Моля фон Трън и Ван дер Аа да се появят в кабинета ми в щаба за да помедитираме над красивата гледка към Ландвер канала и преходността на вселената, осбено тази й част дето плава под британски флаг. При сериозни забавяния корабите тръгват без дискусия с другарчетата, а в случай на неявяване до няколко дни следва пращане на служба в нашата свръхсекретна метереологична станция на северния край на Гренландия.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Под десет знамена - начално
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ми книжки, нашия щаб целия го изловихме от кръчмата Куция Джон в Бароу енд Фърнас. Тъй кат ги гледам повечето най-много табелата на кръчмата да успеят да прочетатКървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Сводката беше приета. Някои разпореждания бяха дадени. Чака се новата карта и към края на хода ще има и по-подробни разпорежданияКървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Kramer написа Виж мнениеМного в тесен кръг я решихте тая игра, аз чак сега да видя.
Тюх...Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Моля администратора да добави Kramer към британския щабКървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
Comment