Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ROME:TOTALWAR

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

а някой да знае от къде се засилва бързината на мишката, много ми е бавна като съм на стратегическата карта, а със сената играта е вълнуваща меко казано, приятно забавление.

мейкевтитинг, може и да го знаеш ама да ти кажа, ако ще ги отключваш направо от настройките на фракциите в нонплейъбъл и ънлокъбъл не трябва да имаш никакфи нации, само на плейъбъл нейшънс.
    Last edited by ALIEN; 05-07-2007, 18:36. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

Alien, то и при мен е така, и честно казано не съм сигурен дали може да се оправи от настройките. Изглежда отново зависи от мощността на PC-то. Все пак поразрови се в опциите, може и да намериш нещо.

Comment

Сула, да ти кажа рових се не веднъж ама не мога да го открия, малко дразни това, ама свикнах...кво да се прави.

Ха-ха сега се потя с Даките, голям кеф е. Завладях Траките и взех две провинции на скитите, вкл. и Крим, ама германите, тия мизерници, цигани, простаци си развалиха алианса с мене и ме нападнаха, курви гадни...сега спечелих и загубих по 1 битка с тях ама на север нямам много армии, разчитайки на съюза си с тях, а на всичко отгоре те са в алианс с македоните и юлии...ще пада клане...
        Last edited by ALIEN; 05-07-2007, 18:47. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

Знам, но не съм пробвал още да не вземе да ми се прецака играта нещо;0

Comment

makeeverything написа
            Знам, но не съм пробвал още да не вземе да ми се прецака играта нещо;0
            За целта се правят backup-и на файловете, т.е. копираш си файлчето някъде, след което променяш каквото ти трябва и ако нещо се обърка връщаш старото файлче(това което си го копирал) и готово

Comment

Направих го, не стана. Ей сега превзех Спарта с много мъки - имах 7 отряда принципи, 1 пелтасти и 2 генерала, а онея само 2 генерала и 1 спартанци, 1 арморед хоплити. Освен че ги биех поотделно със всичко пак ми разпиляха половината армия 2,3 юнита ги руутнаха, баси копелетата а бяхме 350 към 100 човека приблизително.

Comment

Да, спартанците са корави и на мен са ми правили такива проблеми, с кои играеш ти?

Comment

Сципий, аз в Гърция съм завладял само Коринт и Спарта и пазя градовете, иначе главно се сражавам с Нумидия и се готвя за война с другите римляни като укрепям Сицилия и Капуа, Капуа мисля да я направя непревземаема и само яки гарнизони, докато не съм в положение да излизам с големи армии там

Comment

хаха, тея египтяни са големи удавници, аз 20 години се готвя за война с тях, крепости, армии... и тъпча на едно място почти пък сега виждам със шпионите че тя столицата им е завладяна от бунтовници. Не могат да се справят с бунтовете, това е добре. Е то си е трудно като погледнеш че трите техни основни града са един до друг и с население около 100 000 души, но все пак..

Comment

Винаги държат големи войски някъде из провинциите

Ей, нещо позанемарен е форума в последно време, а?
                      Last edited by ALIEN; 09-07-2007, 22:02. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

Ами малко така стана. Не знам за другите, ама аз напоследък нямам много време да джиткам на игрицата . Абе понякога разцъквам на Барбериана - за час-два преди лягане , та да разкажа какви съм ги надробил до сега:
                        Първо да отбележа, че съм се пуснал с Източната Римска на вери хард. В началото, както се очакваше, Сасанидите ме напънаха много яко - навъртаха се застрашително около Антиохия, обсадиха един малоазийски град и два пъти го щурмуваха (неуспешно разбира се ), освен това трупаха войски в Хатра и явно се готвиха за голяма офанзива, гадовете! Не стига това, ами и парите все не стигаха, а ми трябваше и време докато съсредоточа около Антиохия всички що годе свестни войски от източните провинции.
                        След 2 години (4 хода) и това се случи. И настана веселбата - 10 отряда комитати, 4 ланциарии, 2-3 лимитани, 2 източни стрелци, един генерал (баш шефа - Теодосий ) и 1-2 конници (еквити) - персите направо не разбраха от къде им е дошло :twisted: :sm202: :fahr39: ! Опустоших Хатра по-лошо и от скакалците, и се насочих към столицата - Ктезифон. Малко преди нея ме посрещна някаква набързо скалъпена сасанидска армийка с много кофти пехота, но пък с две подразделения катафракти. Тия ми отвориха малко работа, но след кратка, ожесточена и все пак безсмислена съпротива и те подвиха опашки :beatdeadh ! Междувременно Цезарея (градът в Мала Азия) удържа нов щурм, след който тамошната персийска войска представляваше вече жалка картинка. След тези победи "мачът" така да се каже, просто се доиграваше - Ктезифон падна (много пара издоих от него ей !), нахлух във вътрешността на Азия и ометох де що сасанидски град видях.
                        В момента съм блокирал от две страни последния им град - този в Армения и вече обръщам все повече внимание на балканските си владения, че хуните всеки момент може да ми дойдат на гости (уж сключих съюз с тях, ама знае ли се...).
                        Та това е за сега, тече вече лето 383 от рождението на Христа и с Божията помощ след още 50-60 години Рим отново ще бъде онази сила от времето на Август и Траян, а варварите ще се гърчат под римския ботуш! :rock:

Comment

Та това е за сега, тече вече лето 383 от рождението на Христа и с Божията помощ след още 50-60 години Рим отново ще бъде онази сила от времето на Август и Траян, а варварите ще се гърчат под римския ботуш! :rock:[/QUOTE]
                          Това последното изречение най-ми хареса Сула, дано възродиш пак славата на някогашната римска империя, за славата на императорите-ave
                          Моята последна кампания е както вече писах със S.P.Q.R, завладях Франция, източна е централна Испания и след тежки битки с македони и гърци, Балканите и най-западните части на Мала Азия, но египтяните ми правят пролеми, завзели са цяла Африка, Блезкия изток и остатъците от Мала Азия, като същинска Отоманска империя са и водя борба на живот и смърт в Азия, 4-3 са сраженията за мена и съм обсадил столицата на някогашна Понтия, просто дебаркирах там от Черно море и сега съм до тук. :argh:

Comment

Sulla написа
                            Бре! Значи с тоя мод се отключва дори и Сената , това и аз не го знаех. Всъщност до сега не съм го ползвал, щото играя с разните пачове и си инсталвам други модове за отключване на фракциите (за версиите 1.2, 1.3 и 1.5), но пък там не може да се играе с S.P.Q.R.
                            Със сената е готино, аз първо с армиите си изметох останалите римски фамилии, да не ми правят мръсно, а след това го подкарах из целия свят, който полилавя.
                            sigpic

Comment

Абе никой не казва нищо за музиката,харесва ли ви,не ли?
                              "...WE WILL EITHER FIND A WAY OR MAKE A NEW ONE..."
                              HANNIBAL BARKA 217 B.C.

Comment

ААААААААААААААААААА, не си прав, аз вече писах за нея, супер е , ама сега нямам много време ди играя и да и се наслаждавам..........

Comment

Working...
                                X