ПАЗАР (тема за обсъждане на цените)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Време
  • Show
new posts
  • Mirovk
    Прокуратор
    • Dec 2008
    • 358

Според руската статия , цената на фалшивите танкове е 250-300 000рубли, за НАЙ-ПРОСТИЯ , което прави 10530$ за бройка.
    Също така там пише че, комплекси като С-300 са почти невъзможни да се направят реалистично и са прекалено трудни за изпълнение (с над 1000 детайла) така че, не разчитайте за дублежите им да струват толкова да не говорим че, трябва да бъдат с по-нисък коефициент на визуална заблуда.
    Sub sole nihil novi est

Comment

• Kont
      Негова Светлост
      • Jul 2006
      • 530

Аз приемам цената! Нормална е според мен.
      Христос Возкресе!
      За осъдените на живот и смъртта е приключение!

Comment

• Mirovk
        Прокуратор
        • Dec 2008
        • 358

Воистина воскресе,
        честит празник на всички празнуващи!
        Sub sole nihil novi est

Comment

• Kramer
          ветеран
          • Mar 2009
          • 2898

Воистина воскресе! Мир вам.

Comment

• Сун Дзъ
            псевдо стратег
            • Jul 2010
            • 2181

Воистина воскресе!

Comment

• gollum
              фрогландец на вестконинска служба
              • Jan 2003
              • 22550

Айде честито да ви е .

Между другото, за желанието за покупката на KEPD350 от страна на българския отбор получих възражения от турския отбор, че също попада под забрана по онзи договор, по който падна и "Томахоук" (България и Германия са страни по него): има обсег над 500 км и бойна част от 500 кг. Така че ще трябва да уважа това искане, както уважих другото за "Томахоук". Знам че е продавана на Испания (също страна по договора) и е предлагана на Индия, но какво да се прави (същите аргументи са валидни и по отношение на "Томахоук").

Comment

• Сун Дзъ
                псевдо стратег
                • Jul 2010
                • 2181

Ако БГ отбора няма нищо против искам да си купя това:

Цена 68 долара за 1 брой :

Желано за закупуване количество - 10 000 броя. 10 000 броя по 68 долара = 680 000 долара.

За да няма съмнения, че могат да се произведат толкова :
                "Supply Ability: 50000 Piece/Pieces per Year "

Comment

• Пилот
                  Генерал-полковник
                  • Feb 2005
                  • 2876

Майтапиш се, нали?
                  „Аз, Драгомир, писах.
                  Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

• gollum
                    • Jan 2003
                    • 22550

Вие съвсем го обърнахте на битпазар .
                    Очаквам следващото запитване да е за голяма партия бронирани надуваеми дюшеци (ще ги шитнем барабар с плажните чадъри и шезлонгите) или водни колелета с 4 х 82 мм ракети и 40 мм гранатохвъргачки. Ако някой иска да си купи изгодно бронирани тротинетки или велосипеди с картечници - да пише. Ще има и специална отстъпка за високопроходими ролкови кънки за спецчастите.
                    Хайде по-сериозно, молъ ви съ .

Comment

• Kont
                      Негова Светлост
                      • Jul 2006
                      • 530

Здравейте колеги, Христос Возкресе!!!
                      Искам да заявя количества - цена сме уточнили с адмирала, ако се съгласите 200бр от това при уточнената цена http://www.boatsandoutboards.co.uk/r...ft-78-PYB6641# .
                      Също да попитам за двата останали в каспийския флот МДКВП проекта 12321 «Джейран» - към 2024 година ще са снети от въоръжение готов съм да предложа - по 25 млн за покупка и още по 10 млн за реактивацията им. с 1 БК +.Тоест с два БК за корабното въоръжение.
                      Не зная как ще се отнесете към заявката ми, да закупим от корабостроителниците в Украйна 2 броя Малые десантные корабли на воздушной подушке проекта 12322 - цената по аналогия на Китайската и вече приетата тук в Пазар. Същата опция строителство като договореното с Китай и доблестната БА от играта.
                      Също ще помоля да дадете цена за това Long Range Anti-Ship Missile http://en.wikipedia.org/wiki/Long_Ra...-Ship_Missile- искам да си увелича далекобойноста на фрегатите - количества - като за една акция да речем 40 бр. принуждавате ме за ответни мерки при тези есминци. И не граквайте пак че нямаме установки - нашите Мк 41 са стандарт фамили, тоест имат нужната височина да изстрелват и Томахок. Достатъчно неверни доводи извадихте и се съгласих да не ги купуваме заради договора.
                      Освен това искам да закупя едно количество от около 96 бр. AGM 158 B JASSM-Extended Range при цена 1.7 млн за бройка. имаме носители достатъчно носители на бл 50 F 16 за които е предназначено AGM 158. Също не говорете за предишният договор, че ще изрежете по него клона на който седите с Грипените KEPD 350 и ще се наложи да правите в Казанлък ПК А/виационная/ за да има с какво да стреляте.
                      За осъдените на живот и смъртта е приключение!

