Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Форумна Игра номер 3 - Империализъм

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

е айде сега, има само 2 готови държави, не проявявай такава алчност
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Важно обявление

Великият Магистър търси хора, които да го научат как се играе такава онлайн игра.Понеже съм пълен лаик по такива стратегии, много моля няколко души да се присъединят към моята държава за да ми дават акъл.
      Дори и да загубим-това ще се дължи по моя вина.
      Така че чакам оферти.
      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Originally posted by "Odzava"

Ако да, мен ме пишете Генерал-Адмирал :lol: :lol:
        ти майтап си правиш, обаче в Кригсмарине има такава длъжност (всъщност би трябвало да го знаеш това )
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Originally posted by "ZWQRA"

__________________________________________________ __________

KAMERAD така не се постъпва , хубаво видял си правописната ми грешка - поправия! :tup:
          Но да ми "нативаш носа" това не е почтенна посъпка! :cry: :cry: :cry:

еее много навътре вземаш нещата, просто приеми че императора има странен нрав :imperial:
          albireo написа

Comment

Originally posted by "Parabellum"

Важно обявление

Великият Магистър търси хора, които да го научат как се играе такава онлайн игра.Понеже съм пълен лаик по такива стратегии, много моля няколко души да се присъединят към моята държава за да ми дават акъл.
            Дори и да загубим-това ще се дължи по моя вина.
            Така че чакам оферти.

Всъщност ей сега те турям за Император на Япония там Одзава ще ти подшушва какво да правиш
            albireo написа

Comment

предупреждавам ви, че и аз съм много зле с тая игра.
              Моите персийци ще трябва да помагат,че иначе лошо им се пише с такъв слаб водач.
              Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...

Comment

бе на първо време прочети правилата
                albireo написа

Comment

На първо преме съм прочела правилата(иначе нямаше да заявя участие).
                  Когато се съберат отбори веднага ли се започва?
                  П.П.Звяр не искам да съм в райха - там под критичния поглед на Негово
                  Имперско Величество.
                  Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...

Comment

Спокойно d`za и аз играя за първи път! Но по-важното е да ти е интересно и да се забавляваш, пък и ще оттренираме нещата за голямата игра.

Demios е играл в предната, така че ще помага!
                    Dulce et decorum est pro patria mori

ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
                    СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
                    НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
                    СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.

Comment

Да, важното е желание да има. Иначе - нещата не са чак толкова сложни. Дипломацията спокойно би могла да се сравни с личните отношения м/у хората. Няма да е трудно, особено ако всеки се повживее в ролята си, за да си представи какво би било добро за неговата страна - като цели - териториални, политически, икономически.
                      Играта ще започне след 5ти януари най-вероятно, нека да дадем време да се съберат тимовете. Малко преди старта ще дам на всеки тим информацията за държавата му (икономика и т.н.) и стартовия му икономически потенциал. След това всеки ще си избере какво да си "купи" със стартовия ИК.
                      Данните по държавите ще е хубаво да си ги пазите - всяка информация си има цена, така че, ако другите научат вашите данни, можете да се окажете в тежко положение.
                      Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                      Проект 22.06.1941 г.
                      "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

играта

Искам да съм ггенерал някъде. /само не в някоя миризлива и въшлясала персия[/siz]
                        :lol:
                        Нещо не виждам подобни свободни мест. ще отворите ли нови държави за новите участници?
                        ОК, няма проблем - само кажи коя

[/siz]
                        Всъщност - както вече казах - трябват двама души - и отбора е готов. Дай заявка къде точно искаш. И освен това - виж предложението на Крилов.
                        А защо Персия да е миризлива? Аз, като Създателя в тази реалност имам известни претенции към творението си няма въшлясали или миризливи държави в него ... или поне така ми се струва
                        Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Ami ela v UAR
                          Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
                          [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
                          きさまはしんでくださいませんか
                          [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Що бе Уханов, при Крылов е свободен генералският пост, обаче като за тебе имам едно много добро миризливо персийско предложение - що не поемеш Турция или Индия, тамън като си ми близко ще мога често да изразявам приятелските си чувства към теб :lol: :lol: :lol:
                            P.S. Шегувам се :lol:
                            P.P.S. Айде записвайте се де, къде ви е ентусиазмъ( )
                            <<..........>>

Comment

Амиии ако Уханов не иска да е Генерал при Крылов ме пишете мене. Ако не и е възможно да се включи Русия ме пишете за ЦАР [/siz] :tup:
                              Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

Аз вече съм император на Япония :imperial:
                                Одзава ми е пръв помощник .Сега ще трябва да определим нашата Доктрина. То е ясно, че ще има тупаник, но трябва да видим срещу кого и с какво
                                То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Working...
                                X