Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фашистка Италия

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Спартак бие, лошо бие, хей, хей ...!!!! :twisted: :tup: :twisted:
    Кой не скача и не пей, той за Спартак не милей .... !!! :tup:
    "Войната е продължение на политиката с други средства" Генерал Карл фон Клаузевиц

Comment

Писна ми да ви чета глупостите - тоя знаел това, ония знаел онова... я се стегнете. Вие сериозно ли мислите, че във втората игра ще са нужни професионални знания по Управление на Човешки Ресурс... ТО БАЩА МИ НЯМА ТАКИВА БЕ !!! (да не ми каже някой нещо лошо за него, че ще се караме )

Моля ви се бе хора, защо си губите ценното време за да водите този странен спор ? Само обърквате кандидат-играчите - те ще решат, че трябва да се готвят СУПЕР сериозно за тая игра. Нужно е само да се срещат няколко пъти по време на хода с колегите си в страната и да обсъдят проблеми,проекти и планове. Като разбира се всеки преди това се подготви малко по своята част и състави нещо читаво като план/проект... това е този екип, който от моя гледна точка е качествен. Няма никакви 9 степени на избиране и подбиране... тука като реши лидер да избира, ще избере този, който му е по-симпатичен и мисли, че ще свърши работата по-добре. Това е !!!

(Моя критерии примерно е играта на компютърни игри - ако иска да заеме ГенЩаба, трябва да е играл качествените стратегии и т.н. :tup: )
      20ти декември преди излитане, Спаич към техника си :
      "Иване, сега кръв ще се лее!"

Comment

Тъй, на беглия (не много) прочит на постингите които изчетох тук, ми се ще да кажа няколко неща, за които явно никой не е помислил или ако е помислил едва ли ги е взел предвид.

Това е игра, не е нужно да се ядосва някой за глупости. Хубаво е че се освобождава място за 9?!??!? човека, които да имат роля и влияние за управление на държавата. Но:
        1 - ако не се намерят толкова?! Какво става?! Аз съм краля, Пешо е икономиста, а останалото е на произвола на съдбата ли?!
        2 - Дори и да се намерят 9?!? човека, няма гаранция че всеки е СЕРИОЗЕН и влиза достатъчно редовно или пък има възможност да влиза и да взема участие. Тук не говорим за "таланта" му на министър или военачалник. Просто той/тя да влиза веднъж в седмица или по-рядко и какво?! Аз ще си тъна в мъка и ядове, а после някой ще ми вика "Ми аз бих"...

Като цяло мога да дам суууууууупер много критика на играта, но 1 - не е редно, 2 - има ли смисъл?! Нека първо се изчисти като гейм плей и правила и тогава да се мисли за колко човека и какво може да се прави. Не мисля че точно в момента ви е тупнал барабана за да казвате, че са необходими за всеки пост по един човек и неповече. Веднъж влезлите в управлението на държавата да си разпределят сами постовете и да се обяви кой какво прави. Изписахте 673467683 тона глупости и никво разбирателство.

Така че, съберете хората, пък после мислете дали може или неможе някой да поеме 2-3 или повече длъжности.

дотогава аз се кандидатирам за "НАЧАЛНИК НА ВОЕННИЯТ ЩАБ" пък може и още нещо, ако има липси
        Нищо не променя тъй детето, както космосът и пубертетът.

Comment

Дуче приветства Киди като Началник на Генералния Щаб. Воиските на Фашистка Италия вече имат нов и вдъхновен командващ, който вярвам, ще ги изведе до окончателна победа.
          Споделям мнението ти за постовете. Има риск. Този риск може да се квалифицира и като реалистчнот, макар че аз не споделям това мнение, но и като ... измекярщина. Трябва сериозно да обсъдим въпроса.
          "Войната е продължение на политиката с други средства" Генерал Карл фон Клаузевиц

Comment

Между другото забравих да добавя, че НИКОЙ не може да вземе ролята си прекалено навътре, поради причината, че не е живял тогава в съответната държава, а само на книги и приказки не е достатъчно да се вживееш в ролята...

Но явно някои хора не са напълно запознати с ролевите игри

Все пак не е пречка да се опита де , пък и има свобода на въображението

Comment

Ел Дуче поздравява своя Началник на Генералния щаб - Киди. Дуче и цяла Фашистка Италия гледа със страхопочитание и надежда командващия на непобедимата италианска армия. Той ще изведе нашите орли до пълна и окончателна победа над всеки агресор дръзнал да навреди на Италия.

А за изказването. Подкрепям. Трябва да помислим по-сериозно за ролите. Може да изработим компромис, за да запазим ролевия елемент.

Comment

Леле, как новобранец бе!!! Ш'ви изпозастрелям сички тука!!! по-внимателно с такива изказвания

П.С. една огроооооооооомна молба за модератора/администратора/гумичката на форума - нека затрие по-голямата част от мненията, щот е супер тежко да се разгледат 5 страници простотия... 10х

П.П.С. Поне той ше се спаси от разстрел

Comment

Сър Грей .... аде влизай по бързо и звънни на Одзава. ще пием водка, саке и уиски и ще си бичкаме белот с моя НКВД-шник. като се натряскаме като прасета ще обсъдим едно Имперско съюзче, щи си поделим света ....че току виж като излезем , вече ще има прекалено много безстопанствени територии после очертаващия се спор
                  Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
                  [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
                  きさまはしんでくださいませんか
                  [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Originally posted by "kidi"

Тъй, на беглия (не много) прочит на постингите които изчетох тук, ми се ще да кажа няколко неща, за които явно никой не е помислил или ако е помислил едва ли ги е взел предвид.

