Новата игра на екипа на империя онлайн Global Wars е много зарибяваща а Supremacy1914 е базинтересна и дървена от моя гледна точка.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Imperiaonline.org
Collapse
X
-
И какво е новото? Същността е без промени, има козметични обновявания тук-там и толковаМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
recidivist написа Виж мнение...Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
recidivist написаГрешиш има много други обновления самата игрова система е различна.
Comment
-
Има някои бъгове, които много дразнят на моменти. Например калкулатура на няколко пъти ме излъга, че ще победя и почупих страшно количество армия... Което може почти да откаже играча... Играя в два свята - единият е наскоро стартирала бета, другият бета 177 и т.н.. В 177 на съюза ми обявиха война първо румънци, после руснаци - всичко ми опожариха и избиха Особено братушките - над 30 000 войници ми избиха за няколко дена....
Проблемът ,както при повечето игри, се състои в това, че ако играчът не е постоянно пред компа няма как да се развива.
Имаше една британска браузърна игра, където бяха решили този проблем по следния начин: всеки десет минути ти даваха право на определен брой ходове - така факторът " денонощно висене и пулене пред монитора" не е от такова значение и реално и участниците с по-малко свободно време биват равнопоставени (горе-долу)...Анархист-Диктатор
Comment
Comment