Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Imperiaonline.org

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Воланд, и аз съм във втори, и около мен пълно с турчуля :o . Не бях влизал много отдавна, та се чудя как така не са ме праснали! Ако искаш дай да си сътрудничим, че да отблъскваме по-лесно османлиите .

Comment

Ок, давай. Ще ти пратя моите данни на ЛС.
      А някой виждал ли е това: http://www.agesofstrife.com/index.php
      Изглежда обещаващо ... нещо около XVIII-XIX век като концепция.
      Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
      Проект 22.06.1941 г.
      "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Мда и вече се сбираме там мощна дружинка делетанти-жертви
        Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
        [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
        きさまはしんでくださいませんか
        [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

А Age of Strife ли? Няма лошо.
          Проект 22.06.1941 г.
          "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Дайте да се разберем да играем заедно в имеприата или това страйф.Ако искате кажете и да се запишем в сървъра където има най-много играчи от нас.

The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.

The 2 minute war - FallOut

Comment

Страйфа рулира и е баш като за заети хора дето нямат време да циклют на всеки половин час
              Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
              きさまはしんでくださいませんか

Comment

Баси въпроса дали някой е играл Утопия та аз я играя от 4 години и познавам над 130 българи бивши и настоящи играчи.Даже им организирам среща лятото

П.С Утопия рулира и от години винаги си остава най-доброто в жанра

Comment

Това П.С. е много субективно мнение. Аз я изтраех точно една седмица и ми омръзна.

请您死在地狱般的阵痛
                  きさまはしんでくださいませんか

Comment

Вече нета като работи добре се захванах по така с империата.Само че тея хора много бавно се множат И да питам някоя ще ми каже ли как мога да пратя съобщение на играч че не го разгадах ?

The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.

Comment

Има сграда, която помага за по-бързото увеличаване на популацията и разбира се, науката "медицина". А съобщенията - мисля, че позицията в менюто беше обозначена като "новини".
                      Проект 22.06.1941 г.

Comment

Общите хамбари е тая сграда ама май моите хорица ги мързи.

Comment

Цаката се състои в това да колонизираш провинциите около 8-а(без тези по диагонал),след което започваш да товариш добива им на станциите и да ги пращаш в 8-цата.
                          "Последните думи в живота на мнозина някогашни владетели са били: „Не можеш да ме убиеш, защото имам магическа... Аааргх!“"

Comment

Ами аз имам предложение към играещите "Империя" - дайте да спретнем един съюз, нарече "Бойна Слава", а? Ще се координираме тука във форума.
                            Давай за жизнь, давай, брат, до конца,
                            Давай за тех, кто с нами был тогда.
                            Давай за жизнь, будь проклята война,
                            Помянем тех, кто с нами был тогда.

Comment

Вичко зависи от това кой в кой свят се подвизава.
                              "Последните думи в живота на мнозина някогашни владетели са били: „Не можеш да ме убиеш, защото имам магическа... Аааргх!“"

Comment

Къде да го намеря тоя съюз че и аз я играя да се присединя мнооо сам силен 10 т що то я играя от Петъка!Мои ли?

Мога ли или не?
                                Last edited by Peter Nikolov; 22-04-2007, 11:34. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

Working...
                                X