Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Развитие на сухопътните сили

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Разположение на бреговите части от Одзава, помоли да кача:Click image for larger version

Name:	def-S.jpg
Views:	1
Size:	914.4 КБ
ID:	530607Click image for larger version

Name:	def-NS.jpg
Size:	901.3 КБ
ID:	530608Click image for larger version

Name:	def-NN.jpg
Size:	549.0 КБ
ID:	530609
    „Аз, Драгомир, писах.
    Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

Ще има още една промяна във файла - забравил съм да включа свързочниците в листа с цените. Пилот ми напомни.

Променил съм и малко картата - добавих солените езера и пресечен терен на мястото на "Марица-изток". Обаче нямам време да я качвам сега (главно защото трябва отново да я нарежа). Сигурно утре.

Comment

ОК, като го пуснеш пак ще направим преизчисленията
        Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.

Comment

Аз моите съм ги сложил в щабната рота. все пак 24 тулупа са много даже из а щаб.
          Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
          Неизвестен руски адмирал

Comment

Последната версия на файла. Е, поне така се надявам.
            Attached Files

Comment

Пускам чернова за основните бригади + дивизион РЗСО + дивизион тежка артилерия. Много моля за забележки ако съм пропуснал нещо, особено от Голъм.

Основната идея е:
              Мех. Бригада: 3 батальона, рота Игла, дивизион ПВО, ПТ дивизион, минохвъргачни и артилерийски дивизиони, рота минни заградители, рота инженери. Мъкнат си заедно с тях и по 2 боекомплекта и зареждания отгоре.

Тежка Мех. Бригада: същото, но с 1 един батальон заменен с такъв с 40 танка

Лека Бригада: 3 батальона с БМП-та и структура иначе като Мех. Бригада (с по-леко ПВО)

Горска Бригада - никакъв транспорт, всичко е леко. По 60 60мм минохвъргачки и толкова гранатомета. Предполагам е СИЛНО оптимизирана за горски условия и очаквам (поглед към Голъм) да се справи много добре там.
              Attached Files
              „Аз, Драгомир, писах.
              Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Comment

Бреговите бригади като леки ли си ги дал? Нещо много малко ми се виждат ПТУР-совете там.
                Неизвестен руски адмирал

Comment

Горска Бригада - никакъв транспорт, всичко е леко. По 60 60мм минохвъргачки и толкова гранатомета. Предполагам е СИЛНО оптимизирана за горски условия и очаквам (поглед към Голъм) да се справи много добре там.
                  дал ли си им егерска специализация?

Comment

Егерската нали е към парите, аз давах щатовете.

Одзава, не съм ти пипал твоите бригади, това са за сухоземните. Ако имаш време погледни ги твоите и им дай щата, аз трябва да бягам засега.
                    „Аз, Драгомир, писах.

Comment

А, просто не съм имал време да гледам, затова питам.

Comment

Ето и състава на Бригадите за Брегова отбрана.
                        Attached Files
                        Неизвестен руски адмирал

Comment

Колеги имаме малък проблем - калкулатора няма РСЗО всъщност съответно и няма как да изчислим състава на тежък реактивен артилерийски дивизион. В тоя дето го е дал началника е включил К9, което си е стволна артилерия
                          Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.

Comment

Знаех си, че нещо съм пропуснал . Бърз ъпдейт. К9-ките ги сложих, защото казахте, че ще купувате такива .
                            Attached Files

Comment

Уф, ще ме побъркате с тези екселски таблици. РЗСО-то на последното съм го смятал като К9 + на всяко РЗСО по една зареждаща машина, ако погледнете щата. Сериозно, изпадаме в някакъв безумен микромениджмънт.
                              „Аз, Драгомир, писах.

Comment

То принципно можете и ръчно да ги въвеждате, не от таблиците. Иначе Пилот прав - можеше да се избегне с типови единици, но нищо, другият път, както се казва .

Comment

Working...
                                X