von Rihthoffen написа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Imperiaonline.org
Collapse
X
-
von Rihthoffen написаАз също играя в свят 3.Едва ли ще има съюз,тъй като гледам май няма да се съберем пет човека.Давай за жизнь, давай, брат, до конца,
Давай за тех, кто с нами был тогда.
Давай за жизнь, будь проклята война,
Помянем тех, кто с нами был тогда.
Comment
-
Ами ако се намерят още трима за да покрием изискването за минимум пет члена в съюэ нямам нищо против.Last edited by von Rihthoffen; 23-04-2007, 12:38."Последните думи в живота на мнозина някогашни владетели са били: „Не можеш да ме убиеш, защото имам магическа... Аааргх!“"
Comment
-
Peter Nikolov написаКъде да го намеря тоя съюз че и аз я играя да се присединя мнооо сам силен 10 т що то я играя от Петъка!Мои ли?
Мога ли или не?"Последните думи в живота на мнозина някогашни владетели са били: „Не можеш да ме убиеш, защото имам магическа... Аааргх!“"
Comment
-
Аз съм във втори свят ... обаче както забелязах - съюзите и дипломацията нямат никакво значение в играта.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
messire Woland написаАз съм във втори свят ... обаче както забелязах - съюзите и дипломацията нямат никакво значение в играта.
А смисъла на съюзите за мене е да се координират атаки/бойни действия, както и да си взаимна помощ между членовете на съюза.Давай за жизнь, давай, брат, до конца,
Давай за тех, кто с нами был тогда.
Давай за жизнь, будь проклята война,
Помянем тех, кто с нами был тогда.
Comment
-
sake написаНищо де, регистрирай се и в 3-ти и да правиме съюз. Ако можеш, изагитирай и други играчи.
А смисъла на съюзите за мене е да се координират атаки/бойни действия, както и да си взаимна помощ между членовете на съюза.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Last edited by von Rihthoffen; 07-05-2007, 12:19."Последните думи в живота на мнозина някогашни владетели са били: „Не можеш да ме убиеш, защото имам магическа... Аааргх!“"
Comment
-
Няколко пъти започвах да я играя, но наистина има доста недоизчистени неща.
Искам да предложа една нова игра,подобна(не ми се отваря специална тема за това) www.tribalwars.net
Играя я от 2 години и съм много зарибен. Ако искате отварят нови светове следващата седмица. Аз съм много опитен лидер и ако има навити да направим племе там
Comment
-
http://www.forum.boinaslava.net/showthread.php?t=9535 - това е определено в пъти по-интересно и добре направеноМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
Comment
Comment