Ето отчета за средата на януари. Моля в следващия файл да указвате точно къде са дислоцирани частите ( в doc файла ако може - град, щат, страна; задачи и т. н.). Следващия ход е до края на януари.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отчети на посредника
Collapse
X
-
Odzava написа Виж мнениеЕто отчета за средата на януари. Моля в следващия файл да указвате точно къде са дислоцирани частите ( в doc файла ако може - град, щат, страна; задачи и т. н.). Следващия ход е до края на януари.Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Odzava написа Виж мнениеНикак даже, но децата ми затриха флумастрите Така, че картите - до 2 дни.
Каква част от Алеутските острови контолираме все още?
И две административни
Има ли механизъм в правилата на играта, който да ми позволява да ускорявам корабостроителната програма и ремонтите, и да търся полезни изкопаеми, за да си диря нефт, там където го е имало и преди 1968 г.Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Има ли британски кораби пред Ню Йорк и на каква дистанция?
Водещият знае ли, че Канада има една единствена железница през това време и крайно неразвита пътна мрежа, и контролът върху железницата е равнозначен на контрола върху Канада? Не искам неприятни изненади - като си пуснем плана и вземем/неутрализираме ключовите точки, после да не се окаже че канадците/британците магически си получават провизиите през горите и блатата.
В игровата реалност, откъде се влиза и излиза за Ванкувър? Май точно пред оръдията на американските брегови батареи, но знам ли. В реалността е елементарно лесно да се затвори града и без да се завладява.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Sailor_Malan написа Виж мнениеВпрочем имам няколко питания, ако трябва стратегическо разузнаване - кажи.
Каква част от Алеутските острови контолираме все още?
Sailor_Malan написа Виж мнениеИ две административни
Има ли механизъм в правилата на играта, който да ми позволява да ускорявам корабостроителната програма и ремонтите, и да търся полезни изкопаеми, за да си диря нефт, там където го е имало и преди 1968 г.
1. Аз също мислех по този въпрос. И мисля, че трябва да имате възможност да ускорявате строеж, ремонти и т. н. Според мен ако се заплати 50% от стойността допълнително (за добавки към заплатите, допълнително натоварване на производствените мощности и т. н.) мисля, че ще е нормално.
2. Да, можете да провеждате геологично разузнаване на даден район. Имате в частта "Разузнаване" - Технологичен шпионаж. Ще го смятаме по графата - "Без контраразузнаване" . Това за самото геологично разузнаване. А за самата разработка - по правилата за иноватиката. (Годината на реална разработка - Текущата година)-15 от D20.
Знам, че пак ще скочите, че така икономиката става виртуална, обаче вашето послезнание играе 99% роля във вземаните решения. Ако се играе на измислена карта със случайно разпределени ресурси второто би могло да отпадне, но сега държа на него.
Imperial написа Виж мнениеИма ли британски кораби пред Ню Йорк и на каква дистанция?
Imperial написа Виж мнениеВодещият знае ли, че Канада има една единствена железница през това време и крайно неразвита пътна мрежа, и контролът върху железницата е равнозначен на контрола върху Канада? Не искам неприятни изненади - като си пуснем плана и вземем/неутрализираме ключовите точки, после да не се окаже че канадците/британците магически си получават провизиите през горите и блатата.
Imperial написа Виж мнениеВ игровата реалност, откъде се влиза и излиза за Ванкувър? Май точно пред оръдията на американските брегови батареи, но знам ли. В реалността е елементарно лесно да се затвори града и без да се завладява.Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
До г-на посредника,
Понеже у тебе си калкулаторчето искам един проект за трансформация на есминците Тъкър в бърз, въоръжен щурмови транспорт(онова дето в реалността му викат APD). Искам да си запазят по едно от оръдията и противолодъчното въоръжение(обаче да остане само по половин допълнително зареждане за стелаж), да се лишат от торпедните апарати и да се сдобият 2 двуцевни 40 мм. оръдия и 4 лодки за по 20 човека.
