Всъщност, имам предвид, че ако си намериш само още един човек, някой ще трябва да съвместява две длъжности - примерно Премиер и Индустриалец.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Форумна Игра номер 3 - Империализъм
Collapse
X
-
Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
-
ami
Аз кандидатствам за Военен министър. Няма значение къде.
В момента съм обякъл парадната униформа и очаквам предложения. Изискванията ми са скромни - луксозна лимузина за представителни нужди и 80 % от БВП за модернизация и издръжка на армията. Останалите 20% ще си ги поделим с премиера/президента. :lol: :lol:Dulce et decorum est pro patria mori
ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.
Comment
-
Originally posted by "d`za"
Иската ли ме и мен в Персия?
Ако имате свободна длъжност... :?
Свободен е поста на Премиер/президент!Dulce et decorum est pro patria mori
ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.
Comment
-
Вече е написано - всички гледайте стартовия пост на тази тема - там ще въвеждаме имената на новите играчи.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
играчи
Originally posted by "Gaden Gogi"
Тамън прочетох правилата "Голямата" игра нещо подобно ли я замисляте??? 'щото икономиката ми се вижда безкроино опростена, а това че оръжията са нещо толкова мъгливо...... отвяват всякакви хитруумни идеи и хрумвания.... :cry:albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
За да се сформира отбор, трябва да са заети поне 2 от 3те главни длъжности, като едната от заетите задължително трябва да е Водача на съответната нация. Извън трите роли всеки може да кандидадства за каквато роля иска, т.е. почти няма ограничения (например, някой може да иска да стане редактор на вестник например).
Моето мнение е че имаме подобна нужда, разбира се окончателното мнение е ваше !
За новото попълнение е изключително важен ЕНТУСИАЗМА! ( Imperial: "ЕНТУСИАЗМА" ли имаш предвид ) А дамата го притежава! Разбира се тя не е казала да ли изобщо иска да е при нас, май искаше да е в Персия . Ама както и да е.
Но ако реши да дойде евентуално е Райха, нещо което ме съмнява (особенно след вашето изказване) Аз ще подкрепя нейната кандидатура!
ЗА ЧЕСТ И СЛАВА, ПОЧИТАЕМИ!
__________________________________________________ ___________
KAMERAD така не се постъпва , хубаво видял си правописната ми грешка - поправия! :tup:
Но да ми "нативаш носа" това не е почтенна посъпка! :cry: :cry: :cry:
Comment
Comment