Това е игра, не е нужно да се ядосва някой за глупости. Хубаво е че се освобождава място за 9?!??!? човека, които да имат роля и влияние за управление на държавата. Но:
                    1 - ако не се намерят толкова?! Какво става?! Аз съм краля, Пешо е икономиста, а останалото е на произвола на съдбата ли?!
                    2 - Дори и да се намерят 9?!? човека, няма гаранция че всеки е СЕРИОЗЕН и влиза достатъчно редовно или пък има възможност да влиза и да взема участие. Тук не говорим за "таланта" му на министър или военачалник. Просто той/тя да влиза веднъж в седмица или по-рядко и какво?! Аз ще си тъна в мъка и ядове, а после някой ще ми вика "Ми аз бих"...

Като цяло мога да дам суууууууупер много критика на играта, но 1 - не е редно, 2 - има ли смисъл?! Нека първо се изчисти като гейм плей и правила и тогава да се мисли за колко човека и какво може да се прави. Не мисля че точно в момента ви е тупнал барабана за да казвате, че са необходими за всеки пост по един човек и неповече. Веднъж влезлите в управлението на държавата да си разпределят сами постовете и да се обяви кой какво прави. Изписахте 673467683 тона глупости и никво разбирателство.

Така че, съберете хората, пък после мислете дали може или неможе някой да поеме 2-3 или повече длъжности.

дотогава аз се кандидатирам за "НАЧАЛНИК НА ВОЕННИЯТ ЩАБ" пък може и още нещо, ако има липси
                    виж, те много глупости се изприказваха, но хората, които определят финалните правила са само 3-4 и те изобщо не се трогват лесно Колкото до критиката - имай предвид следното:

1. Нищо не е финализирано, напротив, изчакваме да приключи настоящата игра, която беше един вид тест за това как стават нещата, едва след това ще се концентрираме върху изчистване и оформяне на многото идеи.

2. Все пак играта ще трябва да балансира дълбочината с геймплея...т.е. "игруемостта и удоволствието" от играта. ( :o ) както и обема информация, който водещия трябва да мели за всеки ход дори при наличието на автоматизация.

Иначе - идеи всеки има
                    albireo написа
                    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Като смирен новобранец на този форум, с ограничени познания в сферата на историята, икономиката, физическия и интелектуален тормоз, социологията, антропологията, психологията и литературата, бързам да се кандидатирам за поста Ръководител на Големия Фашистки Съвет.
                      При нужда от препоръки, CV и други форми на документи удостоверяващи относителната ми кадърност и способността да се справя донякъде прилично със предвидените от поста задължения, моля да бъда уведомен своевременно, с цел изготовка на съответните.

И ако бъда одобрен за поста, обещавам да се погрижа да няма никакви или :evil: или :cry: , защото иначе :fire: . И тогава всички вече бъде .
                      "И мъртвите с коси стоят... и... тишина..."

Comment

Така, както гледам, вече са избрани три роли тук.
                        Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                        Проект 22.06.1941 г.
                        "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Нека поздравя новия си Ръководител на Големия Фашистики съвет. Надявам се с общи усиллия да заздравим ядрото на Италия и да я изведем до победата. А заедно с останалите министри, да направим така, щото Италия да се превърне в най-големия износител на фашизъм в света. :twisted:

Comment

Така, така. От цял месец следя събитията тука и са разпалвам. По-точно Фашо ма разпалва. Само като му видях 20 страничния план за оная, първата игра и паднах ... Той верно обича да пише планове. Откакто го познавам, дай му планове да прави. Ама разбирам, че накрая сам са е опел в мрежите си :lol: :lol: :lol: Той от много време ма курдисва да заема пост някакъв в д-вата му, ама аз бях решил да стоя отстрани и да му гледам сеира. Да знайте как само са нерви дето го издънили балканските страни. Беше у нас като разбра, че са го прецакали. Направо си глътна езика. После мноо са ядоса, обаче каза "журито вдига десятки. Като е гарга, да е рошава, това са вика нататрузване. Жалко че тия не бяха на моя страна.". И сега пак са ядсова, че нямало да може да си командва икономиката. Той все гледа да дърпа конците, все на някакви постове са намърдва. Сега е вдигнал под тревога цялата тайфа и само гледа кого да натика на тоз пост. Ама и аз като са замисих, си казах, че ще е интересно да са включа. Пък и ще мога да го тровя :lol: . Ще падне голям майтап, пък и той сега нищо няма да може да направи, нали първия кандидат печели. Та значи драги ми Фашо, да съм ти честит и със здраве да ми плащаш заплатата. И аз не падам по-долу от тебе като стане въпрос за икономика, за туй хич не си мисли, че ще минеш метър. Още от сега ти казвам:
                            1. Искам вила на 3 ката със закрит гараж за 5 коли
                            2. 3 Ролса и 2 Ферари
                            3. Яхтата и самолета са подразбират
                            4. Заплата на корем
                            5. Всички осигуровки
                            6. Значи си с Италия ... бамбини ще пращаш постоянно
                            7. Ако се сета за още нещо. ще те уведомя
                            :twisted:
                            На печелившия, ЧЕСТИТО!!!
                            Расте но не старее.

Comment

Само едно не стана ясно от този объркан пост - каква роля ще искаш да заемеш? И нека да прекратим най-сетне с коментарите от първата игра тук. "Балканските страни го прецакаха" !?! Той ги прецака, не те него.
                              Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                              Проект 22.06.1941 г.
                              "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Ами, май за това ... министър на икономиката. От това разбирам, за това са кандидатирам. И в тази връзка, Месия, ти ли ще си водещ? И около правилата ... Чета тука за няква опозиция, и доста полвинчати работи. Кога ще има завършени правила? Кога ще почне играта? Тоя месец или следващия? Има неясноти ...
                                Расте но не старее.

Comment

Working...
                                X