Одзи ти май пропусна изречението "представи си че сме вече 10ти ход във война и имаме 1000 активни кораба". Правя ти прогноза за едно ужасяващо бъдеще на базата на проблемите които виждам отсега.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отчети на посредника
Collapse
X
-
Odzava написа Виж мнениеАма странно защо искате всички кораби постоянно в строя. Британия през 1925 г. например е имала само 50 есминеца. Останалото е било резерв и на скрап. Вярно, че са се водили от нуждата за икономии, но и САЩ довеждат техните 300 до 1/3 от това. Останалото стои в резерв докато Англия ги поиска.
Обаче ваша си работа. Да не кажете после, че аз съм ви накарал.
Моряко, като съм писал "бойните повреди" се ремонтират с кесони, то не значи, че ще почнеш да ремонтираш "Пенсилвания" насред река Потомак с кесон. А в Датч Харбор май докове нямате още. Ще се наложи да се справяте според това къде какво имате.Last edited by Sailor_Malan; 27-10-2008, 17:04.Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеОдзи ти май пропусна изречението "представи си че сме вече 10ти ход във война и имаме 1000 активни кораба". Правя ти прогноза за едно ужасяващо бъдеще на базата на проблемите които виждам отсега.Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
За мен има огромна разлика дали 1 есминец ще яде 1 месец за ремонт или само 2 седмици. В единия случай ако имам примерно 500 есминеца ще ми трябват 500/12 = 42 дока, в другия - 24. При цена на малък док от 500К разликата от 24 дока струва 12 милиона, или два нови линкора.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Нали го уточнихме - независимо от това дали ремонта ще трябва 1-2-3 седмици всичко това става в рамките на 1 ход. Не мога с по-малка "крачка". Разбира се вие ще можете да си ползвате корабите в рамките на хода, ако ремонта е заел по-малко от месец. Например 1 есминец иска 2 седмици ремонт, допускам, че няма да искате от следващия ден да го хвърлите в боя, но поне 10 дни за участие в операции ще има. Ето така си представям аз нещата.
И още нещо - аз не мога да опиша всички събития и вероятности. Но това, което не е забранено или не противоречи на здравия смисъл е позволено.Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеЗа мен има огромна разлика дали 1 есминец ще яде 1 месец за ремонт или само 2 седмици. В единия случай ако имам примерно 500 есминеца ще ми трябват 500/12 = 42 дока, в другия - 24. При цена на малък док от 500К разликата от 24 дока струва 12 милиона, или два нови линкора.Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Това не е лоша идея, ама не разбирам как точно работи. Примерно ако имам кораб 100х10м 2000т мога да сложа два в док с размери 100х20м 4000т? А ако имам 200х20м 8000т мога да сложа 4 кораба?albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеТова не е лоша идея, ама не разбирам как точно работи. Примерно ако имам кораб 100х10м 2000т мога да сложа два в док с размери 100х20м 4000т? А ако имам 200х20м 8000т мога да сложа 4 кораба?Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Може, нямам против. Само се съобразявайте с размерите - в смисъл двата есминеца да не са по-дълги от самия док. Или сумарната дължина да не е с повече от 30% от дължината на дока (Да кажем допуска се малко припокриване) Иначе явно ще са по-тесни, а сумарното водозиместване очевидно ще е значително по-малко.Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Екстра е файлчето, обаче какво правят тия части, кораби, самолети не става ясно. Например - ТрансСиб май няма да се строи тази година И ще зарежете полседния участък от жп линията.
Така, че дай и някакво описание. Така и така ще позабавя малко отчета - имате време за писане.Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
Comment