Благодаря за оказаната висока чест!Ще се постарая да я заслужа!Очаквайте кръв, пот, сълзи, смазка и много изстреляни снаряди! Империал, извинявай, че те пренебрегнах!Не беше нарочно!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вариант 1922-бис
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Искате или не аз смятам да консултирам една от страните (но няма да ви кажа коя) и да пускам вредни идеи. Почти случайно се получи че в псоелдно време се подковавах с дебели книжки лежейки на плажа.
Естестевно ако ми предложат частан корабостроителнице също няма да се дърпам много
Признавам че не съм чел правилата но дали може спригшарпа да с еползва за целите на играта? той дава някой дани за оценката като цифри и съответно те могат да се ползват за целите на играта.
Comment
-
Нищо против. Добре си дошъл. За съжаление "SpringSharp" не дава данните във формат, който да ми даде възможност да го ползвам в бойния калкулатор. По тази причина съм въвел и изискването да се дават заявките. Частната корабостроителница може да се реализира само като частно консултантско бюро.Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Ок, аз само предлагам за шарпа, някой ден ако ми остане врем може д аго премисля като как могат да се използват данните, почти сигурно мога да наглася нещо което да смята бой 1:1, но ще е доста трудно за ескадрен. но може да с епомисли, и евентуално ан една Скайп конференция да очертаем рамките.
аз освен данните на кораба виждам един рандъм фактор за времето, и още няколко за поведенеито на играча. абе няма невъзможни неща...особенно ако биткат ае на няколко етапа може д ас е направи, даже смятам че ще е доста забавно
Comment
-
Той продължава да не ми харесва, просто ан него не могат да се правят екстремалните кораби (демек най-добрите, примерно адмиралтейски коефициент като на Рома, Венгад, Худ), но иначе бива, пък и ако се въведат някой ограничения възможноста за издевателстване отпада и се получава приличен конструктор който позволява да се правят "средни" кораби отчитайки главните закономерности.
Comment
-
Няма нужда да казваш коя, и без това всички знаят че е САЩ. Освен това консултациите ти наистина плашат - особенно мен. С оглед колко много пострадах от консултативните ти и игрови възможности в една минала игра. Съвет - не забравяй че това не е реалността, това е игра - играе се позаконите на правилата а не по законите на реалността и Бог да пази Америка - ще и трябваДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
"Мислят си че знаят" е съвсем различно от "знаят, защото мислят"
Тъй като не си в отбора на Япония, а шансовете да те вземат за независим експерт в Англия или Германия според мен са малки. Остава единствено САЩ, където е и твоя, доколкото разбирам, близък съратник и приятел Де Ройтер.
Иначе е хубаво че успяваш да запазиш самочувствие И е умно да се впишеш само като консултант. Щеше да е много тъжно ако американската тихоокеанска флота остане без адмирал, който ще се нацупи че реалността не го разбира А отминалостта на събитията не ги отменя. То затова мъдрите хора от край време натякват че трябва да се учим от историята - ама все няма кой да ги чуеLast edited by княз Крылов; 05-09-2008, 04:51.Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
Comment