Хм, някои ще ми пусне ли темите за Райха да ги виждам и аз ??
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Форумна Игра номер 3 - Империализъм
Collapse
X
-
Здрасти отсъствах адски много време и от 4 дни чета форума форума за да наваксна. Искам да попитам дали възможността да поема някаква роля все още съществува. Предпочитам премиерската длъжност във Франция.Fairness is a wonderful attribute, Major Anderson. It has nothing to do with war."
Page 97
"Human beings didn't evolve brains in order to lie around on lakes. Killing's the first thing we learned. And a good thing we did, or we'd be dead, and the tigers would own the earth."
Page 241
"I am your enemy, the first one you've ever had who was smarter than you. There is no teacher but the enemy. No one but the enemy will tell you what the enemy is going to do. No one but the enemy will ever teach you how to destroy and conquer. Only the enemy tells you where he is strong. And the rules of the game are what you can do to him and what you can stop him from doing to you. I am your enemy from now on. From now on I am your teacher."
Page 262
Ender's Game
Comment
-
Вече и двамата (Faso и Калчев) би трябвало да можете да виждате форумите си.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
До колко часа точно трябва да пратим ход 5?Fairness is a wonderful attribute, Major Anderson. It has nothing to do with war."
Page 97
"Human beings didn't evolve brains in order to lie around on lakes. Killing's the first thing we learned. And a good thing we did, or we'd be dead, and the tigers would own the earth."
Page 241
"I am your enemy, the first one you've ever had who was smarter than you. There is no teacher but the enemy. No one but the enemy will tell you what the enemy is going to do. No one but the enemy will ever teach you how to destroy and conquer. Only the enemy tells you where he is strong. And the rules of the game are what you can do to him and what you can stop him from doing to you. I am your enemy from now on. From now on I am your teacher."
Page 262
Ender's Game
Comment
-
1. Швеция става неутрална държава. И без друго Уханов не я ръководи практически от ход I насам.
2. Ход 6 ще продължи поне до петък (12.03) на обяд. Към момента има 8 държави, управлявани от играчи и това ми се вижда нормално положение. До края на деня утре повечето от играчите ще получат допълнителни информации (разузнаване и т.н.).Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Не е честно аз за какво толкова пари влях в смяната на правителството там Искам репарации от Швеция за проваления политически саботаш поради безотговорността на премиера на Швеция
майтап естествено ...жалко за Швеция ;(Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
Аз имам едно предложение към водещите - защо не забързате малко играта, преди да са се отказли още хора, то верно че само ентусиасти останахме, ама това един ход на седмица е сташно бавано, просто в един момент ще ни омръзне и ще се откажем... тея правила са за дълга игра, а това означава поне година- две реално време ако вървим със същия темп, не вярвам на някого да му е интересно още след повече от два-три месеца... аз примерно ако пусна някоя наука от по-големите сега, тя ще стане в края на май а ако реша да направя и някой и друг танк, ще си го чакам през лятото
Това което искам е не да вършиш твоята работа по-бързо, все пак ти и други неща си имаш за правене, а да намалиш времето за пращане на заповедите. Аз предлагам нещо такова - един ден за даване на заповедите, след това колкото време ти трябва да изчислиш хода, и един ден в който резултатите ще бъдат постнати и хората ще си ги гледат, а на другия ден дават новите заповеди. Така ще бъде доста по-добре, защото аз сега примерно не се занимавам със неща дето искат повече от 6-7 хода за да станат щото незнам дали ще продължи играта толкова и дали си струва изобщо да ги почвам.<<..........>>
Comment
-
Deimos написаАз имам едно предложение към водещите - защо не забързате малко играта, преди да са се отказли още хора, то верно че само ентусиасти останахме, ама това един ход на седмица е сташно бавано, просто в един момент ще ни омръзне и ще се откажем... тея правила са за дълга игра, а това означава поне година- две реално време ако вървим със същия темп, не вярвам на някого да му е интересно още след повече от два-три месеца... аз примерно ако пусна някоя наука от по-големите сега, тя ще стане в края на май а ако реша да направя и някой и друг танк, ще си го чакам през лятото
Това което искам е не да вършиш твоята работа по-бързо, все пак ти и други неща си имаш за правене, а да намалиш времето за пращане на заповедите. Аз предлагам нещо такова - един ден за даване на заповедите, след това колкото време ти трябва да изчислиш хода, и един ден в който резултатите ще бъдат постнати и хората ще си ги гледат, а на другия ден дават новите заповеди. Така ще бъде доста по-добре, защото аз сега примерно не се занимавам със неща дето искат повече от 6-7 хода за да станат щото незнам дали ще продължи играта толкова и дали си струва изобщо да ги почвам.
Е че кво лошо ПОгледни го от хубавата страна АКо някой реши да те атакува... ехе ПОне до лятото ще му трябва времеКанцлер на хазната
Comment
-
Аз незнам колегите Персийци какво работят ... но на мен са ми необходими тези няколко дена за да обмисля нещата и да разгърна съответна дипломатическа акция .... ако аз започна да водя преговир и ги свърша 10 хода по-късно когато преговорите вече са неадекватни ... дипломацията ми отива на кино.
А и имам и друга работа... не мога да сварвам за един ден да си формирам хода и да го пусна.Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
Тази цялата дискусия след безславното отказване на Уханов изобщо не ми харесва. Станахме като детската градина. Правилата естествено не са съвършени, но как да станат ако веднага се отказваме. Хубаво е да има разбира се твърди срокове за ходовете и който не ги спазва да губи от това, но за момента не знам дали е осъществимо. хубаво е и ходовете да са с продължителност от няколко дена, но седмица, за да обмисля Крилов ми се вижда длъжко.
Тук съм заради играта, надявам се че и за повечето от участниците е така, иначе всеки си има какво да върши.
с уважение Даниц
бел. - червеното е запазено за модераторски цели
Comment
Comment