Галахад, прегледай това линкче. мисля, че ще намериш доста неща, които да ти помогнат за Косово, а можеш да поразшириш и материала за Черномен.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Илюстрации на воини
Collapse
X
-
не знам дали ще дам някакъв принос към дискусията, но... имало една картина на Борис Ангелушев (1902-1966) "Аспаруховата конница преминава Дунав," не съм я виждала, но уж била много красива, ако някой я има в електронен формат, ще бъде супер
Араслан е пуснал хубави картини, възможно ли е едната от тях да е картината, за която говоря? :sm186:
Comment
-
Не обсъждам историческите достойнства на карината, но тя не дава никаква представа за реалното въоръжение от тази епохаанна написане знам дали ще дам някакъв принос към дискусията, но... имало една картина на Борис Ангелушев (1902-1966) "Аспаруховата конница преминава Дунав," не съм я виждала, но уж била много красива, ако някой я има в електронен формат, ще бъде супер
Араслан е пуснал хубави картини, възможно ли е едната от тях да е картината, за която говоря? :sm186:
Comment
-
Гост
Имаше някъде тема за картини и след вълната от Оспрейки там сложих няколко български. Точно тази я няма, но има за сключването на българо-славянския съюз от Аспарух.не знам дали ще дам някакъв принос към дискусията, но... имало една картина на Борис Ангелушев (1902-1966) "Аспаруховата конница преминава Дунав," не съм я виждала, но уж била много красива, ако някой я има в електронен формат, ще бъде супер
Comment

Comment