Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Разбори на полетите

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Доктор Менгеле

изтрито
    su27 AKA =VNVV=Stoyanov

Comment

Било каквото било...

В самолетите, Орли!

Comment

4е съм нов във форума- нов сам
        4е съм нов в ескадрилата- нов съм
        и ИЛ-2 он-лайн не сам играл
        НО 3год. сам играл ЛАН на МиГ-29 vs.F-16 до с хора които виждах всеки ден, та имам някои наблюдения за отборната игра и колектива
        -всеки има свои маниер на игра.
        -винаги има спорове "нащо ку4е бие ващо"
        -всеки има свое виждане за боя.
        но трябва да има компромиси.

аз съм военен и знам:
        -винаги има командир- поема рисковете, вината и лаврите.
        -винаги има подчинен- знае кои е командира и изпълнява.
        ДИСЦИПЛИНАТА е основна.
        в он лаин ескадрилата ако няма То4ни Правила, команден състав и няква програма за обучение става БАТАК.

винаги можещ да спретнеш читав догфайт-трябват ти ~2 игра4и.
        но кооператив(отборна игра) - трябва отбор, а не просто 5 човека.
        още веднаж
        ТОВА Е моето лично мнение.
        I love fucking army
        and she loves me, fucking me.

Comment

Re: С какво бихте превъоръжили......

изтрито
          su27 AKA =VNVV=Stoyanov

Comment

[541]reaper каза:
            [B]НО 3 год. сам играл ЛАН на МиГ-29 vs.F-16 до с хора които виждах всеки ден, та имам някои наблюдения за отборната игра и колектива
            -всеки има свои маниер на игра.
            -винаги има спорове "нащо ку4е бие ващо"
            -всеки има свое виждане за боя.
            но трябва да има компромиси.
            Хахаха, тези хора ги познавам и аз , Хахаха. Големи комплексари са.
            Чудех се тогава защо си косеше нервите с тях?
            А иначе си прав за всичко.

Comment

Stoyanov каза:
              [B]съгласен.... ивинявам се на всички за гадното си държане..... моля извинете ме но горя в играта и на моменти дрънкам глупости...закоито после съжалявам.
              Не се отказвам от мненията които изтрих смятайте така: все едно съм ги изказал, но съм си ги прибрал и съм си ги оставил за себе си....
              дано ескадрилата продължи да съществува,в нейно име го правя.Ако се наложи няма да играя с вас известно време!!!Ако аз съм проблема ок ще се махна...
              su27 AKA =VNVV=Stoyanov

Comment

Ei momcheta q se sprete!!!
                Eskadrila shte ima i vie shte ste vsichki v neq prosto v momenta ste se skarali(ne zabravqite che tova e vremeno i ako napravite neshto impulsivno i neobmisleno v momenta shte suzalavate sled tova(kazvam go ot lichen opit)).
                http://www.imotisofia.bg/

Comment

Ее значи, майка му стара стегнете се! Сериозно!!! Какви са тези глупости?? Я, дайте да разтуриме цялата ескардила и да развалиме всичко, заради някаква дреболи!? Стига бе, мислете като големи хора! В крайна сметка за какво играем? Не е ли за удоволствие? Или нещо бъркам? Ми пък в крайна сметка като някой има нещо което не му харесва или не иска да е така, просто съвсем човешки може да го каже или да го напише с форума. Без караници без нищо, може и със спокоен тон да се каже всичко. Е тая вечер не знам кой беше, още малко щеше да ме изяде че съм бил взел немски самолет. По-спокойно бе, може и човешки да се каже, пак ще го сменя.
                  Стеф, Стоянов стига бе хора. Аз ви казвам ако почнат да напускат хора аз се махам и ще си играя само офлаин. Гледайте само за какви глупости стават ебати скандалите...
                  С вървене, ще изминеш пътя.
                  ---------------------------------------------
                  The Human Torpedos:

Nedelcho D. Bonchev (POW/K 5 Oct '44)
                  Dimiter Spissarevsky (KIA 20 Dec '43)

Salute!

---------------------------------------------

Comment

J-5 е абсолютно прав. Всеки е нужен на ескадрилата със своите грешки и съвети. Предлагам на всички да забравим надпирането и да се хващаме да летим.
                    От това се нуждаят всички. Полетите от тази вечер го доказват. Бавно, но сигурно новото на подготовката се покачва.
                    Предполагам, че за всички беше интересно и поучително упражненито на Тангра - стрелба по неразрушаваща се цел с безкрайни муниции. Предлагам всяка вечер да се прави известно време 30-60мин.
                    Малко внимание се обърна на Reaper. Някой от по-опитните трябваше да го погледа, да констатира слабости в подготовката му, ако има такива.
                    Преди малко свършихме полетите. Летяхме срещу чужди пилоти, горе-долу на нашето ниво.
                    Предлагам на Тангра и Стеф да ни гледат известно какво правим във въздуха, без те да летят. По този начин още по-добре да оценят слабостите ни. Съгласен съм, че играейки и показвайки на нас, те забавят развитието си, но какво да се прави. Всеки дава по нещо от себе си за развитието на БЪЛГАРСКАТА ЕСКАДРИЛА. Така и трябва да е.

