Възникнаха разни въпроси
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Под десет знамена - начално
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Благодаря. След малко и още един въпрос ще имам в съответната рубрикаКървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Играчите, моля, включете се с коментари към поста за авиационната система: http://utf.ariergard.net/utflags/?p=605
Пак да напомня: Играта си търси напорист, но сговорчив адмирал на Британския Средиземноморски флот!
Comment
-
Ко стана, да не замръзна Атлантика? Няма ли да играем?Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Да, има известна замръзналост.
Положението в момента е такова. Липсва ключов играч. Но ще играем! Аз и без друго не довърших някои елементи, а имам и други идеи. паузата ми дава възможност да ги направя. Та, търсим Средиземноморски командващ. Търсим и Френски, ако се намери В пауза сме. Работя по системата.
Същевременно, напомням на командващите, че поне могат да си напишат домашното:
а. Биография
б. План за новата фаза.
в. Тактически системи - процедури за действие на кораби, подводници, противоподводни сили, конвои и пр.
На линия съм за всеки въпрос.
Comment
-
Тъй като утре съм в принудителен платен отпуск заради ЧЕЗ стратегия ще има, ако под това се разбират нареждания за втората фаза. Крамер искаш ли да поемеш Средиземно море?Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Тъй. Техни лордства събраха днес на чашка и формулираха стратегията за следващата фаза. Чакаме войната да си продължиКървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Ко стана другари ще воюваме ли?Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
Comment