Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПАЗАР (тема за обсъждане на цените)

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    Според руската статия , цената на фалшивите танкове е 250-300 000рубли, за НАЙ-ПРОСТИЯ , което прави 10530$ за бройка.
    Също така там пише че, комплекси като С-300 са почти невъзможни да се направят реалистично и са прекалено трудни за изпълнение (с над 1000 детайла) така че, не разчитайте за дублежите им да струват толкова да не говорим че, трябва да бъдат с по-нисък коефициент на визуална заблуда.
    Sub sole nihil novi est

    Comment


      Аз приемам цената! Нормална е според мен.
      Христос Возкресе!
      За осъдените на живот и смъртта е приключение!

      Comment


        Воистина воскресе,
        честит празник на всички празнуващи!
        Sub sole nihil novi est

        Comment


          Воистина воскресе! Мир вам.

          Comment


            Воистина воскресе!

            Comment


              Айде честито да ви е .

              Между другото, за желанието за покупката на KEPD350 от страна на българския отбор получих възражения от турския отбор, че също попада под забрана по онзи договор, по който падна и "Томахоук" (България и Германия са страни по него): има обсег над 500 км и бойна част от 500 кг. Така че ще трябва да уважа това искане, както уважих другото за "Томахоук". Знам че е продавана на Испания (също страна по договора) и е предлагана на Индия, но какво да се прави (същите аргументи са валидни и по отношение на "Томахоук").

              Comment


                Ако БГ отбора няма нищо против искам да си купя това:



                Цена 68 долара за 1 брой :


                Желано за закупуване количество - 10 000 броя. 10 000 броя по 68 долара = 680 000 долара.

                За да няма съмнения, че могат да се произведат толкова :
                "Supply Ability: 50000 Piece/Pieces per Year "





                Comment


                  Майтапиш се, нали?
                  „Аз, Драгомир, писах.
                  Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

                  Модератор на раздел "Военна Авиация"

                  Comment


                    Вие съвсем го обърнахте на битпазар .
                    Очаквам следващото запитване да е за голяма партия бронирани надуваеми дюшеци (ще ги шитнем барабар с плажните чадъри и шезлонгите) или водни колелета с 4 х 82 мм ракети и 40 мм гранатохвъргачки. Ако някой иска да си купи изгодно бронирани тротинетки или велосипеди с картечници - да пише. Ще има и специална отстъпка за високопроходими ролкови кънки за спецчастите.
                    Хайде по-сериозно, молъ ви съ .

                    Comment


                      Здравейте колеги, Христос Возкресе!!!
                      Искам да заявя количества - цена сме уточнили с адмирала, ако се съгласите 200бр от това при уточнената цена http://www.boatsandoutboards.co.uk/r...ft-78-PYB6641# .
                      Също да попитам за двата останали в каспийския флот МДКВП проекта 12321 «Джейран» - към 2024 година ще са снети от въоръжение готов съм да предложа - по 25 млн за покупка и още по 10 млн за реактивацията им. с 1 БК +.Тоест с два БК за корабното въоръжение.
                      Не зная как ще се отнесете към заявката ми, да закупим от корабостроителниците в Украйна 2 броя Малые десантные корабли на воздушной подушке проекта 12322 - цената по аналогия на Китайската и вече приетата тук в Пазар. Същата опция строителство като договореното с Китай и доблестната БА от играта.
                      Също ще помоля да дадете цена за това Long Range Anti-Ship Missile http://en.wikipedia.org/wiki/Long_Ra...-Ship_Missile- искам да си увелича далекобойноста на фрегатите - количества - като за една акция да речем 40 бр. принуждавате ме за ответни мерки при тези есминци. И не граквайте пак че нямаме установки - нашите Мк 41 са стандарт фамили, тоест имат нужната височина да изстрелват и Томахок. Достатъчно неверни доводи извадихте и се съгласих да не ги купуваме заради договора.
                      Освен това искам да закупя едно количество от около 96 бр. AGM 158 B JASSM-Extended Range при цена 1.7 млн за бройка. имаме носители достатъчно носители на бл 50 F 16 за които е предназначено AGM 158. Също не говорете за предишният договор, че ще изрежете по него клона на който седите с Грипените KEPD 350 и ще се наложи да правите в Казанлък ПК А/виационная/ за да има с какво да стреляте.
                      За осъдените на живот и смъртта е приключение!

