If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Poкорно моля за извинение. За в бъдеще ще се стремя дя не уронвам престижа на повертената ми нституция и с всички сили да работя за успеха на Италия. Воланд, приеми извиненията ми. :tup:
Малиииии, откачалко ... Смятай ... Имай късмета да ма издъниш!! Ще си пребоядисваш колата нацяло!! А в двигателя ти ще се появи крем-карамел!! Мсили му ако са издъниш.
Иначе, добре дошъл!!! Поне ще знам, че икономиката е в добри ръце.
Що се касае до исканията ти за заплащане ... На тебе ти стига един ЗАЗ и една таванска стаичка. За някоя и друга бамбина, може и да са договорим. :tup:
"Войната е продължение на политиката с други средства" Генерал Карл фон Клаузевиц
Еххх-хх пак ме отрязахте....сега като не мога да правя външна политика няма бамбини....Фашо...братле( ) , дай няколко към Торонто....аз ще ти пратя Луйен Грецки...ама в Италия не знам къде се играе хокей ? А станали договора ??? Може и малко мед от кленови листа ? Навитак ?
"Ако светът може да бъде по-добро място , то да направиш добро се смята за провал . Не спирай , Не се предавай , Надбягай Себе си ! "
Ей това е... аз затова си зех поста на началник генералният щаб, щото ако искам нещо отивам и си го зимам, а не като някой си там икономически министър дет плаща... Ако искам кола пращам една дивизия и ми я доставят... със се собственика и той ми дава ключовете! Ако искам бамбина, пращам една рота и ми докарват цял пъбличен дом, че и за тях да има... *размахва кинжал в ръката си в стил военният министър от филмчето на цивилизация 2*
И винаги можем да му спретнем едно превратче по военно му Както ний си знайм
П.С. Модераторе, позачисти малко темата бре... ужас е... и напишете колко поста и от кой са заети и колко остават свободни, че може някой нов да не успее да се ориентира и оставаме правителство в сянка
Нищо не променя тъй детето, както космосът и пубертетът.
Администраторът няма цял ден за да трие глупостите ни... то ние сме си цял завод за такива :lol:
Чакай бе, закъде бързаш ??? Играта предлагам да започне към 1 юни - това е месец и половина от сега. Повече от сметнатото от Водещия време за довършване на работата по игра # 2. Надявам се този път да не бързаме да започваме, за да няма пак такива комични изяви като в първата. Всичко трябва да е тип-топ. За всичко ще има време - за посолства, за правителства и т.н., но първо трябва да се довършат и изгладят правилата. Засега според мен стигат ролите постнати във всяка страна - ако искате да са ясни заетите места си пускайте само списъците редовно, а не губете времето на Водещия и Шефа, че тяхната работа в момента не е лесна.
20ти декември преди излитане, Спаич към техника си :
"Иване, сега кръв ще се лее!"
Завод не ами завод!
Сега, за постовете в Итаия. Заети са следните:
1. Дуче - моя милост
2. Началник на Генералния Шаб - Kidi
3. Ръководител на Големия Фашистки Съвет - Hombre Yago
4. Министър на Индустриялизацята - Gargamel_1
Свободни са следните постове:
1. Външен министър
2. Крал на Италия
3. Що се касае до опозицията, нейното съществуване следва да се разглежда като временно явление. За нея трабва отсега да се говори в минало време. :twisted:
"Войната е продължение на политиката с други средства" Генерал Карл фон Клаузевиц
Извинявайте, че развалям идилията на Фашистка Италия , ама все пак да направя една корекция
Фашо , братле , какво ново със Спартак ....служебна загуба Що така сте играли с не картотекирани футболери
"Ако светът може да бъде по-добро място , то да направиш добро се смята за провал . Не спирай , Не се предавай , Надбягай Себе си ! "
От името на "Фашо ди комбатименто", от името на целия кабинет, и лично от свое име, Дуче има удоволствието да приветства с добре дошъл своя Външен министър - SS. А ролята на Краля е да си седи в двореца и да шора червено вино (тоя въпрос с виното ... дали да не го поема аз?). Сега, до вниманието на всички членове на кабинета, в най-скоро време Дуче ще свика първото събрание на правителството. Там ще определим някои основни моменти в НАШАТА стратегия. Надявам се всчики да присъстват.
Готов съм да поема и всичкиииии други постове, но ако няма други хора! Благодаря ви! Само да поправя една малка грешка! Аз съм Стурмфюрер, а не СС! Но няма значение!
Comment