Успехи на всички!
                    =VNVV=Shilo
                    Въздушните на Негово Величество Войски

Comment

Да сте имали късмета да се разделите преди да съм летял с вас !! 8-)

Я малко по-сериозно - като ви гледам ще се избиете в най-скоро време... за удоволствие ли играете или вече не знаете за какво играете ? Стига бе хора, къде е смисъла да се карате за някаква игра ?
                      20ти декември преди излитане, Спаич към техника си :
                      "Иване, сега кръв ще се лее!"

Comment

Не се притеснявай, няма да се разпаднем. Караме се понякога, което значи, че има различни мнения и следователно ще бъде избран най-добрият начин за действие.
                        Взимаме присърце играта, защото така трябва да бъде. Иначе няма да има напредък. Не знам дали имаш представа колко са надъхани пилотите от ROSS_. Аз познавам един и той непрекъснато ми го доказва.
                        =VNVV=Shilo
                        Въздушните на Негово Величество Войски

Comment

хъм

Бе стига с тия руснаци бе... дайте ги шашнем някак, за да викат в бъдеще : "ей, айде да правим като българите..." !!

И спрете да се карате, ами се дръжте като екип ... като Български Орли !
                          20ти декември преди излитане, Спаич към техника си :
                          "Иване, сега кръв ще се лее!"

Comment

Аз не съм член на ескадрилата, но живо се интересувам от нея. Болно ми е като виждам , че се дърпате. Не искам в никакъв случай да упреквам когото и да е било, защото не съм аз този който трябва да го прави и още по-малкото в случаят е, че не ви познавам.
                            Затова аз имам една идея- Защо не се съберете всички заедно в една стая с машинките си и да потренирате истински. Тъкмо , който бяга от правилата ще изпита на живо "гневът" на другите.хайде обмислете ми предложението.

Късмет Приятели!
                            То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Предложение

Ето един запис от последния полет от нощеска..... кооперативна мисия.Двама от противниците ни бяха хора останалите AI.Преди това тренирахме стрелба по ил-ове като в начало аз и j-5 бяхме с илове а накрая аз минах от към сините да пострелям и аз малко.
                              кликни тук за да изтеглиш
                              su27 AKA =VNVV=Stoyanov

Comment

Nqmam dumi az prosto nqmam dumi.
                                Dneshnoto letene beshe dobro osven v kraq(pone za men) v koito az samalko da otkusna mikrofona ot nervi. Tova se otnasq do Stoyanov i Shilo ne znam kakvo im trqbva na tqh po nqkakuv nachin da si uspokoqt nervite a moze bi da si opravqt obnoskite.
                                Letq si az s Il-2 i po edno vreme zad mene s istreli iskacha Bf 109 ne me ucelva(ili pone ne seriozno) i az reshavam da go podgonq(poneze go napravih na nqkolko puti takova neshto i poneze se sluchva chesto da svalq nqkoi i tozi put go napravih) Gmurkam se sled nego i kogato stigam do 430 (kato si nqmam predstava s kakva skorost e toi) toi puska dim(predvaritelno sme se razbrali koito pusne dim da ne bude zakachan) i az kazvam v napulno normalen ton "ei koi se izmukna taka hitro"
                                otgovora beshe brutalen "ABE KAKVO SUM SE IZMUKNAL TI MISLISH LI CHE PO NQKAKUV NACHIN SHTESHE DA ME NASTIGNESH KAMOLI DA ME SVALISH"(ne sum siguren v tochnosta na tova koeto kazah taka che molq da ne otnesa nqkoq psuvnq ako moze)Stoyanov dobur si daze mnogo dobur moze bi po dobur ot vseki koito igra tazi vecher no tova ne te pravi BOG pres cqlata igra(a to ne beshe samo tazi) ti obqsnqvash kak ti si se izmuknal a ne protivnika ti te e ispusnal kak ne si se dal na dve YAK-3ki i si im izbqgal. Tova mnogo me iznervi(a az kakto lesno izbuhvam ot takiva neshta ne znam kakvo me zdurza) no tova koeto se luchi sled tova veche naistina me razbi letq si az 30 sec po kusno Shiloto se razvikva na edni nov chlen na eskadrilata "ABE DEEBA JORDANE AZ NALI TI KAZAH DA SE PUSNESH S RUSKI SAMOLET A NE S BF 109 MAMA MU DEBA" sled tova sotyanov kazva "ABE AZ TEBE NALI TE PREDOPREDIH BE JORDANE bla bla bla...." pri koeto az veche bqh tolkova iznerven i za da ne otnesete pone 10 psuvni istrgnah kabela na mikorfona ot zakcheto i otidoh da gledam televiziq no tukmo kato stavah chuh otgovora na Jordan v napuno normalen ton "izvinqvai ne sum te chul" tova bqh siguren che e vqrno zashtoto i po rano toi na nqkolko puti ne chuvashe ta daze mu se povroti vednush 5 puti(moze prosto da e imal problem s kolonkite ili s TS-to ili puk hiladi drugi prichini no ne kazali ste mu vednush i vtoriq put kato ne e chul prosto mu se razbikaite kato mqtate psuvni na vsqkade).
                                Ne znam trqbva spored mene da napravite neshto s tezi vashi nervi ili prosto da si opravite obnoskite. No po tozi nachin prosto nqma da se razberem.
                                http://www.imotisofia.bg/

Comment

Working...
                                X