Хегемония - 1915

Collapse
X

• Време
  • Show
new posts
  • mitaca
    пан (пра)българист хихихи
    • Jan 2007
    • 1112

Sturmfuhrer написа
    Митак, ти ли ще си политик или Даниц?
    mitaca написа
    Даниц разбира са аз само си ляляам по военни въпроси . Не ми обръщайте внимание за политиката (това е сериозно).
    Що бе? Да не се уплаши/зарадва
    Би ли отговорил (незадалжително - може и с няма пък )?

Comment

• Гост

Terror написа
      Със съотборника ми решихме, че ни трябва трети човек към отбора и, ако има няко желаещ да се присъедини към нашият отбор - Англия, нека заяви.
      Ако ме искате :38:
      Иначе съм потомтк на Ал.Велики

Comment

• Sturmfuhrer
        ветеран
        • Apr 2003
        • 547

mitaca написа
        Що бе? Да не се уплаши/зарадва
        Би ли отговорил (незадалжително - може и с няма пък )?
        Нито едно от двете. Просто ми се щеше да зная кой ще управлява единствената страна, с която гранича
        Канцлер на хазната

Comment

• gollum
          фрогландец на вестконинска служба
          • Jan 2003
          • 22550

Приемането на трети играч зависи изцяло от отбора, който е изказал желание за попълнение. Така че трябва да питате тях.

Comment

• mitaca
            пан (пра)българист хихихи
            • Jan 2007
            • 1112

Днес на една поляна край Париж (името май бе...... Бурже) се проведоха, хмммм изпитания (споко не се изпитваше новото френско оръжие - тесла). След много бръмчене, бръмчене и бензин се взе решение: тез пеперуди и водни кончета ...... са страхотни що не ги обучим за олимпиадата в Стокхолм ша вземат много медали! На въпроса ма това не може ли да се използва и за армията? Маршала отговори: Не!

Comment

• Sturmfuhrer
              ветеран
              • Apr 2003
              • 547

В миналата игра в Стокхолм имаше концерт на английският бард мистър Стинг, който обаче продължи само 1-2 хода.

Ха, да видим олимпиадата колко ще трае
              Канцлер на хазната

Comment

• Sturmfuhrer
                ветеран
                • Apr 2003
                • 547

Някакво раздвижване?
                Канцлер на хазната

Comment

• gollum
                  • Jan 2003
                  • 22550

Все още пиша правилата (това отнема много време, който е пробвал знае), реших да ги кача наведнъж, за да избегна отговарянето на въпроси, които са разгледани в друга, все още некачена част. До момента са готови на 20% описанията на държавите и почти готови - описанията на невоенните роли. Вероятно до петък (ако всичко върви по предварителната ми преценка) ще са напълно готови опиаснията и мирните роли, за другата седмица ще останат военните. Т.е. всичко се движи общо взето по график - другата седмица ще е за финализиране и качване на тази част от правилата, които можете да четете впоследствие (в петък вероятно ще е първата, по-голяма порция информация), както и за въпроси. Евентуално ако въпорсите са много, ще отпусна още една седмица. Иначе спокойно можем да започнем играта примерно от 16.07 ако всичко е наред.

Comment

• messire Woland
                    -
                    • Jan 2003
                    • 10623

И аз подкрепям същата идея - правилата да са написани в максимална степен, преди да бъдат обявени. Аз съм правил неведнъж грешката да ги обявя на някакъв стадий и след това да се заровя във въпроси около тях, чиито отговор е в друга част на правилата. Мисля, че и за играчите този вариант ще е по-лесен, тъй като няма да се наложи да проследяват много промени в правилата. Както се казва - поне моите грешки да се избегнат.
                    А че няма как правила за такава игра да бъдат напълно завършени и всяка ситуация да бъде описана в тях - няма, колкото е по-сложна описваната Реалност, толкова по-сложни стават и правилата.
                    Така че, нека не бързаме - когато са готови - тогава.
                    Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                    Проект 22.06.1941 г.
                    "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

• mitya
                      Временно суспендиран
                      • Jun 2007
                      • 21

Има ли място за още един играч?

Comment

• Imperial
                        Мошенник
                        • Jan 2003
                        • 12066

Поздравления, след цяла седмица мъки най-сетне разбра за какво точно е тази тема.

:kill_myse
                        albireo написа
                        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

• Sturmfuhrer
                          ветеран
                          • Apr 2003
                          • 547

Нещо ново с правилата?
                          Канцлер на хазната

Comment

• gollum
                            • Jan 2003
                            • 22550

Не, засега нищо, съжалявам. Ще се позабавят допълнително нещата, защото информацията за обработка се оказа малко повече, отколкото прецених първоначално. А и преценката ми за свободното време, с което ще разполагам се оказа леко неточна. Забавянето ще е вероятно с една или две седмици. Във всеки случай, от по-следващата седмица излизам отпуска и ще имам повечко свободно време, та със сигурност ще завърша нещата тогава, ако не съм успял по-рано. Съответно, ще променя малко графика, няма да чакам всичко да е готово, за да го кача наведнъж, а ще кача информацията за мирните роли (и без друго започваме с такъв ход), когато и готова, заедно с информацията за историческия контекст, за да имате време да я прегледате. След това ще направя и кача военните роли и общо взето тогава нещата ще са готови за започване.
                            Сега се мъча с попълване на икономическата информация, отнема много време, а трябва и да се балансира. Ако се наредят нещата, първите нови неща следва да очаквате към края на тази седмица.
                            Засега препоръвчам да се запасите с търпение - разработката на системата отнема много време.

Comment

• Spellbreaker
                              ветеран
                              • Apr 2007
                              • 432

Преди да се почне, обаче, ще се наложи подтвърждение на участниците- сигурно някаква част няма да се появят отново Съдя по другите игри.
                              "Далеч съм от мисълта си"

Comment

• gollum
                                • Jan 2003
                                • 22550

Това е повече от сигурно . Но дори и някой да не е на линия или да му е минал ентусиазма, това, първо, е даже още по-добре (подобна нетрайна мотивация така или иначе няма да изкара повече от три-четири хода) и второ, не е чак такъв проблем - желаещи се намерят.

ПП Може някой да ме разкритикува, че е по-добре първо всичко да се завърши и тогава да се обявява играта, но за мен самата обява е стимул да завърша нещата. Иначе като се познавам, постоянно човъркам и подобрявам даден детайл, поради което все не достигам до завършване на проекта.

Comment

Working...