Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Хмммм, ами ще се наложи тогаз да прославя името на Британската Империя и в тази паралелна вселена... Един истински англичанин няма да се смути от дребната подробност, че самата Англия липсва
    XV mile the sea brode is
    From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Re: Пълен идиотизъм

СССР, Царска Русия или под какъвто и да е вариант Русия ще пребъде 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil:

Dark Galaxy ---> GoodKnight

Comment

Както вече отбелязах, за да не се главоболя с измислянето на имена за държави и провинции (не че това не е сама по себе си забавна възможност ) ще използвам тези от текущата реалност, но това не бива да заблуждава никого, че ще има съответствие със силата или размерите на съответната държава в ТР. В момента подготвям картата и към момента ще присъстват (като имена) следните игрални държави:
        Англия
        Германия
        Индия
        Испания
        Италия
        Китай
        Русия
        Франция
        Япония

Разбира се, ще присъстват и няколко неигрови държави, техните имена също ще са реални, но просто още не съм се сетил какви точно да бъдат.

Comment

Imperial Friedrich написа
          Няма да има нищо подобно, понеже картата ще е измислена и няма да има нищо общо с реалния свят
          Предлагам се за Германия

Comment

Ок, макар че е по-добре да изчакаш малко - когато подготв картата и правилата, тогава ще отворя тема, където ще могат да се дават заявки за участие.

Comment

Футболни фенове

Аз взимам тоя път някоя явно тоталитарна държава - нещо съм в настроение да строя къмпинги... такива с бодлива тел около тях...
              XV mile the sea brode is
              From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Ами мисля да предоставя в началото на всеки играч избор каква точно да бъде държавата му като политическо и донякъде - като социално устройство.
                Инак сега точно мисля какви да са разликите между основните типове и засега тоталитарните се заформят да са с най-голям контрол на играча върху държавата, но пък и най-много ще трябва да си играе същият този играч с нещата .

Comment

Не забравяйте и мен И аз имам намерението да играя!
                  Канцлер на хазната

Comment

както винаги се включвам малко късно, но все пак
                    И аз съм за модел 2
                    И ако някой иска безработен моряк съм готов да се включа.
                    Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
                    Неизвестен руски адмирал

Comment

Гоги VI крал на Великобритания. Пита се в задачата пак ли ще има кабинети? или сам човек ще управлява държавата? А ако има кабинети може да се намери приложение за моят корабен конструктор...подготвил съм доста упростена версия, все пак морският министър (или както там се казва) нали трябва и той да си има занимавка, пък и от гледна точка на дипломацията ще е много интересно, ще има да се надлъгваме по разни конференции . Пък и нали това е една от идеите на играта да има повече дипломация. А смятам че ще бъде забавно и за странични наблюдатели.

Comment

И аз както повечето тука съм за опростени войни или общо взето втория модел.

Но ми се струва, че ще е по-интересно да не са съвсем еднакви държавите. И не знам точно как е протекла предната игра, но аз предлагам да има нещо като ООН, обаче и да върши нещо реално (не винаги война де).
                        По моя преценка съм обективен.

Comment

Военният модел вече е завършен, така че няма смисъл от някакви конструктори. И мисля, че и без да се объсждат карлибри на оръдия и водоизместване има за какво да се води дипломация .
                          В настоящата игра няма да има екипи, т.е., всеки играч сам ще контролира нещата. Възможно е обаче да има и допълнителни играчи, които да контролират информационни агенции, едрия капитал, други политически партии или по-общо опозицията.
                          За дипломатическите структури и организации - те изцяло зависят от волята на играчите. Ако решите когато започне играта можете да си организирате Лига на нациите и сколко и каква власт ще разполага ще зависи изцяло от вас самите.

Comment

много ще се збози ако корабите са толкова мъгляви.

Comment

ами направи си флотски симулатор, където може да определяш колко винтчета да скрепят всеки чарк.
                              albireo написа
                              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Не виждам какво толкова те притеснява това - в подобна стратегическа игра флотът (както и въобще въоръжените сили) имат преди всичко стратегическо значение. И съответно, каквито и да е чисто технически или тактически отлики нямат голямо значение и неизбежно трябва да бъдат разглеждани само на абстрактно ниво. Вкарването на реални кораби с релани оръдия с нищо не би подобрило игралния процес, а по-скоро би го затормозило. Още повече, че подобни абстрактни концепции са очевидни и ясни за всекиго, независимо дали е наясно с техническите детайли и понятийния апарат на ВМС. Въобще, този спор май го водихме неведнъж вече .

Comment

Working...
                                X