Тази вечер се получи добър полет в кооп, поне според мен. Летяхме Тангра, GH_Lang, Stef, аз и две AI-та. Всички кацнахме живи и здрави.
Това е запис от мисията.
Това е запис от мисията.
(не, че някой бот ще се впечатли от това).
. И така докато останат противници, а после връщане в базата, а не както аз реших да сваляме със Stef откъснали се самолети над тяхната база - предварително беше ясно, че това е обречено на провал с този силен FLAK.
Та, много прав е Тангра, че преследвайки се непрекъснато, сами се лишаваме от тактическото преимущество, скрито в простата формула височина-скорост.Предполагам, макар че не съм летец, че никой с всичкия си няма да върти виражи на 50 м над земята в истински самолет.На това мойте деца му викат "пуцаница".Е,може и да се пуцаме за кеф понякога, но тактиката си е тактика и в истински бой трябва да се спазва.А за да се спазва, трябва да се знае, а за да се знае.... Опааа, май се отнесох.

четох устава досега и никъде не видях че пилот в нетрезво състояние не може да се изкаже
, така че докато нямам никакви задръжки ще си изплача мъката (споко не е страшно нито чак толкова голяма)
) играта си иска своето... процесор, видео, РАМ и не на последно място джойстик... казвам го от личен опит
затова си трябва опит (разбирай летене с месеци), окомер (разбирай як комп който да покава максимум реална картина), сигурна ръка(разбирай хубав джойстик който да не ти прави проблеми), добър учител ( не разбирай че като полетиш 2-3 пъти с него и ти обясни някой неща и ти се опитваш да ги направиш но нещо не се получава той крие нещо от тебе или не е обяснил както трябва, търси грешката първо в себе си после в другите след като 100 пъти си проверил дали не бъркаш ти)
) и адски ми помагат, другото място е ТС
просто слушам какво се обяснява там и си го пробвам самостоятелно
, не преча на никого така, не изнервям никого, лошото е че не винаги знам дали го правя както трябва :? , но все пак нещо научавам
, понякога един двама руснаци ми обяснят по нещитчко, чета техните форуми, абе от тук оттам насъбира се по малко
някой да ревне не ги закачайте нека тренират а то нито ние нещо научаваме (може би само стрелба по наземна цел
), нито на тях даваме шанс да научат нещо. Пиша НИЕ забележете! включвам и себе си в това число да не помисли някой че отправам обвинения към някой :-o обвинявам и себе си наравно с другите а може би дори и повече защото не се опитах още тогава да спра тази глупост ами кат весел идиот се правех на голям герой :roll: 
Няма смисъл от препирни за глупости все пак е само игра,понякога и аз се изнервям но гледам да не го показвам камо ли да засягам някой друг.Трябва да се сплотяваме хорааааа.Значи искам да отбележа че тука в последно време тренираме нападение на излитащи ,кацащи и бомбене на противниково летище.Значи така е във ВЕФ за това и така тренираме не се сърдете.Има нови членове които тепърва прохождат трябва да им помогнем да влязат по-бързо в час така че малко по кротко с тях-имам предвид да не се лепват по двама на някой от новите,да се дават полезни съвети и да се показват грешките им и най-вече да се дава кураж.Малко е гадно да те свалят постоянно,някой могат и по тази причина да се откажат,а не трябва-това е насочено специално към новите.Аз въпреки стажа онлайн се спукват да ме свалят ама отказване няма.:lol: УСПЕХ ОРЛИ!!!:tup: :tup: :tup:
Comment