Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ROME:TOTALWAR

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Ами с телохранителите на фараона, и много силни арчъри...дори без конница могат да ти разбият войската. Имат едни арчъри с голям рейндж, както и да е, важното е да са с подсигурени флангове. Но да те стрелят с колесниците и да бягат си е изнервящо, имат си своите трикове..Освен тва Селевкидите имат повече врагове от Египет, на запад Картаген е още далеч, а на север е само Селевкидската империя... могат да си съсредоточат силите, пък селевкидите воюват с парти,понтийци,арменци и други. Освен това не могат да пазят огромната си империя изцяло, все отнякъде ще се откъсва по някой и друг град, мисля че си е доста сложна фракция за игра, особено на по-трудно ниво

Comment

Той си екомпютър, може да вади каквото си иска, а ти се оправяш с каквото имаш

Comment

За египтяните да нямаш предвид: КАК ТЕЯ ЧЕРНИТЕ УБИТАЦИ ЩЕ МИ РАЗБИЯТ ЕЛИТНАТА РИМСКА АРМИЯ БЕ? Според мен от историческа гледна точка са калпави войници, но на играта са си ги направили доста силни.

Comment

Даааааа makeeverything,но ако те върже и с 1-2 от тия народи направиш алианс все пак има някакъв шанс, освен това селевкидите имат богати провинции и изкарват много стотинки, аз си развивам градовете, правя армии и ми остават дори за подкупи, така оцелявам...

Ха-ха това последното дето го написа се е случвало не веднъж
          Last edited by ALIEN; 01-07-2007, 00:00. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

Картаген може и да е далеч от Египет на запад,но нумидийците са по-близо отколкото предполагаш,ако сте много мераклии ,мога да ви пратя "save"файлове на мои кампании ,около 2-3 MB са,трябва само да ги сложите в папка saves на директорията на играта и да ги отворите от главното меню.
            "...WE WILL EITHER FIND A WAY OR MAKE A NEW ONE..."
            HANNIBAL BARKA 217 B.C.

Comment

Кофти тръпка аз го преживях ама лидера ми не успя :lol:

Ханибал, много ще се радвам да видя твой записи. Хвярли нещо, ще ми е интересно.

Не смятам, че Нумидия е много силна
              Last edited by ALIEN; 01-07-2007, 00:04. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

Не каза къде да ти пратя файловете,има 1 програма "fraps" с която правиш скрийншотове и клипове докато играеш.
                HANNIBAL BARKA 217 B.C.

Comment

Можеш ли да ми ги пратиш по мейл sam@abv.bg

Comment

ок,а ако искаш дай по скайп,а кво мислиш за музиката?Не е ли върха а ?аз даже знам имената на парчетата.
                    HANNIBAL BARKA 217 B.C.

Comment

Абе нали това е бойна слава, някой ще разкаже ли за най-славната си битка, мойте са само славни поражения :kill_myse

Скайп не съм си направил още, първо трябва да си прекарам кабел за нета до личния ми комп. А музиката направо ме разцепва, голам кеф е като си приближа камерата на макс към юнитите ( особенно фаланга ) и звука се смесва с грохота от вървенето на хоплитите...
                      Last edited by ALIEN; 01-07-2007, 00:20. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

Определено има такива които няма да забравя,велики много велики и това беше в залеза на Египетското царство когато ме предизвикаха на 1 мост край Александрия а аз само отстъпвах и отстъпвах докато прецених ,че заприщването на моста е идеалното място за обрат отколкото да превземам града им и да губя хора,веднъж разбити после ще е детска игра,та нали всеки път ми излизат със стандартна армия и колесниците които аз така мразя са много удобни за спиране и разбиване при речни условия.
                        HANNIBAL BARKA 217 B.C.

Comment

Моята е с Юлии срещу галите, бяха ме обсадили в едно село и разбиха портата, ордите им нахлуха вътре, ама мойте легионири ги задържаха на входа, а през това време генерала ми и отделение конници, които бях изкарал от другата врата ги удариха в гръб, никой не оцеля от тях.

Comment

прати на makeeverything@abv.bg
                            Аз играя Тотал Реализм сега, Sulla mi go pokaza toq mod, mnogo me radva. Е наистина и аз не знаех това за разбойниците и сега почнах да ги бия.. и аз си мислех че само си стоят и гледат , на реализма ми харесва това че те дори те атакуват, пък на оригинала не съм срещал това.
                            И гледам че няма много войни на този мод, повечето фракции нямат даже врагове... не знам как става, но не е лошо за мен, все пак завладяваш нови градове без много врагове А за армията аз в каквото и положение да съм все си оставям да съм всеки ход на +1000 денарии поне...все може да ти потрябват за нещо, наемници, сграда. Не пълня докрай бюджета за войници, че вземат ли ми 1,2 града и става приятен минус и край..

Comment

Правил съм такъв екшън с хоплитите май беше при Аполония или по на север по Далматия пак срещу галите,бях се отчаял и не исках да губя и така изкарах от страни генерала си и ги ударих в гръб,накосъм беше да загубя,но се пречупиха,всепак са си гали и са слабо мотивирани.
                              HANNIBAL BARKA 217 B.C.

Comment

За разбойниците хурката си е задълже, мен на оригинала ми се е случвало 1-2 пъти да ме нападат нахалниците, знаеш ли откъде мога да си го намеря тоя мод дето го играеш?

Comment

Working...
                                X