И още един въпрос - правилата дават числености за пехотни и кавалерийски полкове. Мога ли да сформирам щурмови полк? Примерния му състав е да кажем от два разузнавателно-щурмови батальона(хора с въоръжени приимуществено с картечни пистолети и полуавтоматични карабини от типа на една хубавинка М41 Джаксън, повечко BAR - примерно 4 вместо стандартните 2 на взвод и по-добра инженерна подготовка от тая на обикновения пехотинец), парашутна рота и сапьорно-водолазен батальон, чиято работа да е в състава на първата вълна на десанта да разчиства противниковите съоръжения за противодесантна отбрана и да ликвидира огневи точки на брега(т.е. поне една от ротите е химическа и е въоръжена с огнепръскачки, а в останалите две си имат подготвени фабрично заряди с различен грамаж).
Ако няма как да сформирам такъв полк, то мога ли да сформирам само разузнавателно-щурмовия батальон
Така и така го няма посредника - да си допълня питанията, та да смята всичко накуп
искам още два проектаЕскортен есминец 2х127, 3х2х40 мм. 6х20 мм. 1х3х533 мм. въртящ се торпеден апарат 6 К gun(противолодъчна мортира мятаща обикновена нереактивна дълбочинна бомба встрани от кораба) 2 стелажа с по 20 дълбочинни бомби+ 1 допълнително зареждане за всеки стелаж - скорост 24 възела(турбоелектрически машини), радиус на действие 5000 морски мили при 10 възела
Fleet carrier
260 метра дължина, 30 ширина - скорост до 28 възела, 8х127, 40(10х4) 40 мм., 48х20 мм., авиокрило състоящо се от 90 машини разделени на 6 ескадрили
VT-1
VT-2
всяка от по 15 торпедоносец-бомбардировача от новите дето си ги поръчахме
VF-1
VF-2
всяка от по 15 изтребителя от новите машини(виж темата)
VB-1 и 2(2х15 пикиращи бомбардировачи)
*BAR - Browning Assault Rifle
A да и ако не е много нахално - искам да замоля за картите, включая Колумбия. Ако пак са ти затрили флумастрите, ще ти подаря едниLast edited by Sailor_Malan; 04-12-2008, 23:58.Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Флота си е готов, и колумбийски котел сме подготвили. Хорхе междувпрочем не е зле да помислим, когато бюджета и ситуацията го позволяват, да преформираме една кавалерийска дивизия в танкова или механизирана. В Колубия една механизирана дивизия щеше да ни дойде супер, а и в Канада би ти свършила работаКървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Мисля, мисля, само че мисля да вадим нови танкови дивизии освен достата пехотни тази година, а и имам да смятам с линийка варианти за придвижване на армията из Северна Америка ( не е само колумбийския форнт - бойното поле) и драскам разни маньоври с цел да направим на Воланд и Даниц интересна играта .
А и нали искаш подводници на килограм, доста мъдрене си трябва за да огрея и това.
Знам, че е гадно да чакаш, но преди всичко трябва да изкарвам пари, така че сега работя под пара и най-рано утре ще слагам щабната шапка и ще задъвквам молива нивилирал погледа към екселите и калкулатора.Kerls, wollt ihr ewig leben?
Comment
-
xopxe написа Виж мнениеМисля, мисля, само че мисля да вадим нови танкови дивизии освен достата пехотни тази година, а и имам да смятам с линийка варианти за придвижване на армията из Северна Америка ( не е само колумбийския форнт - бойното поле) и драскам разни маньоври с цел да направим на Воланд и Даниц интересна играта .
А и нали искаш подводници на килограм, доста мъдрене си трябва за да огрея и това.
Знам, че е гадно да чакаш, но преди всичко трябва да изкарвам пари, така че сега работя под пара и най-рано утре ще слагам щабната шапка и ще задъвквам молива нивилирал погледа към екселите и калкулатора.Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Mале, всичкия народ барабар с посредника явно отиде за гъбиКървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
Comment