях обърнал внимание на темата но ето че ми попадна пред погледа. Аз играх известно време в този сървър и ти може и да се сещаш кой съм (Paul Hausser) и единственото лошо което мога да кажа е че сървъра има проблем и той се изразява в убийствения буквално лаг. Адски тежък лаг и много често на карти като Battleaxe или Bocage където смятам че динамичната авиация е важна аз губя контрол от BF109 за десетина и повече секунди което е решаващо. Да не говорим за някои странности на играчите и правилата. Разбрах че имало някакви промени в организацията и управлението на сървъра но не съм влизал - може би по-нататък като си сложа БФ 1942 отново. Дотогава успех Хартмане и се надявам пан Володиовски да се е научил да лети.

Comment

Надявам се тия редове да ги прочете Рузора за да ме светне какво в крайна сметка става с nX щото те смениха хиляда имена - то не беше stay Pro nortiX united сега какво става?Мачът срещу Mouz ме отказа въобще от БФ след като видях най-добрия отбор в ЕВропа и имах удоволствието да бъда убит 10 пъти от машините наречени Mouse си ънинсталнах БФто ама май пак ще се зарибя. Лошото е, че БФ 2 ще излезе скоро и съвсем никой няма да играе в games.online.bg

Comment

Днес бях в EBgames и 2-ката я има вече за пре-ордер, надявам се да е по-добре от 1942 по отношение на реализма, защото заради него си я продадох след един месец игра/нерви...
              "I'm a fuel injected suicide machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!"

Comment

Не знам мен 1942 ме удовлетворява напълно с изключение на лага от БГ сървъра който май ще бъде премахнат за щастие.
                Преживях изключителни нощи на Бокаж АБърдийн Аламейн и Сталинград...
                и единствено фактът че тигъра се клати ненормално и Пз4 бива разбит от Шърман на каквото и да е разстояние при по-голям лаг когато наистина изгубвам контрол над нещата иначе всичко е добре.

Иначе когато в бой влизат средностатистически танкисти моите сметки са така:
                Т34 > Pz 4
                Tiger > T34
                Sherman > Pz 4
                Tiger > Sherman
                Tiger > M10
                T34 > Wespe (зависи от разположението на Веспето)
                Sherman > Wespe (освен ако не е на главна немска на Батълакс тогава Веспето реже)
                Всичко > Priest
                Разбира се това са само машинарийни сблъсъци и пак казвам, че е адски относително - за средностатистичеки и посредствени танкисти.

Случвало се е и е съвсем нормално на Курск например Тигъра да смачка двете Т34 и прочие дела.

Comment

От ляво са руските машини а от дясно германските така ли?
                  Let's make war not love@ :rock: :imprulz: :bulgaria: :tanks: :grrr: :mike:

Comment

Не. Това сравнение показва че в различни условия различните машини могат да се победят - руска > немска обратното и т.н.
                    T34 - руска
                    Тигър - германска
                    Веспе - германска
                    и т.н.
                    Все трябва да ги различаваш.

Comment

Картата Берлин - е най-ши*ано да се играе руснак, немците така кемп-ват на спаун точката с гранати и танкове, че шанса да се излезе жив оттам, камо ли да се завземе нещо е слабо казано нисък. Иначе едни от любимите ми са Харков и Бокаж.
                      "I'm a fuel injected suicide machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!"

Comment

Аз винаги играя axis на картите от Източния фронт освен ако не се наложи да мина в крайна необходимост. Признавам че картите където съм air и ме затрудняват най-много са Харков и Курск заради кафеникаво-сивния терен и не моа да различавам добре танковете за да ги взривя.Иначе любими са ми Аламейн, Бокаж, Батълакс, Абърдийн Битката за Англия.... ей такива истории.

Кузми4 ауторайзни ме в icq че видях че си във форума на http://www.graphilla.com/index.php и много ти се израдвах.

Наистина влизайте в БФ сървъра на games.online.bg и ще си правим хубави тупаници. Там съм или [24x7] или Paul Hausser

Comment

Ky3Mu4 написа
                          Картата Берлин - е най-ши*ано да се играе руснак, немците така кемп-ват на спаун точката с гранати и танкове, че шанса да се излезе жив оттам, камо ли да се завземе нещо е слабо казано нисък. Иначе едни от любимите ми са Харков и Бокаж.
                          Принципно това не би трябвало да се случва защото немците на тая карта не остават задълго с танкове при един средно надарен руски танкист с Т34/85 Просто на тия карти винаги се играе без танкове (Берлин и Сталинград) защото предварително е ясно кой ще вземе танковия двубой.

Comment

Пустинните карти са ми любимите - Galaza и т.н.Особенно много ми харесва тази с 3 немски и 3 британски поста.Въобще на пустинните карти се чувстваш по-свободен и в съзвучие с природата, а и разлираваш чуждите машини.Общо взето африканския фронт е най-благоприятен за игра според мен, защото на другите фронтове силите не са изравнени-Курск, ненорската битка за Англия, където управляваш самолети..
                            А Манщайн, защо си мислех, че Тигъра е руска машина..Абе не мога да споря за автентичността на играта, обаче енджинът:3д шуутър в който можеш да управляваш танкове и други машини в съчетание на разлирен вид оборудвани войници много ми харева.Дано 2-ката д е също толкова добра...Само че да не запецва като е всичко на мах, защото поне на мене ми пеци, а видеото ми е 256, рама също, бърз хард..
                            Let's make war not love@ :rock: :imprulz: :bulgaria: :tanks: :grrr: :mike:

Comment

Gazala не я обичам.

Но преди малко направихме в сървъра два рунда на Абърдийн и ги потрошихме. Брей такава координация не е имало. Всеки беше точен знаеше къде да отиде и как да си държи позицията. Красота.

Comment

Ахаха... Еми пожела си... и ето ме тук съм.
                                Иначе който каквото иска да си говори, за мен е предимство че тигъра се клати като кючекчийка на маса.. има си доста предимства. Абе каквото и да си кажем танковете с най- криви траектории (Шърман и Тигър) са най- добрите.
                                Иначе нортикс, юнайтед, срейпд... абе точната истина и аз не я знам, но общо взето отбора си е същия самоче с различни имена. То май доколкото помня ти бях казал, че БУЛ се разпадат.. пък сега като мисля, че може и да не се... най- добре си е на по биричка тези работи да се разказват.
                                "На рилеца герой
                                титан калимански,
                                герой от Булаир
                                с гърди от желязо
                                и воля от гранит."

Comment

Working...
                                X