                      Comment


                        За Long Range Anti-Ship missile нямаме против да си я закупувате, вие така и така я тествате за TF-2000 обаче нещото е малко в експериментален стадий и е трудно да ти дадем цена. Предполагам ще е около 1-1.5 милиона долара(опирайки се на цените на сходни ракети), пък Голум ако иска да приеме средноаритметична. Aз лично грам нищо против нямам да си закупите и 5273 AGM 158 B JASSM-Extended Range при дадената от тебе цена, и всякакъв род дозвукови крилати ракети в тоя ред на мисли. Така като гледам накъде отивате мога само да кажа, че според мене на страха очите не са големи - те са огромни! Нещо повече, като гледам нагласите имате кански късмет, че имаме с 40% по-малък от необходимия ни бюджет и сме поставени при откровено кретенски политически условия(врага сбира оръжие, а ние не искаме да го разсърдим видиш ли) иначе щяхме да се отбраняваме в стил Израел 1967. Само моля те престани с Мк.41, сума хора ти показаха че си в грешка, включително и нагледно.
                        Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.

                        Comment


                          По принцип съм против JASSM-ER заради онзи договор който споменах, не зная Голъм какво ще каже. Бих искал ако ги имате ние да си имаме онези грипенски ракети.
                          За онези гумени лодки мисля че е ясно, че няма как да се десантирате от Истамбул до при нас на тях? Ако искате да се плацикате с тях в Златния рог ги взимайте, но не виждам как биха се ползвали в смислена десантна операция масово.
                          Джейраните към 2024 ще са средно на 40 годишна възраст и преживели 90-те години в Русия - точно за кораб това е доста сложен период и като дължина, и като условия.
                          Зубрите са по 80 милиона единия, нещо нямам много информация за онзи договор и дали е изпълнен, но предполагам може да си харчите парите и за това, мисля че 2-4 кораба е някаква смислена и реална партия.
                          „Аз, Драгомир, писах.
                          Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

                          Модератор на раздел "Военна Авиация"

                          Comment


                            Kont написа Виж мнение
                            Също ще помоля да дадете цена за това Long Range Anti-Ship Missile http://en.wikipedia.org/wiki/Long_Ra...-Ship_Missile- искам да си увелича далекобойноста на фрегатите - количества - като за една акция да речем 40 бр. принуждавате ме за ответни мерки при тези есминци. И не граквайте пак че нямаме установки - нашите Мк 41 са стандарт фамили, тоест имат нужната височина да изстрелват и Томахок. Достатъчно неверни доводи извадихте и се съгласих да не ги купуваме заради договора. .
                            Lockheed Martin's LRASM-A team received a $60.3 million cost plus fixed fee contract to execute two air-launched demonstrations, leveraging its Joint Air-to-Surface Standoff Missile - Extended Range (JASSM-ER) experience and demonstrating Navy and Air Force tactical aircraft employment.

                            Lockheed Martin's LRASM-B team received a $157.7 million cost plus fixed-fee contract to complete four Vertical Launch System (VLS) demonstrations, proving applicability to Navy surface combatants. Both LRASM-A and LRASM-B designs plan to support air-launch and VLS-launch configurations.

                            Това официално от 25,01,2011 но не се опсочва кога точно ще се проведат експериментите.
                            По принцип ние си имаме SOMA която върши и тази работа, ама щом искаш копувай още железа.
                            Sub sole nihil novi est

                            Comment


                              като гледам нагласите имате кански късмет, че имаме с 40% по-малък от необходимия ни бюджет и сме поставени при откровено кретенски политически условия(врага сбира оръжие, а ние не искаме да го разсърдим видиш ли) иначе щяхме да се отбраняваме в стил Израел 1967.
                              Сейлър, Сейлър, разполагате с в пъти по-голям бюджет, отколкото България би могла да се надява да има . Не върви да се оплаквате. А пък бюджетът, който съм дал на опонентите ви е в пъти по-малък от реалния им. Вие постоянно си представяте някаква въображаема и идеална България, което ме кара да мисля, че май не сте имали наскоро среща с реалната .
                              По-принцип въобще не би трябвало да позволявам какъвто и да е пазар, защото не вие (не военните на оперативно ниво) бихте определяли какво да се купува и в какви количества. Трябваше да ви дам каквото преценя и това е (същото по отношение на противника ви). И бе грешка, че постъпих иначе, но след като са хвърлени толкова усилия няма да го отменям.

                              JASSM-ER формално не би трябвало да попада под онзи договор - обсегът е по-голям (около 900 км), но бойната глава е около 450 кг, т.е. под ограничението. Ако имате някакви конкретни доводи - да ги чуя. "Томахоук" и KEPD350 попадат под договора.

                              Comment


                                gollum написа Виж мнение
                                JASSM-ER формално не би трябвало да попада под онзи договор - обсегът е по-голям (около 900 км), но бойната глава е около 450 кг, т.е. под ограничението. Ако имате някакви конкретни доводи - да ги чуя. "Томахоук" и KEPD350 попадат под договора.
                                MTCR засяга разпространението на всички ракети с обсег над 300 км, независимо от бойната глава. Примерите са много - Storm Shadow, BrahMos, ATACMS и др.

                                Export models will have to comply with the Missile Technology Control Regime, which limits range to under 300 km/ 186 miles.

                                Comment

                                Working...
                                X