Какво бихте направили ако имахте възможността да се върнете до 2000 години назад във времето и да промените едно нещо?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво бихте направили?
Collapse
X
-
Просто ми стана интересно - дори и да имаш чертеж, как ще го създадеш без инструменти? А без специални марки стомана, поне за цевта? А как ще правиш патрони? А откъде "барут"? Щото в калашника съвсем не се ползва смеска от сяра селитра и дървени въглища, на които се басирам, че в момента, без да си правиш справка едва ли може да кажеш пропорцията. Да не говорим, че ми е интересно откъде ще вземеш селитрата?
Comment
-
По закон правителството и царя са можели да сключват тайни договори без да уведомяват правителството.
Просто аз да водех дипломацията, ако ще и говедар да бях.Сега Македония щеше да е географско понятиеПолитикът трябва да може да предскаже какво ще стане утре, след седмица, след месец и след година. А после да обясни защо това не е станало
Comment
-
Ами аз пък нищо не бих променил.Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Thorn написа Виж мнениеПросто ми стана интересно - дори и да имаш чертеж, как ще го създадеш без инструменти? А без специални марки стомана, поне за цевта? А как ще правиш патрони? А откъде "барут"? Щото в калашника съвсем не се ползва смеска от сяра селитра и дървени въглища, на които се басирам, че в момента, без да си правиш справка едва ли може да кажеш пропорцията. Да не говорим, че ми е интересно откъде ще вземеш селитрата?
Ама ти сериозно ли, пичага?!? Не, не, не.... хахахахаха - провали ми плановете!
Comment
-
Francis Drake написа Виж мнениеБих транспортирал един човек (роден на 20 април 570 г.) от Мека в Тикал или Паленке преди да навърши 40 години.
Comment
-
Не мисля, че Хитлер или Сталин са основни причинители на събията.Те са просто главни действащи лица по стечение на обстоятелствата.Ако не бяха точно те, щеше да е някой друг.Хитлер не е наследствен император, а г-н Никой, който от беден художник се издига до фюрер, т.е. хората си го "избират".Политикът трябва да може да предскаже какво ще стане утре, след седмица, след месец и след година. А после да обясни защо това не е станало
Comment
-
AggressiveRefrain написа Виж мнениеНе мисля, че Хитлер или Сталин са основни причинители на събията.Те са просто главни действащи лица по стечение на обстоятелствата.Ако не бяха точно те, щеше да е някой друг.Хитлер не е наследствен император, а г-н Никой, който от беден художник се издига до фюрер, т.е. хората си го "избират".
Иначе цялата тема си е малко ташаклийска.
Comment
-
Аз пък бих предотвратил смъртта на Юлиан в Персия.A strong toun Rodez hit is,
The Castell is strong and fair I wis...
блог за средновековна балканска история
Comment
Comment