Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Форумна Игра номер 3 - Империализъм

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Всъщност, имам предвид, че ако си намериш само още един човек, някой ще трябва да съвместява две длъжности - примерно Премиер и Индустриалец.
    Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
    Проект 22.06.1941 г.
    "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

ami

Аз кандидатствам за Военен министър. Няма значение къде.

В момента съм обякъл парадната униформа и очаквам предложения. Изискванията ми са скромни - луксозна лимузина за представителни нужди и 80 % от БВП за модернизация и издръжка на армията. Останалите 20% ще си ги поделим с премиера/президента. :lol: :lol:
      Dulce et decorum est pro patria mori

ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
      СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
      НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
      СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.

Comment

Йеее айде идваш при мене, таман ще потренираме за голямата игра
        Ето Воланде, пиши ни вече отбор с Neo, и понеже никой не иска да ми става шеф(те искат ама ги е стааах :lol: ) аз поемам и тези функции 8)
        <<..........>>

Comment

Съгласен! Персия, Персия добре! Поне във нефт ще се къпем! :lol:

Comment

Хайде пишете ме и мен, където и да е - само да не съм военен.
            Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...

Comment

Иската ли ме и мен в Персия?
              Ако имате свободна длъжност... :?
              Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...

Comment

Originally posted by "d`za"

A не искаш ли в РАЙХА?

Comment

Може! Искаме те!

Свободен е поста на Премиер/президент!

Comment

А имали желаещи за Япония.
                    Ако да, мен ме пишете Генерал-Адмирал :lol: :lol:
                    Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
                    Неизвестен руски адмирал

Comment

Тамън прочетох правилата "Голямата" игра нещо подобно ли я замисляте??? 'щото икономиката ми се вижда безкроино опростена, а това че оръжията са нещо толкова мъгливо...... отвяват всякакви хитруумни идеи и хрумвания.... :cry:

Comment

Ами всъщност да, ама ще трябва да си шеф, само това остана
                        <<..........>>

Comment

Вече е написано - всички гледайте стартовия пост на тази тема - там ще въвеждаме имената на новите играчи.
                          Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                          Проект 22.06.1941 г.
                          "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

играчи

Originally posted by "Gaden Gogi"

Тамън прочетох правилата "Голямата" игра нещо подобно ли я замисляте??? 'щото икономиката ми се вижда безкроино опростена, а това че оръжията са нещо толкова мъгливо...... отвяват всякакви хитруумни идеи и хрумвания.... :cry:
                            голямата се забави именно защото военната и икономическата част са много по-сложни.
                            albireo написа
                            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

A не искаш ли в РАЙХА?
                              Всички длъжности са ни заети вече господин Oberbefehlshaber der Wehrmacht 8)
                              20ти декември преди излитане, Спаич към техника си :
                              "Иване, сега кръв ще се лее!"

Comment

За да се сформира отбор, трябва да са заети поне 2 от 3те главни длъжности, като едната от заетите задължително трябва да е Водача на съответната нация. Извън трите роли всеки може да кандидадства за каквато роля иска, т.е. почти няма ограничения (например, някой може да иска да стане редактор на вестник например).
                                Майн Фюрер, от този цитат става ясно че можем да привлечем още хора без ограничение на бройката!
                                Моето мнение е че имаме подобна нужда, разбира се окончателното мнение е ваше !
                                За новото попълнение е изключително важен ЕНТУСИАЗМА! ( Imperial: "ЕНТУСИАЗМА" ли имаш предвид ) А дамата го притежава! Разбира се тя не е казала да ли изобщо иска да е при нас, май искаше да е в Персия . Ама както и да е.
                                Но ако реши да дойде евентуално е Райха, нещо което ме съмнява (особенно след вашето изказване) Аз ще подкрепя нейната кандидатура!

ЗА ЧЕСТ И СЛАВА, ПОЧИТАЕМИ!

__________________________________________________ ___________

KAMERAD така не се постъпва , хубаво видял си правописната ми грешка - поправия! :tup:
                                Но да ми "нативаш носа" това не е почтенна посъпка! :cry: :cry: :cry:

Comment

Working...
                                X