Виж приятелю, аз не съм измислил съвременната турската армия , нито аз съм я създавал, нито аз съм поставил БА в това положение . Тя е такава каквато е - в последните месеци се наложи доста да се поровя и да се запознавам с нея. ТА до наши дни е развивана изключително като отбранителна. Едва в последните 15 -20 години започват да я развиват така че да има / да го наречем така/ по-големи от отбранителни способности. Да тя има възможности за Томахок. Но в предвид отбранителната си стратегия няма ракетите, в наши времена развиват свои лицензиозни оръжейни системи и планират своя ракета /до 2020г/ с обхват 2500км., вече изпитанията на 500 км са факт. В нашият отбор коментирахме и стигнаме до извода, че можем да поръчаме - няма основание да ни откажат - имаме възможности за изстрелване.
Твърдите противното защото така ви се иска! Предлагам ти. Дай линкове където е написано това което твърдиш и аз ще се съглася и ще преосмисля нашата " шопинг листа" . Погледни постовете ми аз не съм поставял под съмнение ваши покупки - ако нещо съм оспорвал то е било цената - когато е била нереално ниска!
Трябва да става игра- това е била позицията ми.
Твърдите противното защото така ви се иска! Предлагам ти. Дай линкове където е написано това което твърдиш и аз ще се съглася и ще преосмисля нашата " шопинг листа" . Погледни постовете ми аз не съм поставял под съмнение ваши покупки - ако нещо съм оспорвал то е било цената - когато е била нереално ниска!
Трябва да става игра- това е била позицията ми.
Comment