Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Форумна Игра номер 3 - Империализъм

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Ами какво да кажа ? Сигурно утре ще отворя сайта и ще прочета, че "армиите" на Крылов са превзели Алжир и Тунис....след като на практика не може да има повече от 1-2 дивизий. Та ще правим ли нещо сериозно или ще си губим времето и нервите ?
    :evil:
    Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

RTFM!
      В правилата пише:
      Територии, незавладяни от никого. Те не се упрвляват от играч или от Водещия и в много редки случаи там може да има някаква военна сила. Обозначени са с "Т:", а след него кода на провинцията.
      Сега стана ли малко по-ясно?
      Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
      Проект 22.06.1941 г.
      "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

moje li da se vkliu4a v igrata kato vzema Kitai?
        stiga da ne e kysno

Comment

Аз лично бих те посъветвал да се включиш в някой от съществуващите екипи. Но, ако непременно държиш да си сам, прати едно писмо на forum_game@abv.bg и аз ще ти дам задача, свързана с играта. От успеха ти ще зависи останалото.
          Проект 22.06.1941 г.
          "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

ако някой има проблеми с достъпа до държавата си, да се обади веднага!
            albireo написа
            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Я някой да каже дали може в този момент да се включи нова игрова държава?
              Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
              [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
              きさまはしんでくださいませんか
              [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Може, максимума игрални държави сме го определили като 9.
                Проект 22.06.1941 г.

Comment

И така, аз съм този за който Авис питаше. Прочетох правилата, къде разбрах къде не разбрах, но бих искал да поема ръководството на Франция, която видях че е свободна в момента.
                  - ПИСУК!

Comment

Добре, прати едно писмо на адрес: forum_game@abv.bg
                    След това аз ще ти задам някаква задача и ако се справиш ще може да я ръководиш. Тъй като максимума игрални държави е 9, то това ще е последната заета от играч държава.
                    Проект 22.06.1941 г.

Comment

Тъй като най-вероятно Франция ще бъде заета утре или вдругиден, с нея броя на държавите заети от играчи стига максимума - 9. Оттук нататък, ако има други желаещи, те могат да заемат следните роли:
                      - в някой от действащите отбори, където има свободни длъжности
                      - опозиция в някоя от действащите държави (демокрациите)
                      - бунтовник в която и да е от действащите държави
                      - журналисти или други подобни персонажи
                      Проект 22.06.1941 г.

Comment

гфд

А Франция ще се управлява единолично?
                        Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

I'm back online

Мога ли да се включа някъде вече, или трябва да чакам следващата игра ? Да кажем в Райха ? 8) Витмане...
                          20ти декември преди излитане, Спаич към техника си :
                          "Иване, сега кръв ще се лее!"

Comment

Хубаво скачай в бойното отделение на танка :tup:
                            :lol:

Comment

Добре, Калчев значи се записва в екипа на Райха, като военен (?генерал, ? военен министър)?

@Уханов
                              Да, засега Франция се управлява от един играч. Ако се появи още един и поиска да е във Франция, няма да има пречки, тъй като Франция е демократична държава (за разлика от СССР и Райха).
                              Проект 22.06.1941 г.

Comment

Информационна агенция на Германия

Да генерал и министър официално ползващ се с голямо доверие от фюрера т.е. да вижда всичко което и аз виждам и всичко което казва все едно аз съм го казал /почти/

Comment

Working...
                                X