If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Воланд, и аз съм във втори, и около мен пълно с турчуля :o . Не бях влизал много отдавна, та се чудя как така не са ме праснали! Ако искаш дай да си сътрудничим, че да отблъскваме по-лесно османлиите .
Ок, давай. Ще ти пратя моите данни на ЛС.
А някой виждал ли е това: http://www.agesofstrife.com/index.php
Изглежда обещаващо ... нещо около XVIII-XIX век като концепция.
Дайте да се разберем да играем заедно в имеприата или това страйф.Ако искате кажете и да се запишем в сървъра където има най-много играчи от нас.
The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.
Вече нета като работи добре се захванах по така с империата.Само че тея хора много бавно се множат И да питам някоя ще ми каже ли как мога да пратя съобщение на играч че не го разгадах ?
The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.
Има сграда, която помага за по-бързото увеличаване на популацията и разбира се, науката "медицина". А съобщенията - мисля, че позицията в менюто беше обозначена като "новини".
Общите хамбари е тая сграда ама май моите хорица ги мързи.
Цаката се състои в това да колонизираш провинциите около 8-а(без тези по диагонал),след което започваш да товариш добива им на станциите и да ги пращаш в 8-цата.
"Последните думи в живота на мнозина някогашни владетели са били: „Не можеш да ме убиеш, защото имам магическа... Аааргх!“"
Comment