Comment

• Sailor_Malan
                        генерал-майор
                        • Feb 2006
                        • 2792

За Long Range Anti-Ship missile нямаме против да си я закупувате, вие така и така я тествате за TF-2000 обаче нещото е малко в експериментален стадий и е трудно да ти дадем цена. Предполагам ще е около 1-1.5 милиона долара(опирайки се на цените на сходни ракети), пък Голум ако иска да приеме средноаритметична. Aз лично грам нищо против нямам да си закупите и 5273 AGM 158 B JASSM-Extended Range при дадената от тебе цена, и всякакъв род дозвукови крилати ракети в тоя ред на мисли. Така като гледам накъде отивате мога само да кажа, че според мене на страха очите не са големи - те са огромни! Нещо повече, като гледам нагласите имате кански късмет, че имаме с 40% по-малък от необходимия ни бюджет и сме поставени при откровено кретенски политически условия(врага сбира оръжие, а ние не искаме да го разсърдим видиш ли) иначе щяхме да се отбраняваме в стил Израел 1967. Само моля те престани с Мк.41, сума хора ти показаха че си в грешка, включително и нагледно.
                        Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.

Comment

• Пилот
                          Генерал-полковник
                          • Feb 2005
                          • 2876

По принцип съм против JASSM-ER заради онзи договор който споменах, не зная Голъм какво ще каже. Бих искал ако ги имате ние да си имаме онези грипенски ракети.
                          За онези гумени лодки мисля че е ясно, че няма как да се десантирате от Истамбул до при нас на тях? Ако искате да се плацикате с тях в Златния рог ги взимайте, но не виждам как биха се ползвали в смислена десантна операция масово.
                          Джейраните към 2024 ще са средно на 40 годишна възраст и преживели 90-те години в Русия - точно за кораб това е доста сложен период и като дължина, и като условия.
                          Зубрите са по 80 милиона единия, нещо нямам много информация за онзи договор и дали е изпълнен, но предполагам може да си харчите парите и за това, мисля че 2-4 кораба е някаква смислена и реална партия.
                          „Аз, Драгомир, писах.
                          Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

• Mirovk
                            Прокуратор
                            • Dec 2008
                            • 358

Kont написа
                            Също ще помоля да дадете цена за това Long Range Anti-Ship Missile http://en.wikipedia.org/wiki/Long_Ra...-Ship_Missile- искам да си увелича далекобойноста на фрегатите - количества - като за една акция да речем 40 бр. принуждавате ме за ответни мерки при тези есминци. И не граквайте пак че нямаме установки - нашите Мк 41 са стандарт фамили, тоест имат нужната височина да изстрелват и Томахок. Достатъчно неверни доводи извадихте и се съгласих да не ги купуваме заради договора. .
                            Lockheed Martin's LRASM-A team received a $60.3 million cost plus fixed fee contract to execute two air-launched demonstrations, leveraging its Joint Air-to-Surface Standoff Missile - Extended Range (JASSM-ER) experience and demonstrating Navy and Air Force tactical aircraft employment.

Lockheed Martin's LRASM-B team received a $157.7 million cost plus fixed-fee contract to complete four Vertical Launch System (VLS) demonstrations, proving applicability to Navy surface combatants. Both LRASM-A and LRASM-B designs plan to support air-launch and VLS-launch configurations.

Това официално от 25,01,2011 но не се опсочва кога точно ще се проведат експериментите.
                            По принцип ние си имаме SOMA която върши и тази работа, ама щом искаш копувай още железа.
                            Sub sole nihil novi est

Comment

• gollum
                              • Jan 2003
                              • 22550

като гледам нагласите имате кански късмет, че имаме с 40% по-малък от необходимия ни бюджет и сме поставени при откровено кретенски политически условия(врага сбира оръжие, а ние не искаме да го разсърдим видиш ли) иначе щяхме да се отбраняваме в стил Израел 1967.
                              Сейлър, Сейлър, разполагате с в пъти по-голям бюджет, отколкото България би могла да се надява да има . Не върви да се оплаквате. А пък бюджетът, който съм дал на опонентите ви е в пъти по-малък от реалния им. Вие постоянно си представяте някаква въображаема и идеална България, което ме кара да мисля, че май не сте имали наскоро среща с реалната .
                              По-принцип въобще не би трябвало да позволявам какъвто и да е пазар, защото не вие (не военните на оперативно ниво) бихте определяли какво да се купува и в какви количества. Трябваше да ви дам каквото преценя и това е (същото по отношение на противника ви). И бе грешка, че постъпих иначе, но след като са хвърлени толкова усилия няма да го отменям.

JASSM-ER формално не би трябвало да попада под онзи договор - обсегът е по-голям (около 900 км), но бойната глава е около 450 кг, т.е. под ограничението. Ако имате някакви конкретни доводи - да ги чуя. "Томахоук" и KEPD350 попадат под договора.

Comment

• Кухулин
                                ветеран
                                • Nov 2006
                                • 12515

gollum написа
                                JASSM-ER формално не би трябвало да попада под онзи договор - обсегът е по-голям (около 900 км), но бойната глава е около 450 кг, т.е. под ограничението. Ако имате някакви конкретни доводи - да ги чуя. "Томахоук" и KEPD350 попадат под договора.
                                MTCR засяга разпространението на всички ракети с обсег над 300 км, независимо от бойната глава. Примерите са много - Storm Shadow, BrahMos, ATACMS и др.

Export models will have to comply with the Missile Technology Control Regime, which limits range to under 300 km/ 186 miles.

Comment

Working...