Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ROME:TOTALWAR

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Аз след много премеждия си я набавих.Започнах с Юлийте.Отначало галите започнаха да натискат жестоко от северозапад.Малко по малко всичките им южни територии ги завалдях и систематично ги изнесох.С германите сключих в началото съюз но докато изнасях галите,британите са ги омазали.
    След като премахнах галите завзех града на сардиния и острова на изток от Испания(не му помня името).Сега съм превзел и испанците обаче мамицата им не се подчинават,половината от полуострова е подивял в бунтове и се чудя как цяла армия е бутната в крепоста и от нейде изникват 2000 гладиатори и ги гонят.Много зор ще видя с тея бунтове.
    А сега съм смазал британите в европа само един бастион им остана и вътре имат над 4хиляди воиници (на най масивната играя) и днес се очаква да бъдат прегазени.

бтв един въпрос пцто ми би трябвало да няма проблеми дори с медиевал 2 на макс,някой има ли идея защо миспича когато стрелците стрелят огнени стрели.

The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.

The 2 minute war - FallOut

Comment

BulSoldier kdмали настройките на видието, на мен ми помогна.

Comment

бтв един въпрос пцто ми би трябвало да няма проблеми дори с медиевал 2 на макс,някой има ли идея защо миспича когато стрелците стрелят огнени стрели.
        Това е бъг. Мисля, че го оправяха в пача 1.1 или 1.2.

Comment

Явно е било така сега като съм записал и БИ няма такива излагации,за жалост и сейфа ми замина.Сега с картагенците водя епична борба с гърци римляни гали и испанци доста зор на вери хард.Засега съм превзел сиракуза,два пъти като втория път бях се ядосал и изклах населението.За жалост след 4 или 5 неуспешни обасади испанците най-накрая превзеха кордоба.

The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.

Comment

Btw исках да ви питам мисля да си сложа мод та гледах темата назад и видях за тотал реализма.ТОя мод ли е така най добър и да ви питам след като го сложа мога ли да си запиша след него БИ или щетрябва да си грая на копи пасте ?

Comment

Запиши си първо Варварската инвазия и след това мода. Тотал реализма последната версия иска да инсталираш на оргиналната игра версия 1,5. Действай смело! ....но този мод е много муден трябва да чакаш за асимилация 14 години...инсталирай си по-добре SPQR-тук бой има колкото искаш и с е най-високо ниво на батален интелект.
              здз

Comment

Има някви бъгове. Аз като играя с Египет имам 46 провинции, а Сципии само 2,3 и пак ми вадят няколко армии на макс, пък нямат доход да ги поддържат. Няма такова нещо... Пък и навсякъде бунтове. По-добре да почна с друга нация че тая ми омръзна

Comment

В момента когато превърташ играта и тече клипа на победата,натисни"Esc"и съхрани игрицата,после се връщаш към главното меню и натискаш "продължи кампанията" и така продължаваш докато превземеш цялата карта,ама започват много бунтове и основно си имаш работа с въстаници,някои от които се оказват корави.Даваш си парите основно за строеж ,само и само да мирясат,но понякога и тва не помага,така че бой до дупка.Забелязал съм,че строежът на земеделски площи увеличава населението и оттам нараства броя на бунтовниците при евентуално въстание,почнат ли да посиняват вкарваи от съседен град армия,да поохладиш страстите,затва вербувай армия в по спокойните съседни на тях.
                  "...WE WILL EITHER FIND A WAY OR MAKE A NEW ONE..."
                  HANNIBAL BARKA 217 B.C.

Comment

На някой случвало ли му се е да си построи Army Barracks като грък и да не може да тренира спартанци? Аз мога само в Сиракуза, иначе в Италия примерно никъде ги няма...пък имам необходимите сгради.

Comment

Ами сиракуза ти я дават като столица,може би това има значение.Аз сега си записах 1.9 платиниум на РТР и съм много доволен,само немога да бдяна защо от ексето на БИ ми пуска пак обикновенната,дали е защотото мода не включва и БИ или някакъв проблем ?
                      Та играя на най трудното с траките,засега от юг македонците ме натискат с наистина големи и доста силни армии,а сега от запад ме нападат и забраих им името ирилиици май бяха,а северните ми съседи са в съюз с другите две нации.Гърците ми са съюзници обаче май са ги изтикали съвсем,пък и са загубили сиракуза,та така в окаяно положение съм

Comment

Спарта е гръцката столица, аз играя на трудно ниво и постоянно ги разбивам. Само като стигна 40 провинции и се изнервям от бунтове и тем подобни, тая игра не е направена добре.. Във всеки град да държиш толкова много войски. Май на Медийвъл съм чувал че било по-добре положението. Ся като приключа с гърците мисля да играя с британците, гледам имат едни много готини хвърлячи на глави )) Бахти диваците ей

Comment

Хаха и аз ги видях тея чудаци на кръста с по 3 глави :sm113: Наистина обаче след време популациите стават много немирни и недоволни кофти работа.

Comment

BulSoldier, Тотал Реализма и Варварската Инвазия са несъвместими, т.е. ако имаш инсталиран Реализма (златен, платинен няма значение) не можеш да играеш на Барбериана. Аз имах същия проблем и се чудех що не ми тръгва експанжъна при инсталиран РТР, но pop69 ми обясни каква е работата.

За бунтовете в градовете - най-лесния начин да се справяте с тях е следният: Когато популацията нарастне застрашително и личицето първо пожълтее, а после вземе че посинее , вадите армията от града, вдигате таксите на макс и бунта не закъснява. След това просто обсаждате града (добре е да имате по-силнички единици в армията или ако са слаби поне да са повече) и го превземате, изколвайки всичко наред!
                            Както забелязвате, тактиката не е от най-хуманните, но за сметка на това е ефикасна и доходоносна. Когато си император, понякога трябва да вършиш и такива неща. За доброто на империята е .

Comment

Сула, дали знаеш като правиш скрийншот в играта, как може да се види снимката на компютъра

Comment

правиш скриина алт и таб паинта даваш пасте и сейф.След това пак освен ако няма папка за скриинове но не съм гледал дали има такава.

Comment

Working...
                                X