Ами с телохранителите на фараона, и много силни арчъри...дори без конница могат да ти разбият войската. Имат едни арчъри с голям рейндж, както и да е, важното е да са с подсигурени флангове. Но да те стрелят с колесниците и да бягат си е изнервящо, имат си своите трикове..Освен тва Селевкидите имат повече врагове от Египет, на запад Картаген е още далеч, а на север е само Селевкидската империя... могат да си съсредоточат силите, пък селевкидите воюват с парти,понтийци,арменци и други. Освен това не могат да пазят огромната си империя изцяло, все отнякъде ще се откъсва по някой и друг град, мисля че си е доста сложна фракция за игра, особено на по-трудно ниво
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ROME:TOTALWAR
Collapse
X
-
Даааааа makeeverything,но ако те върже и с 1-2 от тия народи направиш алианс все пак има някакъв шанс, освен това селевкидите имат богати провинции и изкарват много стотинки, аз си развивам градовете, правя армии и ми остават дори за подкупи, така оцелявам...
Ха-ха това последното дето го написа се е случвало не веднъж
Comment
-
Картаген може и да е далеч от Египет на запад,но нумидийците са по-близо отколкото предполагаш,ако сте много мераклии ,мога да ви пратя "save"файлове на мои кампании ,около 2-3 MB са,трябва само да ги сложите в папка saves на директорията на играта и да ги отворите от главното меню."...WE WILL EITHER FIND A WAY OR MAKE A NEW ONE..."
HANNIBAL BARKA 217 B.C.
Comment
-
Абе нали това е бойна слава, някой ще разкаже ли за най-славната си битка, мойте са само славни поражения :kill_myse
Скайп не съм си направил още, първо трябва да си прекарам кабел за нета до личния ми комп. А музиката направо ме разцепва, голам кеф е като си приближа камерата на макс към юнитите ( особенно фаланга ) и звука се смесва с грохота от вървенето на хоплитите...
Comment
-
Определено има такива които няма да забравя,велики много велики и това беше в залеза на Египетското царство когато ме предизвикаха на 1 мост край Александрия а аз само отстъпвах и отстъпвах докато прецених ,че заприщването на моста е идеалното място за обрат отколкото да превземам града им и да губя хора,веднъж разбити после ще е детска игра,та нали всеки път ми излизат със стандартна армия и колесниците които аз така мразя са много удобни за спиране и разбиване при речни условия."...WE WILL EITHER FIND A WAY OR MAKE A NEW ONE..."
HANNIBAL BARKA 217 B.C.
Comment
-
прати на makeeverything@abv.bg
Аз играя Тотал Реализм сега, Sulla mi go pokaza toq mod, mnogo me radva. Е наистина и аз не знаех това за разбойниците и сега почнах да ги бия.. и аз си мислех че само си стоят и гледат , на реализма ми харесва това че те дори те атакуват, пък на оригинала не съм срещал това.
И гледам че няма много войни на този мод, повечето фракции нямат даже врагове... не знам как става, но не е лошо за мен, все пак завладяваш нови градове без много врагове А за армията аз в каквото и положение да съм все си оставям да съм всеки ход на +1000 денарии поне...все може да ти потрябват за нещо, наемници, сграда. Не пълня докрай бюджета за войници, че вземат ли ми 1,2 града и става приятен минус и край..
Comment
-
Правил съм такъв екшън с хоплитите май беше при Аполония или по на север по Далматия пак срещу галите,бях се отчаял и не исках да губя и така изкарах от страни генерала си и ги ударих в гръб,накосъм беше да загубя,но се пречупиха,всепак са си гали и са слабо мотивирани."...WE WILL EITHER FIND A WAY OR MAKE A NEW ONE..."
HANNIBAL BARKA 217 B.C.
Comment
Comment