Значи началото е на 25 август (понеделник). Вижте как ви вървят пазарлъците и тогава ще решим. Ако сте готови в петък - в петък и ще е крайния срок. Ако не - в неделя.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вариант 1922-бис
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Одзи, можеш ли да преместиш началото на предварителните пазарлъци от 25 август, когато беше обявил че ще стартира играта? Играта не стартира с 1 ход ами с предварителните действия (както всички знаем) т.е. де факто вече е започнала - пазарлъци, планиране и т.н.
Пиша го това защото нито аз, нито Империал, а вероятно и Хорхе в момента не обръщаме никакво внимание на играта. Аз съм си планирал да почна да обръщам внимание след 22 август (реално от 24 когато ми свършва отпуската), вероятно Империал е в подобна ситуация, а май и Хорхето е така.
Comment
-
Ами във Великобритания винаги има място за още един Пък и на тримата все ни излизат някакви странични работи и още един член ще ни е от полза. За мене няма значение кой ще е както се разберете или който успее пръв да потвърди участието, или както прецени Одзава.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
Comment