If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Уханов престани да се съгласяваш с всяка казана дума - я се замисли как по-точно в САЩ ще бъде избран мин. на икономиката, който всъщност не е американец, ами шпионин и агент за някоя си страна... аз не мога да си го представя, незнам къде намирате тоя реализъм. Нищо де, не съм дошъл в тоя форум за да споря - каквото сглобите, все ще играя... ако обаче на края се окаже, че всеки освен Лидера има вероятност да е чужд шпионин ще преустановя избора си за Бразилия и ще потърся у някоя държава свободна роля ... като командващ сухопътни сили или военния флот ако намеря... :tup:
20ти декември преди излитане, Спаич към техника си :
"Иване, сега кръв ще се лее!"
Ти си параноик, Калчев. Заявявам го официално. Нещо повече. Ти наклевети мен и дж-5. Вземи си думите обратно начаса. Не е твоя работа да се месиш в вътрешните работи на САЩ - ние ще се опраим някак без теб и "квалифицираната" ти помощ. :roll: И ти желая да си намериш "идеалния спътник в управленческия живот на Бразилия". О вожде на Тамбукту. :lol:
Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!
Старая се да остана в рамките на добрия тон, Шефе. Иска ми се Калчев да престане с високомерните си намеци и подритвания - става банален и скучен. Вече си представям отговора му:"ама къде съм искал да ви обидя...всичко е плод на боланата ти фантазия...шефе, аз съм добър и розов...аууу уханов как може...бога ми този форум е толкова чист и ти го осираш с кавгите си".
Моля ви се. :roll:
Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!
Аз съм яростно против да се ограничава вътрешноигрово предателтво /което трябва да се различава от това извънигрово , тоест нелогичното и безпричинното от полит.гледна точка/ по какъвто и да е начин. Ако член на правителството иска да измести лидера с опомща на външна сила ...той няма да отиде при лидера и да му представи петиция
Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Уханов, не мога да разбера защо ти постоянно ме обвиняваш във високомерност... написах това за САЩ за да се опитам да ти представя каква би могла да бъде ситуацията, ако важните ви поцизии са заети от такива, които играят играта само за да могат заедно с техните си приятели да изринат останалите вместо да си играят рилята... това е само възможна ситуация - исках да ти покажа колко нереално според мен е това... отново казвам, че нямам [/siz] срещу тебе... защо продължаваш да ме плюеш ??? Такъв отговор от мен няма да получиш никога... аз да не съм Фашо ( не е обидно замислено )
Князе, ако в тази игра няма възможност за преврат се отказвам от нея... обаче ти правилно си каза - вътрешноигровите отношения трябва да имат тежест, а не тези извън нея. Но така или иначе, ако конспираторите искат да имат успех, трябва първо да спечелят мнозинството от народа...
Калчев, ще спра обидите и заяжданията защото те няма да ни дадат нищо освен отрицателни емоции. А аз общувам с хората за да ми е гот. Всички са така. Затова спирам. Което не значи че се отказвам от думите - имам си собствено мнение по въпроса и няма да го променя.
Някой ден ние можем да се срещнем. На среща на форума да кажем /ти нещо не изяви желание да дойдеш :? /. И на мен ще ми е страшно неудобно да говоря с теб предвид казаното помежду ни... Спирам...
Ами, ние няма и да ограничаваме, т.е., ще може един играч да предава тима си ... но това ще си има цена. По принцип, колкото по-малко ограничения в дипломацията и разузнаването има, толкова по-добре. А аз смятам ... май да няма такива ограничения
Вижте , според мен трябва да има такова нещо като предателство от министър ....пък ако той е надушен от Президента или мин.-пред. тогава ще бъде разтрелян . Предателството съществува под всякаква форма - тази е една от тях . Ако има такова предателство от това ще спечели само играта , ще е по реалистична .
Вижте отсъствах 10 дни от София и сега чета нещата за новата Форумна Игра , но ако правилно съм схванал ....всяко действие на отделен министър , преминава през погледа на Управляващият страната ? Не може да се направи преврат , чрез такова предателство ...нали аз ще го видя че ми бара финансите и още следващият ход ....айде...оди си . Е първо ще поговоря с него и после .....Не знам така разбрах , но ако не е така , тогава казаното от мен е един вид вариант .
