If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
за ваша информация - излезе официалният patch който докарва играта до версия 1.1 - с доста подобрен реализъм като най-сетне немските машини са доведени до нормално ниво. Сега ок. 43г Luftwaffe е безспорен владетел на небесата, а и през '45 с Ме-109К и FW-190D също е страшен противник. :tup:
редакция: всъщност още не е официален.... имали да доработват това - онова. Ще обадя когато излезе финалният...
albireo написа
...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Имам един въпрос. Значи какво ми трябва за да играя в някой немски сървър например. Някоя специална програмка или само IP асдреса?
А и въобще каква е цялата процедура за играта в нета?
Ами вече намерих откъде да сваля този клиент, да се надяваме, че ще работи.
бтв Нямам група в старт менюто, правих копи-пейст на играта от друго ПиСи в мрежата.
бтв 2 Инсталирали ли сте пача 1.2бета?
В официалния сайт пишеше, че финалния излиза Януари - над 30 нови машини, с които ще може да летими, нови кампании, 15+ машини за A.I., нови скинове. За съжаление тя май ще е ... платена. Това си е чиста проба гавра с феновете на играта.
1.2 бета все още не съм качил поради усложнения с компа ми. Иначе в нея има 3-4 нови самолета и др. хубавинки.
за мен аддон-а ше е точно толкоз платен колкото и оригинала
Да ама, доколкото разбрах, добавката не се прави от целия екип, а само от част от него.. така че, може да не стане работата с warez, cd-key generators, cracks...
бтв какви са самолетите на бетата и имат ли собствени характеристики, моделите как са, и имат ли кокпит?
Comment