Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Форумна Игра номер 3 - Империализъм

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

той няма да може
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

значи имаме 6 държави
      нека ония дето са глави на държави да заемат нужния пост за да стане страната му укомплектована и с генерал и с икономист.

6 държави не са ли достатъчни? няма ли да почваме?
      Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Ами, май са достатчъни. Остава само да финализирам нещата - още малко науки и доктрини. Междувременно, прочетете внимателно нещата и питайте когато има неясноти. За да има по-малко изненади после.
        Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
        Проект 22.06.1941 г.
        "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

горе-долу

въпроси:
          1. бонуси от командири? как? как мога да избера командир за бойно съединение?
          2. колко бързо се повишава организираността на бойната част през времето?
          3. да вземем за пример тази схема: http://www.boinaslava.net/~woland/project_1/ex01.html
          може ли да дам заповед на 2те от 3 дивизии /примерно/ от силите ми да се ориентират към синята провинция, и останалата дивизия да заема отбрана на участъка червено и жълто?
          4. ако в същия пример ми се отбраняват 2 пехотни дивизии, примерно. кръговата на двете дивизии в центъра на сивата провинция дава ли им бонус при кръгова отбрана /бойните порядки са по-наситени с жива сила и пр./? а ако им дам заповед да отбраняват периметъра по-ли ще е трудно на тях?
          5. ако има бой на кръгово отбраняващи се дивизии в сивата провинция да речем вече 3 хода, аз пак ще я притежавам таз сива провинция или не?
          Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

абе кога ще почваме бе :?

Comment

Може и смешно да ви прозвочи ама дайте ми адрес на кратата на играта, защото нещо не мога да я намеря. Нали все пак трябва да видя колко ми е голяма Империята
              То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

айде някой да излезе от двете тройни държави и да направи с Влахов седма държава, айде не се скръндзете де

накрая насила ще изкарам някой :imperial:
                albireo написа
                ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Comment

Абе Уханов, неможа ли да му пратиш само линка на човека, ами си постнал картата. Помисли малко за хората с по-бавна връзка.

Карта с провинциите
                    Dulce et decorum est pro patria mori

ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
                    СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
                    НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
                    СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.

Comment

Благодаря ви братлета

Връзката ми е DSL така че няма проблем
                      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Parabellum написа
                        Благодаря ви братлета

Връзката ми е DSL така че няма проблем

:lol: :lol:

Ти нямаш проблеми, ама ние с бавните връзки питаш ли ни. ;-)

Comment

Воланде, може ли да постнеш горе-долу с какви силици ще почнем?
                          Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
                          Неизвестен руски адмирал

Comment

То това няма ли да е поверително. Съгласно закона за класифицираната информация на водещия е забранено да дава оповестява данни свързана с материалното, социалното и другите състояния на държавите. Противното се счита за нарушаване на суверинитета на съответната държава.

Comment

Ми да се коригирам тогава. Воланде, може ли да постнеш (поверително) с какви силици ще почнем в Япония?
                              Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
                              Неизвестен руски адмирал

Comment

Ааааа, така може! ;-)

Прати и намен данни те за Персия ако са готови.

Comment

Working...
                                X