Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Развитие на сухопътните сили
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ще има още една промяна във файла - забравил съм да включа свързочниците в листа с цените. Пилот ми напомни.
Променил съм и малко картата - добавих солените езера и пресечен терен на мястото на "Марица-изток". Обаче нямам време да я качвам сега (главно защото трябва отново да я нарежа). Сигурно утре.
Comment
-
ОК, като го пуснеш пак ще направим преизчислениятаКървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Пускам чернова за основните бригади + дивизион РЗСО + дивизион тежка артилерия. Много моля за забележки ако съм пропуснал нещо, особено от Голъм.
Основната идея е:
Мех. Бригада: 3 батальона, рота Игла, дивизион ПВО, ПТ дивизион, минохвъргачни и артилерийски дивизиони, рота минни заградители, рота инженери. Мъкнат си заедно с тях и по 2 боекомплекта и зареждания отгоре.
Тежка Мех. Бригада: същото, но с 1 един батальон заменен с такъв с 40 танка
Лека Бригада: 3 батальона с БМП-та и структура иначе като Мех. Бригада (с по-леко ПВО)
Горска Бригада - никакъв транспорт, всичко е леко. По 60 60мм минохвъргачки и толкова гранатомета. Предполагам е СИЛНО оптимизирана за горски условия и очаквам (поглед към Голъм) да се справи много добре там.Attached Files„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
-
Егерската нали е към парите, аз давах щатовете.
Одзава, не съм ти пипал твоите бригади, това са за сухоземните. Ако имаш време погледни ги твоите и им дай щата, аз трябва да бягам засега.„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Comment
-
Колеги имаме малък проблем - калкулатора няма РСЗО всъщност съответно и няма как да изчислим състава на тежък реактивен артилерийски дивизион. В тоя дето го е дал началника е включил К9, което си е стволна артилерияКървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Уф, ще ме побъркате с тези екселски таблици. РЗСО-то на последното съм го смятал като К9 + на всяко РЗСО по една зареждаща машина, ако погледнете щата. Сериозно, изпадаме в някакъв безумен микромениджмънт.„Аз, Драгомир, писах.
Comment
Comment