Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Форумна игра "Дипломация IV"

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Сега, когато нещата са ясни, какво ще кажете, ако може да се справите с ходовете до неделя? Ако не - не.
    Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
    Проект 22.06.1941 г.
    "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Аз ще успея.
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

И аз така

Comment

И аз, ще гледам утре да пратя ход
          XV mile the sea brode is
          From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

До неделя- да.
            "Далеч съм от мисълта си"

Comment

И аз ще се постарая.

Comment

а аз няма. Ние за тая работа имаме придворни
                Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
                [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
                きさまはしんでくださいませんか
                [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Тъй вярно, Ваше Величество, не трябва да се товарите със злободневни проблеми, има кой да се погрижи за разните маловажни детайли.

albireo написа
                  ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

И аз ще гъм готов.

Comment

i az
                      „Аз, Драгомир, писах.
                      Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

Сега погледнах - вече имам 6 от 9 хода (без тези на Русия, Австрия и Испания).
                        Проект 22.06.1941 г.
                        "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Австрия довечера.
                          albireo написа

Comment

Вече е само руския ход останал. Но пък Русия граничи с цели 4 игрови държави Така че някои неща вероятно ще ги сметна, но този ход трябва да го изчакам.
                            Проект 22.06.1941 г.

Comment

Мисля че ще трябва да Пилот да се изчака за хода до утре. Изрично ме пита дали хода е до утре вечерта, предполагам, че е доста зает сега.

ПП Ходът ще е интересен по типичният за настолната "Дипломация" начин .

Comment

Някакви новини от Изток?
                                albireo написа

Comment

Working...
                                X