"Ако светът може да бъде по-добро място , то да направиш добро се смята за провал . Не спирай , Не се предавай , Надбягай Себе си ! "
Такаааа. Гледам, че тука стават работи, дето не бива да стават. Вие драги господа ползвате думи, с чието съдържание, от гледна точка на управлението на човешкия ресурс, не сте много добре запознати. Ще запитам Големия дали е напълно наясно с понятието “екип”.И дали се прави разлика м/у екип и група? Изобщо една от най-слините ми досциплини са фирмените управленски структури. Там се разглеждат подробно въпросите свързани с работата в екип, същността и ЕТАПИТЕ в изграждането на екипа, както и много други, сред които и тези за различните водове управленски структури. Но да не ви удавям в теория … Големи, ти говориш за работа в екип. Забрави за идеята. Това ще може да се постигне в максимум 2 д-ви, чиито лидер и функционери се познават лично и са на лице условията за формиране на екип. Всички останали страни са, така да се каже, заложени на дузпата. Те трябва да събират хората си тепърва, да им разпределят ролите. Да се постигне дори една част от изизкуемото за да се нарече един механичен сбор от хора екип … има известна вероятност. Но да се постигне това, което ние специалистите в областта на Управление на човешкия ресурс, наричаме работа в екип … няма да стане със сигурност. И в този ред на мисли, идеята на Сър Грей, първия кандидат за даден пост да го заеме е меко казано смехотворна. Тя е абсурдна поради горепоосоченото, но тя и противоречи на една от основните опори на пазарната икономика – конкуренцията. Да не говорим, че и думите на Калчев за болезнено верни. Аз имах неудоволствието да го разбера от първа ръка през бета-тест играта. Лидера на страната ТРЯБВА ДА ИМА АБСОЛЮТНАТА ВЛАСТ ДА ФОРМИРА “ЕКИПА” СИ (тук казвам екип само условно, вече казах че до такова ниво на организация и взаимодействие няма да се достигне освен в 1-2 държави) ПОНЕ В НАЧАЛОТО. Така ще има възможност да се предпази от свинщини. А за това, че лидера на д-вата не може да заема друг пост … Защо не направим ограничение? Да може да заема отгоре само един пост. При това, предлагам, точките които дава този пост при гласувания да се разпределят поравно м/у целия “екип” (пак същото …), това като мярка срещу достигането на необходимото, за еднолично управление, мнозинство. Аз няма да се съглася Сулю, Пулю и Атананс да ми заемат постове в д-вата!!! На какво ще причлиа това? Всеки лидер трябва да има право да си избира хората. Аз вече обявих “конкурс” и набирам хора “от близо и далеч”. А ако не намеря достатъчно нарос, което е мноооого малко вероятно, ще кажа на няколко аверчета да се регнат към форума и да заемат съответните постове. После всеки ход ще им казавам дословно какво да правят. Но нека предупредя тези хора, които вече си мислят да направят същото! Казавам ви го като човек, който от 8 години изучава мениджмънт. Това е много рисковано. Дори бих казал самоубийствено. При управлението на … както е в нашия случай на една д-ва е много важно да се осигури МНОГОВАРИАНТНОСТ НА УПРАВЛЕНСКИТЕ РЕШЕНИЯ!!! Да ви обяснявам точно как и защо е така е много дълго. Пък и за да вникнете в същността на материята ще ви трябва доста време, с което ние не разполагаме. Така че ще трябва да вземете думите ми на доверие. Не прибягвайте до този ход, освен в краен случай. Напълно съм убеден, че ако се потрудите, ще намерите кандидати за вскички постове и проблема ви ще се сведе до избирането на най-подходящия. А това никак не е лесно. Аз самия още не съм на ясно какви точно функции изпълняват всички постове в моята страна и за това не съм започнал да формулирам критериите за избор на подходящия човек. Дано само накрая не ни са наложи да претупваме нещата …
P.S. Какв среща на форума? Уханов, уточни са!
"Войната е продължение на политиката с други средства" Генерал Карл фон Клаузевиц
Фашо, вместо да пишеш глупости, защо не пробваш да направиш собствена игра, с твои правила и т.н.? Някой не знаел какво е екип? Ти глупав ли си, или ...? Има една думичка, която описва това дето си го написал - и това е "простотия" ... боже опази България от некадърни икономисти ...
Comment