gollum написа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хегемония - 1915
Collapse
X
-
Е, тя основната карта си е качена. Остава оперативната, която е същата, но с нанесени разстояния, имена на реки, планини и т.н. Всичко това е готово, остават ми морските разстояния, но за момента съм ги оставил настрана, че са свързани с морските сражения, а там имам да довърша няколко неща. Та ще поизчакам.
Comment
-
gollum написаЕ, тя основната карта си е качена. Остава оперативната, която е същата, но с нанесени разстояния, имена на реки, планини и т.н. Всичко това е готово, остават ми морските разстояния, но за момента съм ги оставил настрана, че са свързани с морските сражения, а там имам да довърша няколко неща. Та ще поизчакам."... Проговаря сам цар Иван Шишман:
- Боже силни, боже създателю,
помогни ни с сила и юнашество!
Бой ще да ся бием на Софийско поле,
кръв ще леем за Христово име,
ще прославим християнска вяра."
Comment
-
М`да, всъщност са еднакви - би могло и да са различни, но не и в подобен тип игра (в една космическа стратегия е напълно възможно - отделни карти за системите и за повърхността на планетите). Но тук ако трябваше да има отделна карта за всяка провинция... нямаше да ми стигне времето, а и щеше да е доста далеч от реализма. Не че чак толкова го преследвам, де (реализма), както ще видите .
Comment
-
Amazon написаКакво те наведе на мисълта, че може би са различни/за картите хортувам/?"... Проговаря сам цар Иван Шишман:
Comment
-
selqndur написаМоля да ме просите за невежеството ми, но това е първата форумна игра в която ще участвувам .This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Amazon написаБеше повече въпрос и по-малко забележка. Аз също съм чисто нов, по отношение на форумните игри. Добре че съотборника ми има опит."... Проговаря сам цар Иван Шишман:
Comment
Comment