Иначе нагнетяване няма - доколкото познвам Кайзера, въпреки всичко сигурно съм в първата десятка в списъка за кандидат-кавалерите за ордена "За оснобенни заслуги към Великата Порта"

- Кайзер, не ме разбира погрешно, радвам се, че попита за това, защото ми даде повод да го обясня. Въобще въпросите са добре дошли, разбира се, засега е рано тъй като много неща ще се изяснят в правилата. Но след това ще се радвам на всякакви въпроси, така ще избегнем недоразуменията по верме на игра, поне частично, разбира се. Те са неизбежни.
Само като интригант - а и остави ме да лъжа бедните балкански страни - иначе как ще оправям след това разбунтувалото се поробено население - ние не сме окупатори, ние сме просветители
. Въпросът е вживяването да е на тази основа, а не върху произволни асоциации от реалната история (и да не срещам възражения от типа на "ама ескадра биртански броненосци е унищожила еди кога си и еди къде си ескадра от турски броненосци, защото тук не става така?"
). Затова и държавата в играта е "Турция", вживяването в играта означава за играчите, играещи с нея тя да е именно "Турция", а не "Чаршафбайр", примерно
Така че приветствам всячески вживяването, въпросът е на какво основа се прави то, т.е. ако в играта Франция е ислямска джамахирия, то играчите ще трябва да се съобразяват с това
.
Comment