Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво бихте направили?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Guy de Mont Ferrand написа Виж мнение
    Аз пък бих предотвратил смъртта на Юлиан в Персия.
    Целта предполагам е да не се изличи цялата езическа философия и т.н. Според мен той би бил убит в последствие в някой друг заговор

Аз лично бих убил не Мохамед ами Умар и то далеч преди да стане халиф.

Comment

Ако можеше някак да накарам Аспарух да отиде към Рур или Персийския залив
      Политикът трябва да може да предскаже какво ще стане утре, след седмица, след месец и след година. А после да обясни защо това не е станало

Comment

han asd написа Виж мнение
        Аз лично бих убил не Мохамед ами Умар и то далеч преди да стане халиф.
        a zaщо всички дружно искат еда затривате исляма? къде по-логично е да се затрие християнството, в негово име са сторени къде повече злини..

Иначе за протокола- аз бих опитал да спася Крум, ако рпедположим версията за цареубийство.
        Друга интересна идея е да се тръсна тунгуският метеорит на друго място.
        В национален план- "правим нужното" да няма втора балканска, или поне не веднага...
        личният план ... си е личен...

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
          a zaщо всички дружно искат еда затривате исляма? къде по-логично е да се затрие християнството, в негово име са сторени къде повече злини.....
          Защото така или иначе в Римската империя е вървял процес на унифициране (римско гражданство в началото, латински език за официален за всички и т.н.). Рано или късно щеше да се приеме вариант на монотеистична религия (било то митраизъм, римски вариант на шинтоизма (император=бог)). Така или иначе доста императори фаворитизират едно или друго учение което обслужва интересите им.

Gaden Gogi написа Виж мнение
          ...Иначе за протокола- аз бих опитал да спася Крум, ако рпедположим версията за цареубийство....

Иначе за това

Comment

аз бих се опитал да попреча на разединяването на България по времето на Цар Александър и да спра земетресението при Галиполи през 1354

Comment

han asd написа Виж мнение
              Защото така или иначе в Римската империя е вървял процес на унифициране
              Абсолютно същият процес се наблюдава и при исляма.

Comment

Не бих променял абсолютно нищо, рисковете са твърде големи.
                Виж не бих отказал един уикенд в Рим, с пакет - всички гладиаторски боеве в Колизеума и пропуски за най-добрите таковата библиотеки
                Защо не, връщане в началото на 2004та и пускане на една права колончица: Гърция - Евро 2004, Детройт Пистънс - НБА 2004, Аржентина - ОИ 2004 по баскетбол.

Comment

Да пробия при Чаталджа през 1912г.

Comment

beri_cd написа Виж мнение

Ама ти сериозно ли, пичага?!? Не, не, не.... хахахахаха - провали ми плановете!

Само не носи образец в Танегашима през 1543-та

Comment

Koлебая се между това да да пратя Муамед в небитието или да насоча Аспарух в посока различна от Балканския полуостров.

Comment

Nescafe написа Виж мнение
                        Koлебая се между това да да пратя Муамед в небитието или да насоча Аспарух в посока различна от Балканския полуостров.
                        Хъм, да не разводнявам темата, но защо такъв нихилизъм?
                        Хайде да погледнем ситуацията не само за последните 20 години, а за всичките 1300+. Ели е западна Европа по-добро място за живеене през тия години?
                        И ели ще бъде. За Рур може да си мечтае само човек, който не е стъпвал там.

А аз бих научил българите на корабоплаване.
                        http://www.bukvite.com

Comment

a zaщо всички дружно искат еда затривате исляма? къде по-логично е да се затрие християнството, в негово име са сторени къде повече злини..
                          Хаха. Е, прав си, че има и по-големи злини от исляма.
                          Аз лично бих предотвратил ПСВ. Две световни войни и една серия от тоталитарни режими по-малко

Comment

Ако не беше исляма нямаше Католическа Европа да абсорбира запазения във Византия материал от античността и Ренесанса не би бил толкова богат откъм Гръко-римската традиция.

Освен това, османските турци нямаше да могат да превземат Византия и да стимулират търсенето на морски път към Индия и земите с подправките в Далечния изток. Оттам и нямаше да има колонизация на Новия свят, европейско могъщество и Епохата на разума нямаше да допринесе за неща като масовото демократизиране на света или универсалните човешки права...

Иначе аз бих предотвратил края на Атинската демокрация през 4 век пр. н. е.. Ха!

Comment

ьяа

Лично за себе си бих се върнал 2000 години назад и бих убил с камъни св.Павел. Според мен именно той е играл ключова роля в моделирането по-късно на Християнството като толкова агресивна религия (главно католицизма, православието винаги си е спазвало византийския светски принцип).
                              http://rayofhalifaxproductions.com/26662

Comment

Всички ли сте гледали "Агора"

Comment

Working...
                                X