Евалата за X45 Калчев ама представяш ли си колко ще струва щом cyborg-а е двойно по скъп?Иначе магазина е на Кунтуров и се намира в една пряка на славейков дето излиза баш на френската гимназия....оф абе сега и забравих името....
Иначе единствения стик който знам че със сигурност е оптичен-така че няма какво да му се пре*бе(потенциометри етс.)е стика на M$ с обратна връзка (мамка му аз направо станах рекламо лице на БилГей)а под оптичен имам предвид, че е със сензори като на мишок
Иначе единствения стик който знам че със сигурност е оптичен-така че няма какво да му се пре*бе(потенциометри етс.)е стика на M$ с обратна връзка (мамка му аз направо станах рекламо лице на БилГей)а под оптичен имам предвид, че е със сензори като на мишок

. Иначе супер мерси за обърнатото внимание и подробното описване на процедурата...
(( Не се "прицелих"!
Империал е прав, че Viel Dank е стандартния израз. За keine Probleme си е вярно, но пък те въобще не го използват в нашия (и английския - No problems, pal, take it easy) смисъл. При немците това значи, че наистина няма проблеми да се направи нещо, че няма физически пречки
Comment